Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No co, przecież potrafisz być całkiem groźna, zwłaszcza jak Cię jakiś wioskowy o 6 rano budzi, bo ma sprawę...? :cool:

...albo letniki z rozkoszną trójką dzieciaczków i pieskiem namawiają telefonicznie na zarezerwowanie miejsc, bo słyszeli o fajnych zajęciach z animatorką :lol2:

Ty się tak nie rozkręcaj Yejtuś... :p

Jeśli rzeczone dzieciaczki w wieku szkolnym - why not? Przyjeżdżają i jest git. Mamy takich gości co jakiś czas.

A Bazylia wyrasta na tak przyjazną sunię, że ... na psy się chyba będziemy mogli "otworzyć", co niezmiernie mnie cieszy!

Bazyli nie dawał nawet pola do namysłu - żaden pies nie miał najmniejszych szans. Koniec i kropka, temat zamknięty zanim został otwarty.

No chyba, że ktoś chciałby się pozbyć szybko swojego pieska, bo go nie lubi... ale na to nie wpadliśmy wtedy..:rolleyes:

Edytowane przez Gagata

Faktem jest, że tak upierdliwego turysty jak jeden taki na "J" czy "Y" to nie miałam nigdy. Mówię o tym co to przez telefon... ANIMATORKA! Ja ja coś ZANIMUJĘ to kolega pożałuje!

Nawet nie czuję, kiedy rymuję.

Piękny ten znak z kotami, Agduś!

:rotfl:

Edytowane przez Gagata

Karo władczy nie jest, ale za to tak potwornie zestresowany, że nie chcę mu tego fundować.

No i oczywiście agresywny wobec drugiego psa, ze strachu.

Sprawdzone, bo kiedyś mój Tata (nie zapytawszy nas w ogóle o zdanie) przywiózł swoją sunię terierkę.

Pióra poleciały po 10 minutach. :mad:

Faktycznie, mogłabym powalczyć z tym jego poczuciem własności terenu, tylko kwestia powstaje jedna .... skąd wziąć normalnie prowadzone psy? Kilka dni temu przyjechali znajomi z takim białaskiem jak TAR-ci - Tyrionek mało przez płoty nie wyskoczył!!!!