TAR 13.07.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 na unversalu leci 5 sezon castle jakby co:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.07.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Niestety nie wiem co to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Super serial kryminalny... tylko mi universal zlikwidowali:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.07.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nie znam... ale chyba też nie mam uniwersalu.. ja z kryminałów to lubię Agathy i Sherloki Także w wersji TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 a, bo już nie pamietalam, która z lasek to ogladala ale pamietalam, ze tu o tym rozmawialiśmy:cool: arcti nadal jesteś w nc? bo w cp universal jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.07.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 a jak w cp jest to muszę i ja mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 a jaki masz pakiet, bo w tym najtańszym za 15 zl nie ma ale w każdym następnym już jest, universal dawniej 13 street Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 w nc:yes:... do końca sierpnia, a później jeszcze nie wiem:) i to ja oglądałam:rolleyes:... aż mi zabrali:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 a ja się ciesze, ze nie czekałam i wypowiedziałam, jestem bardziej zadowolona no i mniej place:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.07.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 U mnie w cp jest 13str! Na 51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 no to masz, bo universal i 13 str to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.07.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Aaaa widzisz Na 13str lubiłam Pannę Marple a teraz lubię Jessicę Fletcher - podobne klimaciki:cool: Castle nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 A ja się pospieszyłam, wypowiedziałam ence i teraz żałuję. CP to jednak zaścianek jest! Siemanko, kiedy bedziecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.07.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ja nie miałam n-ki nigdy, nie wiem co oni oferują (miałam cyfrę+), ale wiem, że dla mnie absolutnie wystarczy cp. A nawet dla Romka jesli chodzi o sporty. W cp nie ma nowości ale to nam akurat nie potrzebne do niczego a są fajne stare filmy, które lubię Brazka no to przeskoczysz z powrotem (jak już będziesz mogła...) Nie wiem ciągle, nic ciągle nie wiem..................... wiem, że mam dość - to wiem na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Braza ale co ci nie pasi w cp? ja mam i nei narzekam, choc faktem jest ze za duzo to nie ogladamy ja ostatnio glownie tlc no i pasuje mi przede wszytskim cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ja nie miałam n-ki nigdy, nie wiem co oni oferują (miałam cyfrę+), ale wiem, że dla mnie absolutnie wystarczy cp. A nawet dla Romka jesli chodzi o sporty. W cp nie ma nowości ale to nam akurat nie potrzebne do niczego a są fajne stare filmy, które lubię Brazka no to przeskoczysz z powrotem (jak już będziesz mogła...) Nie wiem ciągle, nic ciągle nie wiem..................... wiem, że mam dość - to wiem na pewno. ja dokladnie tak samo, enki nie mialam tylko C+. ale nie zalujemy przejscia do CP, maz ma sporty, na ktorych mu zalezalo a ja swoje ulubione programy. jedynie czego mi brakuje to kuchnia + i domo+ to jednak szczegol. aaa i piloty i dekodery CP ma sto razy lepsze niz c+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 tzn w cp ma wlasnie kontakt dekoder pilot bardzo slaby, trzeba dokladnie celowac zeby zlapalo, ale za to mzona sobie zrobic rozne listy ulubionych a nie zapamietywac nr programu, ktory za 2 tygodnie sie zmienial co mnie cholernie wkurzalo no mi tez kuchni i domo brakuje ale nie za 30zł wiecej miesiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 my w c+ mielismy tragiczny dekoder, wiecznie sie zawieszal, dysk glosno pracowal, potrafil nie nagrywac mimo ustawien - bo np. sam sie resetowal - nigdy wiecej, ten cepeliowy calkiem przyjemny, jeszcze ani razu sie nie zawiesil. pilot dziala normalnie, uwazam tez, ze ma sto razy lepsze menu niz c+. no i oczywiscie nie zmieniaja co chwila numerow programow. w c+ dekoderze jak nie daj natrafilismy na program, ktorego nie mielismy w pakiecie to od razu blokowal sie badziew. A brazce wiem co sie nie podoba - czeste aktywowanie kart w multiroomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 w nc+ jak ktos ma sprzet z N to sa na kablu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 co jest na kablu??? ide sie przewietrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts