Arctica 10.07.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Taki ochroniarz co to sie go nie da nie psitulić rozczulają mnie te cc-owe mordy i tyle:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.07.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Cały urok w tych fafelkach i bandyckich oczkach :D ..podobnie jak u dogów .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Cały urok w tych fafelkach i bandyckich oczkach :D ..podobnie jak u dogów .. Hehehehe... dodaj jeszcze do tego dziwaczne zachowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 czemu dziwaczne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No bo: kołami do góry się wywala, pomrukuje, łapy obie naraz do pyska pcha, galopady i różne hopsztosy wyczynia... jak tak czasem popatrzę na toto to naprawdę niezły ubaw mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No i o to chodzi, o to chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No pewnie!!!Najśmieszniejsze jest to, że w ogóle nie czają swoich rozmiarów... na kolana się pchają na ten przykład... bynajmniej moja Salma. Od łepa na kolanach począwszy do całej Salmy i ledwo dychającym głaskaczu skończywszy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ja sobie wypraszam!!!! Ja protestuję!!!! Oszczerstwa tu na mnie jakoweś rzucają, kłamczynia nazywają!!!!! Wychodzę!!!!! Bazylke w nosek cmoknij!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No ja właśnie dałam natychmiast wyraz temu że TO NIEMOŻLIWE! Chyba Cię z kimś pomylili...... Cmoknę - jasna sprawa! Pomrukiwanie, stękanie, pchanie głowy między nogi idącego (pies za nogami, łeb przed nogami), dostawanie pier...ca, nie wiadomo dlaczego, przejawiające się wykręcaniem ósemek wśród zboża albo trawy, w dzikim pędzie, z obniżonym podwoziem, połączone z odgłosami charcząco-dyszącymi (dlaczego? po co? co lub kto jej karze, co to za imperatyw???), pchanie "na kolanka", wywąchiwanie całej twarzy z bardzo bliska, z dużym przejęciem, dmuchając przy tym śmiesznie ... itp itd..... Co ciekawe - zapach takiej psiej mordy w zbliżeniu nie jest ani trochę nieprzyjemny, a wręcz miły... czy to atawizm??:rolleyes: Kupa śmiechu, słowem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Aaaa, zapomniałam jak leżę na kanapie to przychodzi, furczy i fafle mi na twarzy z upodobaniem układa O kolankach nie piszę bo to oczywista oczywistość, wszak maleńki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 :rotfl: ... - fafle na twarzy! - trzeba mieć stalowe nerwy ... (ja tak nie uważam, żeby była jasność.. ale ktoś NORMALNY..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Przecież my tu sami NORMALNI.............................. ciut inaczej:lol: właśnie Gomora wlazła mi do rękawa bluzy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 A te fafle to z czystej miłości przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Tiaaa... im bardziej oślinione tym miłość większa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.07.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Ja sobie wypraszam!!!! Ja protestuję!!!! Oszczerstwa tu na mnie jakoweś rzucają, kłamczynia nazywają!!!!! Wychodzę!!!!!No ja właśnie dałam natychmiast wyraz temu że TO NIEMOŻLIWE! Chyba Cię z kimś pomylili...... (...) Lizuuuus!!! - doczytałem, że w stronę morza się wybierasz... Braza, Ona też na pewno niezbyt długo będzie chciała posiedzieć - szykuj noża Edytowane 12 Lipca 2013 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.07.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Tiaaa... im bardziej oślinione tym miłość większa... i na kremach nawilżających zaoszczędzisz:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Nooo fafelki dość KREMOWĄ konsystencję mają, tzn - to co z nich zwisa chciałam powiedziec..:rolleyes: Ano ciągniemy w tamte strone, ciągniemy... ale tym trazem tylko zajrzymy do Brazoczyska, więc dużo nie ryzykuję jakby co..... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Noże mam tępe na Wasze szczęście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 i na kremach nawilżających zaoszczędzisz:rolleyes:... No jest to jakiś pomysł... Nooo fafelki dość KREMOWĄ konsystencję mają, tzn - to co z nich zwisa chciałam powiedziec..:rolleyes: Tia...zwłaszcza jak z nich kluski zwisają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 ...a przeważnie i owszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts