DPS 16.07.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Aaaa widzisz Na 13str lubiłam Pannę Marple a teraz lubię Jessicę Fletcher - podobne klimaciki:cool: Castle nie znam... Też by Ci się spodobał, kryminałek z poczuciem humoru, zabawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Cenowo to mi teraz eNka (nc+) bardzo by pasowała, bo wymiękli. Dekoder CP jest koszmarny, mam ten nowy, żeby nie było. Pilot do luftu, bardzo słaby, dekoder ma kaprysy: albo w ogóle nie reaguje na pilota, albo reaguje za szybko. Wypożyczalnia tylko sms, internet lub telefon, z TV się nie wypozyczy, opcji internetowych nie ma i z tego co mówił konsultant długo nie będzie! No i to aktywowanie co 2-3 dni kart w multiroomie massssssakraaaaaa!!! Nie, CP nie dla mnie i po terminie umowy raczej od nich ucieknę!! Gagacia, trzymajcie się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ja nie wrócę do N dopóki nie mają universalu i 13th Street. I TCM. Trudno, przecierpię te beznadziejne dekodery i piloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Tarcia n ma multiroom na kablu jesli sie bierze dekodery od n to sie potem okazuje ze musisz kable po domu ciagnac, albo kombinowac z ruterami i siecia domowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 aaaa ja bym nie musiala kombinować, bo tak mam przygotowana instalacje tv w każdym pokoju, fis meza:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.07.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jesli chodzi o multiroom to dla mnie jest bonus i w ogóle się cieszę, że jest. Co do reszty - absolutnie ok i wystarczy. Jesli czegokolwiek szkoda to, jak powyżej, kuchnitv i domo i ja jeszcze żałuję alekino.. Ale za to jest Europa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.07.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Noooooo, tez Was kocham!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.07.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 A ja jestem w nc+ - wcześniej w n - i powiem wam, że mi się już wprost niedobrze robi, jak mam co roku sprawdzać, szukać którą tv wybrać, jedne dekodery oddawać po to by zaraz drugich uczyć się używać, a jak już się człowiek połapie to znowu rok prawie mija i znowu polka, bo jak nie to tylko w konia człowieka robią Nic tylko życie tracić na sprawdzanie nowe promocje w telewizjach, telefoniach, ubezpieczeniach..... A jak się człowieku zagapisz, to ci dopiero dowalą rachuneczek, że się nogą przeżegnasz Chyba się starzeję .............................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ja osobiście na obecną chwilę mam zamiar wrócić do nc+ po upływie okresu umowy. Zachowałam dekodery eNki i na razie płacę 10,00 za multiroom. Mam podstawowy (czyli okrojony) pakiet i tyle. Wczoraj po burzy przez 3 godziny nie miałam głosu w Polsacie - nc+ odbierała normalnie! No przecież to chore jest!!!! Mam wrażenie, że ofertę nc+ da odpowiednią, po roku zawsze mogę negocjować opłaty a jeśli będą chcieli za dużo to papa!!!! I o to właśnie chodzi .... o możliwość wyboru!!!!! Na Polsacie jednak się trochę zawiodłam, bardzo taki jakiś przaśny jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ja na razie nie planuję powrotu do N, brak mi tam moich ulubionych kanałów.To prawda, CP jest przaśny, zwłaszcza w temacie sprzętu i oprogramowania, ale odpowiada mi oferta programowa.Dobrze, że mamy możliwość wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ee no przestańcie - za co mnie pokarało, że właśnie u mnie temat cyfrowej tv ( W OGÓLE TV ) się rozwinął. Zagadka - a mu jesteśmy TU - to znaczy GDZIE?: A pojutrze .... OSIOWO .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Hajnówka??? A my już kopytamy przebieramy z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nie liczy się! Pierwsze podpisane:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 No pkp proszę państwa, a długo tam siedzicie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 To jak w Osiowie będziecie uściśnijcie łapę Hrabiego a Osiom po cmoku ode mnie sprzedajcie:yes: I ... poobgadujcie mnie trochę, coooooo .... Ja Romka obgadywałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.07.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dokładnie BIAŁOWIEŻA ..pakujemy się powoli........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.07.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 A my czekamy powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Proszę i w moim i mieniu wyściskać Osie, a Hrabiego z całą należną atencją wymiziać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.07.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jak już tak od wszystkich przesyłki dla Łosi po drodze zbierasz, to i ode mnie... kopa solidnego jej przekaż , takiego, żeby u mnie natychmiast wreszcie wylądowała, zabierając Ciebie przy okazji z sobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts