Gagata 30.08.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 [ATTACH=CONFIG]208878[/ATTACH] Gagata, w Sztokholmie jesteś znana! Ooooooooooooooooooooooooooooo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,to ja z moim mężem:eek: A gdzie oni nas cyknęli??? (Agduś - co to jest "Gagata"?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.08.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Sama wymyślilam, że chyba "DZIECI"...? Czyli GAGATKI? Takie proste? A my mamy wspólne korzenie językowe ze Szwedami??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Zaraz tam "językowe".Może uznali, że "Gagata" to brzmi groźnie i dzieci będa bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.08.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 No co, przecież potrafisz być całkiem groźna, zwłaszcza jak Cię jakiś wioskowy o 6 rano budzi, bo ma sprawę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.09.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Potrafię Tzn. na to wygląda.... bo znikał aż się kurzyło i więcej się nie pokazał.. To było jeszcze we Wrocku ale gość wybitnie "wioskowy" i znietrzeźwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 No to on chyba wtedy do Szwecji uciekł i teraz tam znaki drogowe stawia. Sama wiem, gdzie są drzwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.09.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Gagata z kółeczkiem nad "a" to deptak, ale nie bierz tego do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.09.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Deptak? Eeeeeee... To już wolę wersję DPSi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Pewnie też bym wolała tę drugą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.09.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 No, deptak jest taki prozaiczny... A ten znak zauważyliśmy w Uppsali. Mój ulubiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.09.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No co, przecież potrafisz być całkiem groźna, zwłaszcza jak Cię jakiś wioskowy o 6 rano budzi, bo ma sprawę...? ...albo letniki z rozkoszną trójką dzieciaczków i pieskiem namawiają telefonicznie na zarezerwowanie miejsc, bo słyszeli o fajnych zajęciach z animatorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.09.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Ty się tak nie rozkręcaj Yejtuś... Jeśli rzeczone dzieciaczki w wieku szkolnym - why not? Przyjeżdżają i jest git. Mamy takich gości co jakiś czas. A Bazylia wyrasta na tak przyjazną sunię, że ... na psy się chyba będziemy mogli "otworzyć", co niezmiernie mnie cieszy! Bazyli nie dawał nawet pola do namysłu - żaden pies nie miał najmniejszych szans. Koniec i kropka, temat zamknięty zanim został otwarty. No chyba, że ktoś chciałby się pozbyć szybko swojego pieska, bo go nie lubi... ale na to nie wpadliśmy wtedy.. Edytowane 2 Września 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.09.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Faktem jest, że tak upierdliwego turysty jak jeden taki na "J" czy "Y" to nie miałam nigdy. Mówię o tym co to przez telefon... ANIMATORKA! Ja ja coś ZANIMUJĘ to kolega pożałuje! Nawet nie czuję, kiedy rymuję. Piękny ten znak z kotami, Agduś! Edytowane 2 Września 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No to ja mam pieski z głowy, Tyrionek wyrasta na absolutnego pana i władcę Brazoczyska!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.09.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ano widzisz. I NIKT MU NIE PODSKOCZY:wiggle:. Oczywiście możesz pracować nad tym, żeby tak nie było.. Teraz nie jest jeszcze za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Karo władczy nie jest, ale za to tak potwornie zestresowany, że nie chcę mu tego fundować. No i oczywiście agresywny wobec drugiego psa, ze strachu. Sprawdzone, bo kiedyś mój Tata (nie zapytawszy nas w ogóle o zdanie) przywiózł swoją sunię terierkę. Pióra poleciały po 10 minutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Grey lubi gości i to wsiech jak leci... tych cztereołapych tyż co mieliśmy okazję przetestować w miniony łykend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Faktycznie, mogłabym powalczyć z tym jego poczuciem własności terenu, tylko kwestia powstaje jedna .... skąd wziąć normalnie prowadzone psy? Kilka dni temu przyjechali znajomi z takim białaskiem jak TAR-ci - Tyrionek mało przez płoty nie wyskoczył!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Zależy w jakim celu chciał skakać - zabawy, mordu w afekcie, konsumpcji pieska, konsumpcji związku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts