sipatka 01.08.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 O to to. Ostro zabrzmiało, ale szczerze Żeby nas - z centralnej - tak omijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Przylazłam, a co! Późno, ciemno ale się poszwendam trochę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 U siebie to możesz, boi jakbyś do nas przyjechała, to po ciemku byś sobie mogła krzywdę zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.08.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Szwendam się wirtualnie, w realu nawet u siebie nie odważę się wyjśc poza krąg światła na tarasie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 A ja po lesie szwendam się z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Po ciemku:jawdrop: Nooooo to szacun!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ja bym się zabiła na pierwszej nierówności, ślepam jak kret... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Czołówkę na czerep zakładam i łażę Lubię las w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Też lubię, ale sama bym nie polazła, ludzi się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 A ja tam się nie boję... niech oni się boją żmijóf, krokodylófff... lewóf ani tygrysóf u nas ni ma to czego się bać o! pajonkóffff wielkich i kudłatych też nie ma:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ale dziki są, a one potrafią byc nieprzyjemne .... szczególnie, gdy się obudzi;) Zresztą, trudno się dziwić, ja też gotowa jest gryźć gdy mnie ktoś za wcześnie budzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ale na drzewo nie wlezą... a ja tak:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.08.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Jestesmy z powrotem w codzienności naszej... co zrobić... U Łosi napisałam co nieco, może uda się jeszcze jakie fotki pokazać (oprócz jednego portreciku juz pokazanego u Łosi ) Ale bardzo przytomnie i nad wyraz rozsądnie zostawiłam aparat w domu (wraz z kluczami, przez co była drobna aferka w Brazoczysku a niejaki p.Andrzej nie mógł się spokojnie pomodlić w kosciele.oj, będzie nam to policzone ...), więc fotki robiłam tylko telefonem. Ale było fajnie w Łosiowie..! Cały dom i jego otoczenie jest jeszcze ładniejszy i bardziej klimatyczny niz na zdjęciach. Ja mieszkam pod lasem - fakt. Braza mieszka na polanie - fakt. DPSia mieszka z lasami wkoło - fakt. Ale Łosia mieszka W LESIE. Książe Pan jest przesympatyczny (oprócz tego, że piękny - to dziwne, że idzie w parze jedno z drugim...) i bardzosmy go polubili bo się bardzo daje lubić :yes:. Super było posiedzieć z Gospodarzami na tarasie w lesie i myślę, że ten jeden wieeeczór to jest grubo za mało. Tyle chciałam napisać. I cięzko było wracać od domu po wizycie w Łosiowie, po wakacjach i ... w tym upale zabijającym... A my na południowy zachód - ze słońcem w przednią szybkę (zupełnie nie wiem co się stało z naszą klimą... otwieralismy i otwieralismy te okna a tu dalej gorąco i gorąco... cos się spsuło jak nic..) Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Po sośnie, której gałęzie zaczynają się kilka metrów nad ziemią, to ja nie umiem wleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jakby Cię pasiaczki oblazły i poczuła byś wzrok ich mamy na twarzy to nawet nie wiesz jak szybko byś wskoczyła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Gagaciu nawet nie wiesz jak zazdraszczam... że do mnie zajechać miałaś to przemilczę dawaj zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.08.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Arctica - mam ogromny apetyt żeby odwiedzić Arkę Noego!Ale się nie dało naraz, choć myslałam o tym, myslałam... w ogóle ostatnio tyle myslę, że mózg mi się gotuję i bez upałow:bash: Kiedy się nam wreszcie nasze sprawy poukładają (KIEDY bo ŻE wątpić nie mogę) i będziemy panami czasu swego - wteeeedyyyyyyyyyy..........................! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Super było posiedzieć z Gospodarzami na tarasie w lesie i myślę, że ten jeden wieeeczór to jest grubo za mało. Mam podobne odczucia:hug: Jak to co się spsuło w Waszej klimie... po prostu brak corbotronika, jakbyście mieli oryginalny a nie elektryczny to na bank by działał...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.08.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ano Łosia - jest to wery prawdopodobne. Trza założyć corbotronic, elektrykę wypirzyć - nie ma to jak proste, sprawdzone rozwiązania... W głowie się nam poprzewracało, elektroniki zachciało... to teraz mamy W domu okna zamknięte, zasłony zasłonięte (na górze bo na dole roslinność pnąca robi swoje) i jest bosko.. dopóki na dwór wyjść nie trza.. Ale pomyslcie, że jednak sierpniowe upały maja tę zaletę, że noce są chłodne - w lipcu, jak przygrzeje, to i noc nie przynosi chłodu.. A tymczasem, jak już słońce ma się ku zachodowi (że zacytuję klasyka) idziemy na ten dwór, siadamy sobie w stodole (czasem jaki gość się przypałęta) i gapimy się na ten zachód z dryniem w łapce. I czujemy jak z minuty na minutę robi się c h ł o o o d n o o o .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 U kogo chłodno u tego chłodno, u nas wcale nie chłodno... 22*C w nocy, najmarniej to 20. Dzisiaj trafiłam na jakieś przysłowie, że jak w sierpniu skwar trzyma, to będzie długa i śnieżna zima! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts