TAR 27.05.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 TARcia - ależ super hiciory!!! nieprzemijalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 a ja takich agat, rancz, germanek itp. filmow wcale nie ogladam. A dlaczego? bo wkurzaja mnie te wszystkie celebryckie mordki wyskakujace jak z lodowki i obrzydzajace kazdy polski film, te bitwy o wlosy, tance popaprance i inne faktorie. jedynie rozlewisko lubilam. laska grajaca German doslownie wszedzie pokazywana, wywiadowana itp. a mnie do szalu doprowadza jej udawanie slodkiej niewinnej mimozy. takie mam zdanie po przeczytaniu kilku wywiadow, w ktorych telepie to samo.moze w realu to bardzo fajna babeczka ale mnie mocno juz drazni. serio, wole pingwiny z madagaskaru obejrzec niz te nasza rodzima sztuke. za to chetnie na kino polska ogladam nasze stare filmy, przedwojenne. do posmiania, do pospiewania. Oprócz "rancza" zgadzam się ze wszystkim:) Psiocze na CP bo: - dekoder masakra, a mam ten najnowszy! Pilot owszem wygodny, ale jego obsługa doprowadza mnie do szału, bo działa z opóźnieniem. Np. szukam w EPG programu: naciskam strzałkę, kursor ani drgnie, naciskam jeszcze raz .... leeeeciiiii 33 programy dalej:sick: - wypożyczalnia - koszmar! Muszę albo wziąć telefon i zadzwonić do obsługi, albo włączyc komputer i przebijac się przez wszystkie opcje, albo wysłać sms-a.W NC+ (kiedys eNka) miałam dostęp do VOD przez naciśniecie jednego przycisku na pilocie. - no i aktywacja karty do drugiego dekodera w multiroomie - koszmar!!! Co 2-4 dni u Młodej dekoder radosnie informuje, że należy odnowić aktywację. No to Młoda schodzi na dół, wyciąga kartę z naszego dekodera, idzie na górę, wkłada kartę, odblokowuje, schodzi na dół, wkłada kartę do naszego i ... znowu trzeba ja wyciągać i ponownie uruchamiać, bo dekoder mówi, że nie ma sygnału, albo tego programu nie masz w abonamencie, albo: karta nieaktywna:sick: Najfajniej jest wtedy, gdy Młoda chce coś obejrzec swojego, musi uaktywnić dekoder, a my akurat ogladamy cos ciekawego - o wyjmowaniu karty i przerwaniu ogladania nie ma mowy, Młoda się więc na nas obraża, my na Nią i jest gicio!! Ludzieeee!!! Przecież to chore jest!!!! Dlatego mnie wkurza CP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 u nas aktywacja albo raz w tygodniu albo raz na dwa tygodnie, karta wyjeta, wlozona działa dalej. z epg nie korzystam prawie wcale, bo wole program z gazety (na tv nie bardzo widze) szukanie programów poprzez przycisk na pilocie "ok", strzalka w gore, strzalka w bok i szukam alfabetycznie. z epg korzystam jedynie z funkcji "odswiez".Braza a masz zrobiona aktualizacje oprogramowania? w menu jest taka opcja może spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aktualizacja jest, próbowałam kilka dni temu zaktualizowac to mi wyswietliło, że mam oprogramowanie aktualne. Nie kupuje gazet, w przeciwieństwie do Ciebie:) wolę EPG. Ciekawe, skąd taka różnica w terminach aktywacji drugiego dekodera, no autentycznie co 2-4 dni, chore!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Brazunia gdybym takim slepym krecikiem nie była to może bym i korzystala z EPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 mezus mowi ze możesz zglosic to do cp ze za często musisz aktywacje przeprowadzac, możesz na infolinii zareklamować i powinni ci wydluzyc ten czas 7-9 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ale ja do nich dzwoniłam i zgłaszałam! No i dżówno, jest tak samo. Ja też niedowidzę, na EPG jak mogę, do gazety muszę zakładac okulary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.05.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Sie doczekałam ... centrum wymiany myśli telewizji cyfrowej U MNIE ... nigdy bym się o to nie podejrzewała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 kiedyś musi być ten pierwszy raz dobra już koncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dobra, dobra, juz wychodzimy ....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja nie wychodzę i się nie boję! Co do Agathy i Sherlocka - od dawna wiemy, że mamy sporo wspólnego, Gagatko... Agathy mam chyba całą bibliografię, Conan Doyle'a niestety nie... Dekoder CP chciałam wymienić, ale... nie da się! Dzwoniłam już dawno do biura, twierdzą, że konkretny dekoder jest związany z konkretną umową i koniec, nie ma żadnych dopłat i wymian! Łżą jak najęci, bo gdyby to była prawda, to jakim sposobem byłaby możliwa wymiana zepsutego dekodera, hę? Ale na razie nie miałam parcia, żeby ten mur niemożności łbem przebijać, nie chce mi się, wolę ponarzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kurczę, zastanawiam się, po grzyba mi jakikolwiek dekoder, skoro ja niczego nie oglądam?! Ranczo się skończyło i skończyło się moje oglądanie tv. Dziecka też dużo czasu na to nie mają, Andrzej lata wieczorem po kanałach i narzeka, że nie ma czego oglądać... A kiedy przychodzi wybierać ofertę, to się zastanawiamy, porównujemy, sprawdzamy, w końcu jakąś wybieramy z lekkim żalem, że to nie ta lepsza (ale okropnie droga), a później się okazuje, że ja nie lubię, wolę forumować albo czytać, dzieci nie mają czasu, tylko Andrzej po kanałach lata i narzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2013 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ofertę programową CP ma bardzo dobrą i w rozsądnej cenie, tylko ten sprzęt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 dla wielbicielek i wielbicieli rancza, dzisiejsza kawa czy herbata poswiecona byla temu zjawisku tam na miejscu gdzie to kreca i z aktorami, ktorzy wystepuja:D:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dobra, dobra, spoko - gdzieś musimy to obgadać U mnie to przez Romka - on MUSI (cokolwiek to oznacza) mieć tę swoja piłkę. I nie ma innej opcji. Ale jest w tv parę fajnych, wartościowych rzeczy, tylko trzeba je wytropic, co nie jest łatwe. No i jest to ułamek w tym morzu byleczego. Tak, DPSIa Pochwalę się i tu (bo u Łosi juz napisałam) - kolo mnie, przy mojej działce, w rowie rośnie mooorze czosnku niedźwiedziego!!!! Odkrylam to dzis po wczorajszych dysputach - chyba wziął i urósł żeby mi przyjemność sprawić, bo nigdy go tam nie widzialam... Teraz siedzę i myslę jak go z tego (głębokiego i pełnego deszczówki) rowu wytargać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 To myśl na największych obrotach, przetransportuj a później przywieź kilka tych specjałów do mnie, mam nadzieję, że przetrwa. Kołderką go przykryję ale śpiewać nie będę, nie zdzierżyłby!! Ranczo jest TVP1 7 sezon, na TVP Seriale leci od początku!! I przyznaję - tez zastanawiam się na ki gwizdek mi jakakolwiek TV skoro tak rzadko oglądam. Najczęściej jest tak, że latamy po programach, szukamy, wybieramy po to, by w końcu ... włączyć dvd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) Ha - może da się koleżkę zamrozic??? Brazula - idź na spacer do lasu, on teraz kwitnie, to go widać, wygląda jak konwalie, tylko nie pomyl!! Zawsze można rozetrzec liśc w palcach - pachnie czosnkowo! weź trochę listków - dodaj do jedzonka - zobaczysz jakie fajne a jedną może się uda wsadzić u siebie (będzie na przyszły rok). Chociaż te listki teraz mogą juz byc za twarde... Niedługo sprawdzę... Edytowane 28 Maja 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 To myśl na największych obrotach, przetransportuj a później przywieź kilka tych specjałów do mnie, mam nadzieję, że przetrwa. Kołderką go przykryję ale śpiewać nie będę, nie zdzierżyłby!! Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ano tak Osiczko, ano tak .... Gagatka, przeceniasz mnie totalnie!!! Ja w lesie trawy od zawilców nie odróżniam, czego Ty ode mnie wymagasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts