Yeti 15.06.2013 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Klimaty Marokańskie, ale delikatne (np. nie jest pomarańczowo..) [ATTACH=CONFIG]195517[/ATTACH](...) Ten pierwszy marokańczyk nawet mi się podoba, ale masz rację, że trzeba byłoby mocno nagiąć pozostały wystrój wnętrza... Poza tym u mnie powstała już "konstrukcja techniczna" i nie chcę jej burzyć. Za to kafle to nie moja bajka (...) [ATTACH=CONFIG]195629[/ATTACH] (...)Ps. Kot przeżył, prąd też, w razie jakby się kto miał zamartwiać...(...) Ale pazurów chyba juz nie ma po tej wspinaczce po betonowym słupie:rolleyes: Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.06.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Głupi kot, bo obok miał drzewo... ale nie było czasu na dokonywanie świadomych wyborów... Bazylia wyglądał jak hart wyścigowy, albo raczej koń w galopie, nie dziwię się temu kotu :no: Jeśli u Arctici Salma tak właśnie pilnuje cnoty Sodomki, to Sodomcia starą panną jak nic zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Sadystki...żeby tak kotu kota pogonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2013 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Tylko może się okazać, że jak Salma/Bazyśka zajęte gonieniem jednago amanta, to w tym czasie inny amant... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.06.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Aaaa - tak się może okazać. Ale to byłby juz tak odważny/sprytny amant, że może warto jego geny przedłużyc..... :cool: Oczywiście to do Arctici, bo u nas to juz dawno za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.06.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ale Łosia, czy myśmy go zapraszali?????? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.06.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Różowe kokardki przy niedzieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.06.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 a obroża taka nie pod kolor:rolleyes: słłłłłodka mordka!!!! nie miziam obcych psów... ale tu byłby wyjątek:oops: Amantów póki co sztuk raz było... chyba, że jaki cichociemny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.06.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 A no bo obroża dobierana BEZ KOKARDEK Noooooo - właśnie:hug: To u cc klasyczne, że mordy słodkie do obrabiania... Wiesz jak jest A jeszcze jak taka morda jest zaspana i się daje dowolnie ugniatać razem z fafelkami, nie otwiera od razu tylko sapie, i mruczy............................ Chyba przestanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.06.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 U mojej Hany to nie ma znaczenia zaspana czy nie... ZAWSZE można za fąfelki wytarmosić... i ZAWSZE prosi o jeszcze!!! Salmę czasami da się ociupinkę rozdrażnić... tak, że nawet dłoń w paszczę weźmie... ale nacisk szczęk taki, że by jajka nie zgniotła:D Dziwne, zazwyczaj psy które miałam potrafiłam rozdrażnić... kundelki do białej furii... z prawdziwym gryzieniem... nawet Kaja - bokserka potrafiła się wkurzyć i chociaż szczekała na mnie... a te Do końca życia będę miała TYLKO CC!!! i doga:oops:... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Zdumiewające, że przy tym ukochaniu zwierząt słusznych rozmiarów masz takie malutkie konisie, a nie kupiłaś słonia na ten przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.06.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Arctica trzyma wymiar po prostu Bazylia jak jest zaspana (wieczorem lub rano po wstaniu) to daje paszczę obrabiać dowolnie a wręcz się narzuca . Rano nie mozna spokojnie na kibelku posiedzieć, bo wpycha paszczkę na kolana i szturcha, żeby coś.... i mruczy i stęka.. Natomiast w ciągu dnia można tylko chwilę bo zaraz paszcza jest otwarta, bierze rękę (tak jak piszesz leciutko) i wywala się na plecki czekając zapewne, że zrobię to samo i razem będziemy się tarzać . Czasem jej się to z Romkiem trochę udaje :rolleyes:.. jest niewykluczone że z dogiem byłoby podobnie - paszcza podobna, fafelkowa.... Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.06.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Zdumiewające, że przy tym ukochaniu zwierząt słusznych rozmiarów masz takie malutkie konisie, a nie kupiłaś słonia na ten przykład... Nie wiem co jest zdumiewającego w.................. braku kasy:sick: Jakby tylko fundusze na to pozwoliły to tymi rąsiami byśmy słoniarnię wybudowali:yes: a na wielbłąda to już miałam poważne zakusy:lol: i na wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele innych... ale cóż... maszynki ni mom:rolleyes: Gagaciu, a Bazylię da się rozzłościć? Tak w zabawie... żeby szczekała i warczała??? A poprzedniego Bazylka??? Bo jestem strasznie ciekawa czy to domena rasy czy indywidualna cecha moich psic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.06.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Noooooo - Romek potrafi On tak się lubi z psami bawić i doprowadza do tego, że bydlątko szczeka i warczy (ale to z zabawką w paszczy jak się siłują). Chociaż ... tak teraz myślę ... bardziej to warczenie z zabawką bo ze szczekaniem to jakoś specjalnie nie pamiętam. No i wystarczy słówko i jest koniec i spokój. Z tym, że Bazyli bardziej się nakręcał, Bazylkowa mniej. Może Twoim pannom też by tak zrobił ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Arcti - ja pierdzielę, chyba jednak powinnaś prywatne zoo założyć! Wielbłąd! Lama! Słoniarnia!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Cudna Bazylka!!! Chociaż kociambra to mi troche szkoda ... trochę .... Do nas ostatnio 2 kociambry zaglądają, zupełnie obce, na razie skutecznie udaje im sie uniknąc Tyriona, bo przychodzą późnym wieczorem ... Czy Bazylka też była taka goopia w wieku 6 miesięcy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.06.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Noooooo - Romek potrafi On tak się lubi z psami bawić i doprowadza do tego, że bydlątko szczeka i warczy (ale to z zabawką w paszczy jak się siłują). Chociaż ... tak teraz myślę ... bardziej to warczenie z zabawką bo ze szczekaniem to jakoś specjalnie nie pamiętam. No i wystarczy słówko i jest koniec i spokój. Z tym, że Bazyli bardziej się nakręcał, Bazylkowa mniej. Może Twoim pannom też by tak zrobił ...... To już wiesz po co musicie mnie odwiedzić... skoro już mój urok osobisty nie wystarczy:oops: Arcti - ja pierdzielę, chyba jednak powinnaś prywatne zoo założyć! Wielbłąd! Lama! Słoniarnia!!! :rotfl: A masz jakiegoś sponsora na oku??? Rozliczę się co do grosika... nasze hektary i nasza harówa całkowicie gratis:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.06.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Arctica - no to ja mam teraz na piśmie ....! Bo jeden z "planów wakacyjnych" zakłada, że będziemy przelatywać koło Was jadąc na północny-wschód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.06.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 już się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts