Gagata 18.08.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wszyskie fotki można obejrze ć Wiesz Gdzie Ty akurat DPS-iu wiesz dokładnie , a inni znajdą na pewno (mogę adres podać na priva jakby co). Zresztą coś tu też wkleję, ale to będzie tylko mała część.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wygooglałam obejrzałam, jestem zachwycona.... Szkoda, Gagato, że zakończyłaś już dziennik, mogłabyś co jakiś czas napisać parę słów - jak się żyje w tym nowym życiu... I że jesteście zadowoleni i że przenigdy nie żałowaliście swojej decyzji o wyniesieniu z miasta Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dziekuję Wam bardzo za wszystkie miłe, wspierające słowa! Poraz na ostatni wpis w dzienniku... Pozdrawiam serdecznie A ja sobie nie życzę takiego zakończenia Czuję się odtrącona i zlekceważona To gdzie można obejrzeć Wasze dokonania, no gdzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 18.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a ja się cieszę że się udalo, zycie biegnie dalej. Ufam, że kiedyś każdemu z nas to nowodomowe życie sie zakręci tak fajnie i mocno, że nie bedziemy wpatrywać się w monitorek albo bardzo rzadko bo życie przed monitorkiem to tak naprawdę nie jest życie (nie krzyczcie na mnie ). Życie jest właśnie gdzieś tam w naszych marzeniach i na naszych ścieżkach. Jeśli ktoś do nich dociera, to wtedy jego świat kręci się już wokoło innych rzeczy... oczywiście miło bedzie jeśli Gagata gdzieś tam zabierza nas stąd w pamięci. czasem coś tu napisze. Forum to tylko forum, a życie to aż życie... wiem, wiem, ale nie krzyczcie na mnie.. też mi szkoda ale trochę rozumiem... fotki widziałem, jest świetnie ! miejsce też doskonałe, znam te okolice bo kiedys miałem tam znajomych. dziękuję za wszystkie podpowiedzi i rady! pozdr. i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Gagatko, szacunek!!!!! Pięknie Wam to wyszło!!!! Jestem pod wrażeniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No pewnie, że ja wiem, gdzie to wszystko jest. Ale dziennik trzeba jakimiś chociaż kilkoma fotkami zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.08.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A no widzicie Dziennik zakończę kilkoma fotkami, to będzie dobry akcent na koniec, DPS-iu to fakt. Ale pisac raczej nie będę (marekamarian, otóż to - życie jest gdzie indziej... , a w każdym razie rzecz w tym, żeby właśnie nie czuć że "jest gdzie indziej" - gdzie indziej niz my ... Oj znów włączył mi się filozof ).. Kończę dziennik także dlatego, że to co tu robimy jest działanością upublicznioną i otwartą a ludzie (więc nasi goście potencjalni i faktyczni) są różni i nie chcę klepać glośno wszem i wobec po prostu jak nam tu się żyje.. WAS znam ale nie nie wiem kto jeszcze to czyta. Ale myślę o ... pisaniu bloga, ponoć to bardzo dobre dla psychiki ! O remontowaniu póki co pisać mi się już nie chce, choć nie znaczy to wcale, że to temat w moim zyciu zamknięty ..raczej wręcz przeciwnie.. brazunia - poszło na priv ale widze że juz nie trzeba amonite - jesli się gdzieś przeniosę (bo ja to pochodze od Nomadów... ) to równiez na wieś. Myslę że do miasta moge chcieć wrócić na starość, to chyba wygodniejsze dla starszej pani.. Na pewno będę czytać forum! I czynnie czasem uczestniczyć rownież A ważne rzeczy i różne pogaduchy są możliwe wciąż (mam taką nadzieję zresztą) przez e-mail. Niekoniecznie muszę wszystko wyglłaszać przed pełną publiką, no nie ? ..A może ktoś z Was będzie kiedyś w moich stronach.....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.08.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 obejrzałem sobie P. Googla... miło i sympatycznie, ale faktycznie przydałby sie jakiś akcent na zakończenie dziennikaa jeśli chodzi o te zdjęcia o które kiedyś Cie prosiłem, to już nieaktualne, sam sobie zrobiłempozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 JA BĘDĘ. BANKOWO. I NA PEWNO ZAJADĘ. I w ogóle napisz maila, co słychać, czy zakładane wielkości dochodów zostały osiągnięte, jak z obłożeniem i w ogóle. Ciekawa jestem jak 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.08.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Maksiu, wybacz Miałam szczera chęc zrobić to dla Ciebie ale niepotrzebnie się w ogóle zaoferowałam, skoro nawet ze swoimi swoimi sprawami nie mogłam się wyrobić.. Ale myślałam sobie - Ty tak daleko ja tak blisko..... Teraz mi głupio i tyle. Fajnie, że to sobie załatwiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.08.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nooo Pre ...e e e ... zzzzz..... datorko - koniecznie będziemy w kontacie! Za wczesnie mówić o realizacji (lub nie) założeń - to dopiero pierwsze miesiące... Myślę, że pierwszy rok w ogóle jest na tzw rozruch. Ale wszystko Ci wyraportuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja poprostu serdeczniście gratuluję!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zaraz polecę maila zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.08.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 DPS - iu kochana ale Ty się tak nie spiesz z tym lataniem Ja Ci wyraportuję jak już będzie co, na razie tak jak mówię - nie można nic powiedzieć bo ZA WCZEŚNIE. Serwis jest od miesiąca, dopiero zaczynamy sobie robić reklamę, goście którzy się pojawiają to głównie z przypadku (choć juz nawet jednych mieliśmy Z POLECENIA przez znajomych, którzy byli u nas wcześniej i się im podobało - z Górnego Śląska zresztą..). Nikt przy zdrowych zmysłach nie wyciąga wniosków i nie sprawdza czy osiągnął założenia po pierwszym miesiącu działalności... A jak wyglądają początki to mówiliśmy Wam goszcząc u Was w lipcu. Wstawiłam parę fotek do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadelakt 17.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 gratuluje udanego projektu i dobrego gustu. PozdrawiamH. LinkTadelakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Tadelakt, fajnie, że się pojawiłaś na forum Jak możesz, zerknij na wątek: http://forum.muratordom.pl/post2671283.htm?highlight=#2671283 Gagata, przepraszam za prywatę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.09.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Katja - nie ma sprawy Tadelakt - dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 31.12.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.ekartki.net.pl/kartki/21/496.jpg POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 31.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://img176.imageshack.us/img176/9602/2009rs9.jpg tu ju maj dijar frjends, tu ju...... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Cześć Gagata, Nie wiem nawet czy przeczytasz .. bo już "w nowym wcieleniu" jesteś ... ...ale ... muszę to napisać ... ...zazdroszczę Ci tak pięknego miejsca ... zdjęcia przedstawiają rewelacyjne rozwiązania ... takie ze smakiem ... żeby mnie kiedyś było stać na wykonanie chociaż 30 procent z Twojej (Waszej) pracy .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts