Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

nie padl mu chyba, bo wczoraj sie zaktualizowal wieczorkiem tylko nie jarze gdzie. albo u Arni albo u Brazki. Kurka Jejtek jak to czytasz to ja cie bardzo prosze zaloz watek bysmy Cie mogly znalezc w razie wu, bo teraz to szukam po watkach i juz nie wiem gdzie o kominkach gadaja. prawdopodobnie znowu u Arni i u Brazki:lol2:

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:hug:

:bye::bye:

Yetek, a może cała górę kominka (tzn obudowę) pomaluj farbami/tynkami TADELAKTu? To jest ten efekt marokański - struktura, połysk, zmywalność, piekne kolory - ARTYZM:P.. ale bez przesady.. Jak nie znasz - wpisz w googlu - zdjęcia i opisy.

A jesli taka szeroka drewniana, PROSTA, decha naokoło by była (nie te a’la rustiki z Casto) to jeśli TV na tej samej ścianie obok, ale wiszacy, to jego tez obramować taką samą dechą (niby obraz) a jeśli w narożniku (ja bym tak widziała) to niech skromnie stoi i nie rzuca się w oczy.

Nad tym to ja muszę się głębiej zastanowić, bo nie wiem o czym Ty do mnie piszesz :lol2: (na szczęście wydaje mi się, że inwektywami przynajmniej mnie nie obrzucasz):rolleyes:

Też wolałbym TV "skromnie w rogu stojący i nie rzucający się w oczy", tylko jak do tego zmusić min. 50-cio paro calowego potwora? :sick:

(...)Kurka Jejtek jak to czytasz to ja cie bardzo prosze zaloz watek bysmy Cie mogly znalezc w razie wu, bo teraz to szukam po watkach i juz nie wiem gdzie o kominkach gadaja. prawdopodobnie znowu u Arni i u Brazki:lol2:

...ale czyż tak nie jest ciekawiej? :rotfl:

Trzeba chyba zacząć Yetka śledzić... :lol2:

Przywykłem... i jakby co, to Agduś Wam pomoże ;)

Ja to bym nawet taki pomarańczowy marokański lubiła.

Ale musiałabym mieć dodatkowy pokój na odpowiednie wnętrze do takiego kominka. ciepłe kolory i w ogóle.

Biały też fajny, choć wtłoczona w pewne ramy estetyka mówi mi natrętnie, że powinien być pomarańczowy i niebieski. :lol2:

Tak TARCia - fazy, fazy.... własnie róznie to bywa :D Nie wiadomo dlaczego...

Brazula fajnie że zajrzałaś :hug: a co do powyższego - mnie samej dokładnie TEN przykład nic nie robi (nie zachwyca, nie odstrasza) ale widac na nim sposób wykończenia "po marokańsku" europejskiego kształtu - gdyby się tym pobawić, to mooożeee.... tylko jednak to mocno już definiuje ogólny wyraz pomieszczenia. Słowem - trzeba to lubic :cool::yes:

A jak już ktoś lubi to - do tego ażurowe, rzucające dziwne cienie klosze, duuuzo wielce zdobionych poduszek, niskie siedziska, złocenia (????), elementy miedziane.... - IDZIEMY NA CAŁOŚĆ:D

Bazylka, owszem, goni własne koty. Nie przeczę. Zachęca je w ten sposób do zabawy. OK. Na swój sposób się nawet wszyscy (??) dobrze bawią - koty (chyba chcąc zrobić jej przyjemność) trochę uciekają, po czym zastygają w bojowej pozie i kończy się atrakcja.

Ale jesli w pobliżu pojawi się OBCY kot .... oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo - to wtedy mamy to:

IMAG0368.jpg

IMAG0370.jpg:

I my się potem zastanwaimy, czy kot się usmazy pozbawiając nas i resztę wsi prądu...:o:o

Ps. Kot przeżył, prąd też, w razie jakby się kto miał zamartwiać...:p

A nawiasem mówiąc dobrze mu tak (temu kotu) bo rozrywał nam worki ze smieciami.

Jest nadzieją, że to było ostatnie przez niego rozerwane, w każdym razie ostatnie NASZE.

He he.

Mądry piesek, mądry...

Edytowane przez Gagata

Aaaa - nieeeee - to kocio sąsiadów.

Karmiony karmą, ponadto nażarty myszami, jeśli chce.

Tłusty aż wstyd.

Ale goście do worka z puszkami wyrzucają np. puszki po tuńczyku .... sama rozumiesz ....

A JA NIE ZAMIERZAM rozumieć:sick:.

...Mądry piesek, mądry..... grzeczny......

Ps.poza tym chyba u nas karma lepsza bo przyłapałam jak wyżerał NASZYM KOTOM z misek - BEZCZELNY.