Gagata 03.07.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Actica :bye:- i tej wersji będziemy się trzymać!!! :stirthepot: Był na "Iluzji". Łozerwał się (o to chodziło) ale na kolanach nie leżał (całe szczęście, bo by mu było niewygodnie i nici z relaksu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Najważniejsze, że rozerwany jest, jakkolwiek to nie brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.07.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No - do domu przybył w jednym kawałku... Ha! - Jetki nas naleciały Między DPSiami a Jetkowym domem byliśmy (jak miło się złożyło!!) po drodze :cool: Kurcze - no bez sensu to jest, żeby wszystko obgadać w kilka nędznych godzinek... nie da się...mówiłam, prosiłam - przenocujcie, warunki są (miałam nawet jeden wolny apartament)! Ale nie - wreszcie chcieli do domu. Cóż, rozumiem to... My tylko na chwilę, siądź, nic nie rób - pogadajmy.... No i tak pogadaliśmy, że wyjechali prawie po ciemku i potem bałam się czy się z tych naszych wioch wydobędą... ale się wydobyli! W tym miejscu niniejszym jeszcze raz dziękuję Wam Jetusie za odwiedziny i zapraszamy ponownie NA DŁUŻEJ i obiecujemy pojawić się z rewizytą, żeby obejrzec to wszystko o czym powiadaliście! Acha – wino super, takie jak lubię (wytrawne, czerwone, australijskie, shiraz…)., skąd wiedzieliście?? ...ależ macie grzeczne, fajne dzieciaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nooo tak! Teraz już wiem, czemu sms-a z meldunkiem, że dojechali, nie dostałam! Nie chcieli mnie budzić w środku nocy... A te dzieci naprawdę są wyjątkowo grzeczne, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jak coś jest do doopy to w końcu może byc już tylko lepiej!!! Idę oglądać (po raz ..... o matko nie wiem który ...) Harry'ego .... Młodzież mnie zmusiła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ...ależ macie grzeczne, fajne dzieciaki! A te dzieci naprawdę są wyjątkowo grzeczne, to prawda. Aż nierzeczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.07.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 No nie dam rady już teraz tu nic skrobnąć. Powiem tylko, że bardzo korciły mnie te meldunki telefoniczne lub SMSowe, ale powstrzymałem się (z trudem), bo o 1:00 to mogliście już chyba spać:rolleyes:, a Gagatka dała mi już wszak wcześniej próbkę chłodnej acz grzecznej dezaprobaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.07.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 (edytowane) O 1 w nocy to ja mam wyłączony telefon, więc spoko Romek wracał next day, więc spoko tym bardziej. No taaak - Jejtek mnie oczywiście MUSIAŁ WKRĘCIĆ (nie byłby sobą) ale, jak napisał, dałam mu odpór :D:D. To jak z tą drogą powrotną - jechaliście przez Szadek? Edytowane 4 Lipca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.07.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 żaden tam Szadek. Prosto do domu ciąłem, bo... jeszcze znowu jakiś kolejny znajomy znalazłby się "po drodze";). (...)Ha! - Jetki nas naleciały (...)Kurcze - no bez sensu to jest, żeby wszystko obgadać w kilka nędznych godzinek... nie da się...mówiłam, prosiłam - przenocujcie, warunki są (miałam nawet jeden wolny apartament)! Ale nie - wreszcie chcieli do domu. Cóż, rozumiem to... No właśnie - naleciały... wcześniej telefonicznie ciśnienie podniosły , a później wyleźć nie chciały, tylko siedziały, siedziały i gadały, gadały... . Więc dobrze rozumiem, że ciężko Ci było "wszystko obgadać w kilka nędznych godzinek", wszak nieczęsto do głosu dopuszczana byłaś . Tym bardziej dziękujemy więc serdecznie za ugoszczenie i za anielską cierpliwość i wyrozumiałość za nalot. ...a ta propozycja noclegu, to już naprawdę szczyt taktu i stoickiego spokoju . A tak na poważnie, to naprawdę bardzo się cieszę, że mogliśmy Cię poznać osobiście. Jesteś przesympatyczną, ciepłą i naturalną osobą z ambitnymi planami, które na dodatek potrafisz fachowo realizować, a opinie niekiedy zasłyszane przeze mnie między wierszami od innych znających Cię osób w niczym nie były przesadzone. Wybacz nam więc gadulstwo i zasiedzenie się, ale czuliśmy się u Ciebie bardzo dobrze i swobodnie (może nazbyt ). Na rewizytę oczywiście czekamy z niecierpliwością, ale i ...obawą, bo w żaden sposób nie uda nam się nawet zbliżyć do klimatu Waszego siedliska i komfortu, jaki zapewnia ono Wam i Waszym gościom. Mam nadzieję, że uda nam się wtedy poznać też Romka (pozdrawiamy!), a dzieciaki, to pewnie najbardziej oczekiwać będą spotkania z Bazyliszkiem . (...)Acha – wino super, takie jak lubię (wytrawne, czerwone, australijskie, shiraz…)., skąd wiedzieliście??(...) Tak jakoś łatwo zostało w pamięci, bo też mi najbardziej podchodzi czerwone wytrawne, choć niekoniecznie z krainy kangurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jejtek zawsze chyba musi wkręcić za pierwszym razem, mnie też spotkało, usiłowałam go wyrzucić do agroturystyki obok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.07.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nooo, możecie sobie rękę podać - po jednych piniądzach jesteście - Gagata też mnie chciała w roli kukułczego jaja konkurencji podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Widać taki masz w sobie nieodparty urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.07.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) No................ dopóki się OSOBIŚCIE nie pozna Pana Jejtka i jego Rodzinki:D Potem o podrzucaniu mowy nie ma. Eh - przecie my tu mamy AGRO-EKO-SIEDLISKO dla gości, czyli (co by nie mówić) naszą pracę, a Wy macie (in statu nascendi ) WASZ DOM. Nawet nie próbujmy porównywać bo to całkiem co innego (przynajmniej na tym etapie ). Wcale nie prawdą jest ta samorzutna krytyka (???) że niby ja nie byłam do głosu dopuszczana.... może Mirka - trzeba by ją spytać .. Jetek i ja szliśmy łeb w łeb... No - Bazylka Waszego Pawła potraktowała jak drugiego psa a to najwyższa ocena przydatności człowieka... Najchętniej wytarzałaby się z nim po podłodze ale to chyba ... mogłoby mieć różne dziwne konsekwencje... niekoniecznie akceptowalne przez rodziców... (...ten brak ciepłego posiłku wciąż nie daje mi spać..) Edytowane 5 Lipca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (...ten brak ciepłego posiłku wciąż nie daje mi spać..) ...no cóż mam nadzieję, że kiedyś nam wybaczysz . Może spróbujemy Ci ten stracony posiłek u nas kiedyś wynagrodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.07.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Wypuścicie nas na głodniaka i będziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 O mamuniu, a u mnie tylko chwilę posiedzieli .... Yetek, następnym razem nie wyjedziecie tak łatwo, nawet gdybym miała opony w waszym aucie poprzebijać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.07.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 No patrzcie ludzie! Kto by się tego po Brazie spodziewał? - łobuz i kłamczucha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.07.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Brazunia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.07.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Wieczorny obchód.... :cool: Nieźle zakapiorski ryjek jej tu wyszedł.... W sam raz jak na ochroniarza :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Wieczorny obchód.... :cool: [ATTACH=CONFIG]199891[/ATTACH] Nieźle zakapiorski ryjek jej tu wyszedł.... W sam raz jak na ochroniarza :yes: Ślicznota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts