TAR 12.06.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 nie padl mu chyba, bo wczoraj sie zaktualizowal wieczorkiem tylko nie jarze gdzie. albo u Arni albo u Brazki. Kurka Jejtek jak to czytasz to ja cie bardzo prosze zaloz watek bysmy Cie mogly znalezc w razie wu, bo teraz to szukam po watkach i juz nie wiem gdzie o kominkach gadaja. prawdopodobnie znowu u Arni i u Brazki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Trzeba chyba zacząć Yetka śledzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ze śledzeniem Yetka problemu nie będzie żadnego, to w końcu Wielka Istota jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 I ślady zostawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.06.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 :bye: Yetek, a może cała górę kominka (tzn obudowę) pomaluj farbami/tynkami TADELAKTu? To jest ten efekt marokański - struktura, połysk, zmywalność, piekne kolory - ARTYZM:P.. ale bez przesady.. Jak nie znasz - wpisz w googlu - zdjęcia i opisy. A jesli taka szeroka drewniana, PROSTA, decha naokoło by była (nie te a’la rustiki z Casto) to jeśli TV na tej samej ścianie obok, ale wiszacy, to jego tez obramować taką samą dechą (niby obraz) a jeśli w narożniku (ja bym tak widziała) to niech skromnie stoi i nie rzuca się w oczy. Nad tym to ja muszę się głębiej zastanowić, bo nie wiem o czym Ty do mnie piszesz (na szczęście wydaje mi się, że inwektywami przynajmniej mnie nie obrzucasz) Też wolałbym TV "skromnie w rogu stojący i nie rzucający się w oczy", tylko jak do tego zmusić min. 50-cio paro calowego potwora? (...)Kurka Jejtek jak to czytasz to ja cie bardzo prosze zaloz watek bysmy Cie mogly znalezc w razie wu, bo teraz to szukam po watkach i juz nie wiem gdzie o kominkach gadaja. prawdopodobnie znowu u Arni i u Brazki:lol2: ...ale czyż tak nie jest ciekawiej? Trzeba chyba zacząć Yetka śledzić... Przywykłem... i jakby co, to Agduś Wam pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.06.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Klimaty Marokańskie, ale delikatne (np. nie jest pomarańczowo..) A tu: Łączenie z kaflami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tylko problem z kaflami jest taki, że trzeba przymocować je do czegoś więcej niż do karton-gipsu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja to bym nawet taki pomarańczowy marokański lubiła. Ale musiałabym mieć dodatkowy pokój na odpowiednie wnętrze do takiego kominka. ciepłe kolory i w ogóle. Biały też fajny, choć wtłoczona w pewne ramy estetyka mówi mi natrętnie, że powinien być pomarańczowy i niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No właśnie ten błękicik-szary jest spokojniejszy, ale tez nie ma już tej wyrazistości pomarańczu.. Mniej narzuca styl we wnętrzu a raczej daje szersze mozliwości. Ja tez lubię te pomarańczowe klimaty.. tylko jesli się na to decydowac to ze wszystkimi konsekwencjami :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Powyższy przykład to połączenie marokańskiego stylu wykończenia (tadelakt) i koloru , wraz z europejską formą. Czy to połączenie udane - niech każdy sam zadecyduje. Tadelakt ma coś takiego w sobie, że chciałoby się go głaskać i dotykać.....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ja mam ostatnio fazy perlowo-turkusowe, nie wiem czemu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Na temat połączenia Maroka i nowoczesności się nie wypowiem .... .... ale przyszłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tak TARCia - fazy, fazy.... własnie róznie to bywa Nie wiadomo dlaczego... Brazula fajnie że zajrzałaś a co do powyższego - mnie samej dokładnie TEN przykład nic nie robi (nie zachwyca, nie odstrasza) ale widac na nim sposób wykończenia "po marokańsku" europejskiego kształtu - gdyby się tym pobawić, to mooożeee.... tylko jednak to mocno już definiuje ogólny wyraz pomieszczenia. Słowem - trzeba to lubic A jak już ktoś lubi to - do tego ażurowe, rzucające dziwne cienie klosze, duuuzo wielce zdobionych poduszek, niskie siedziska, złocenia (????), elementy miedziane.... - IDZIEMY NA CAŁOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 to marokański - nie moja bajka:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Bazylka, owszem, goni własne koty. Nie przeczę. Zachęca je w ten sposób do zabawy. OK. Na swój sposób się nawet wszyscy (??) dobrze bawią - koty (chyba chcąc zrobić jej przyjemność) trochę uciekają, po czym zastygają w bojowej pozie i kończy się atrakcja. Ale jesli w pobliżu pojawi się OBCY kot .... oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo - to wtedy mamy to: : I my się potem zastanwaimy, czy kot się usmazy pozbawiając nas i resztę wsi prądu...:o Ps. Kot przeżył, prąd też, w razie jakby się kto miał zamartwiać... A nawiasem mówiąc dobrze mu tak (temu kotu) bo rozrywał nam worki ze smieciami. Jest nadzieją, że to było ostatnie przez niego rozerwane, w każdym razie ostatnie NASZE. He he. Mądry piesek, mądry... Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Biedne kocisko, może bezdomny, głodny, a Wy... okrutniki jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Aaaa - nieeeee - to kocio sąsiadów. Karmiony karmą, ponadto nażarty myszami, jeśli chce. Tłusty aż wstyd. Ale goście do worka z puszkami wyrzucają np. puszki po tuńczyku .... sama rozumiesz .... A JA NIE ZAMIERZAM rozumieć. ...Mądry piesek, mądry..... grzeczny...... Ps.poza tym chyba u nas karma lepsza bo przyłapałam jak wyżerał NASZYM KOTOM z misek - BEZCZELNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No to faktycznie BEZCZELNY. Mądra Bazysia, dobra Bazysia! Wie piesek, co robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts