Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie miałam n-ki nigdy, nie wiem co oni oferują (miałam cyfrę+), ale wiem, że dla mnie absolutnie wystarczy cp. A nawet dla Romka jesli chodzi o sporty.

W cp nie ma nowości ale to nam akurat nie potrzebne do niczego a są fajne stare filmy, które lubię :rolleyes:

Brazka no to przeskoczysz z powrotem (jak już będziesz mogła...) :cool:

Nie wiem ciągle, nic ciągle nie wiem..................... wiem, że mam dość - to wiem na pewno.

Ja nie miałam n-ki nigdy, nie wiem co oni oferują (miałam cyfrę+), ale wiem, że dla mnie absolutnie wystarczy cp. A nawet dla Romka jesli chodzi o sporty.

W cp nie ma nowości ale to nam akurat nie potrzebne do niczego a są fajne stare filmy, które lubię :rolleyes:

Brazka no to przeskoczysz z powrotem (jak już będziesz mogła...) :cool:

Nie wiem ciągle, nic ciągle nie wiem..................... wiem, że mam dość - to wiem na pewno.

ja dokladnie tak samo, enki nie mialam tylko C+. ale nie zalujemy przejscia do CP, maz ma sporty, na ktorych mu zalezalo a ja swoje ulubione programy. jedynie czego mi brakuje to kuchnia + i domo+ to jednak szczegol. aaa i piloty i dekodery CP ma sto razy lepsze niz c+

tzn w cp ma wlasnie kontakt dekoder pilot bardzo slaby, trzeba dokladnie celowac zeby zlapalo, ale za to mzona sobie zrobic rozne listy ulubionych a nie zapamietywac nr programu, ktory za 2 tygodnie sie zmienial co mnie cholernie wkurzalo

no mi tez kuchni i domo brakuje ale nie za 30zł wiecej miesiecznie

my w c+ mielismy tragiczny dekoder, wiecznie sie zawieszal, dysk glosno pracowal, potrafil nie nagrywac mimo ustawien - bo np. sam sie resetowal - nigdy wiecej, ten cepeliowy calkiem przyjemny, jeszcze ani razu sie nie zawiesil. pilot dziala normalnie, uwazam tez, ze ma sto razy lepsze menu niz c+. no i oczywiscie nie zmieniaja co chwila numerow programow. w c+ dekoderze jak nie daj natrafilismy na program, ktorego nie mielismy w pakiecie to od razu blokowal sie badziew.

A brazce wiem co sie nie podoba - czeste aktywowanie kart w multiroomie