braza 04.09.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Raczej mordu .... Gagata ja mam suszarkę Niewiadowa od trzech lat i sobię chwalę (tfu...tfu...tfu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.09.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 A mój Karolek, kurnia niby rasa co to każdego łagodnością powali, zero gryzienia, zero szczekania i co ??? Tylko trochę na wsi posiedział i już nauczył się ujadać na przechodzace czteronogi, na słowo kot albo kicikici obłędu dostaje w poszukiwaniu, a jak Yetek znajomą przyprowadził z ciułała to Karol gonił ile wlazło a potem to nawet podgryzał psinkę. Terytorialista jeden się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.09.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Niewiadow przoduje...niech jeszcze deszcz popada.. ale wygląda na to, że OWSZEM...:yes: Sipatka - jak to z księcia można zrobić prostego wieśniaka Były już filmy na ten temat (czyli jak punkt siedzenia zmienia punkt widzenia..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 U nas ma lać jutro cały dzień, a ja się na bieganie wybieram. Nie pasi mi. Chociaż kanie mogłyby wreszcie się pokazać. W tym roku ani jednej nie jadłam!Z innymi grzybami u nas jakoś cienko. Niby puszcza, a grzybów niewiele. Grzybiarzy za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.09.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 U nas już byl rzut tylko mnie nie bylo (w lesie) a jak już poszłam to przynioslam kilka od razu podsuszonych. .ale za to goście mogli opalać się na leżaczkach na łące... Coś za coś - jak to w życiu.. Na grzyby (tuszę) przyjdzie jeszcze pora .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.09.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nie ma grzybów... Od jutra ma padać... może się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dwa dni temu lało jak z cebra a grzybów ni huhu!!! No jak to jest - gdy było sucho grzyby zbierałam (nie masakryczne ilości ale jednak) a teraz .... Chyba się obrażę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 OBRAŹ się oBRAŹ - w koncu jesteś BRAZA - najwyższy czas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A u nas grzybów niby niue ma, a gość przyniósł pełny koszyczek! Tylko, że oni u nas piąty rok są, znają już nasze lasy jak własną kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Trza się wybrać za nimi w jakimś przebraniu i wyśledzić..... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Sołtysa puszczę w maskującym zielonym... Będzie pomykał jak szpieg z Krainy Deszczowców, carrrramba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Przydałaby się taka panterka wojskowa ona najlepiej maskuje! Przedwczoraj na moim miejscu jakaś paskudna kobita urzędowała. Tyrion do niej zaczął biec a ja głupia go odwołałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Eeee tam, jeszcze by się czymś zaraził, skoro paskudna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Eeee tam, jeszcze by się czymś zaraził, skoro paskudna... Myślisz, że tym się można zarazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.09.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Sołtys wypisz wymaluj - dla mnie BOMBA! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ooooo, Sołtys, faktycznie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.09.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No DPSia - obudziłaś wspomnienia! - zobaczcie tę czołówkę : http://www.youtube.com/watch?v=k1JtRWBXb6w Tajemniczy Don Pedro z naszego dzieciństwa okazał się być ... Sołtysem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Tylko teraz nazywa się Don Pablo. I zamiast "carrrramba!" mówi: "kurrrrtyna!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Carrramba brzmi bardziej światowo, niech się przestawi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.09.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 No może być kurrrtyna, co by tylko dosyć wyraziście akcentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts