braza 13.09.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Przylazłam znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.09.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Heja tam na północy - pada u Was?? Bo u nas leje... idę spać, niech grzyby rosną w tym czasie... :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 U nas nie lało, tylko jakoś mało zdecydowanie popadało. I te grzyby jakoś baaardzo się ociągają, tyle ich, co kot napłakał. Oburzające to jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 na polnocy szaro, buro i ponuro. ostatnie 3 dni sciana deszczu i zimno:sick: nie cierpie "takiej" jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.09.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 (edytowane) Ta PIĘKNA jesień to będzie w październiku - mówię Wam! U nas dziś na zmianę słoneczko (ściągam swetry i latam w krótkim) i deszcz (brrrr...). Goście poprzyjeżdżali i wybierają się na grzyby - obaczym, obaczym..... .. Ja zerknę do lasu w poniedziałek - w weekend się nie pcham. Edytowane 14 Września 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 we mnie misio się odzywa tzn. spac, spac, spac - najchętniej zapadłabym w sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.09.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Coś w tym jest... też tak mam.... jak wyjrzy słoneczko to ja też, jak się schowa - to ja razem z nim:rolleyes: Inna sprawa, że jak się przymuszę do wyjścia do lasu nawet w taką szarość - to potem nie żałuję .... Rzecz w tym, żeby się przymusić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 no wlasnie, żeby się przymusić mielismy dziś pojechać po jakies zakupy kurtke zimowe i te sprawy i niestety nie mogłam się zmusic, lozko wydalo mi się znacznie bardziej przyjemne. sadzic wrzosy powinnam i tez nie chce mi się okrutnie. jutro sprobuje. jedynie zmusiłam się do wlaczenia pralki, tylko co potem, samo się rozwiesi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Rozwiesiłam i nie chce wyschnąć... Ot, jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 a moje już prawie suche, ustawiłam suszarke z praniem w nieużywanym pokoju, odpaliłam kominek a mam rozprowadzenie ciepla na pokoje, do tego wentylacja i zrobily swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A ja biegam albo idę na jogę rano. Potem już łatwiej radzić sobie z jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 w LESIE NAWET W DESZCZ JEST PRZYJEMNIE ALE GRZYBÓW U MNIE NIE MA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Grzybów nie ma ... czuję się osobiście dotknięta tym zjawiskiem!!!! Gdy na dworze jest tak jak ostatnio równiez zamieniam się w niedźwiedzia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.09.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Zaczynam POWAŻNIE MYŚLEĆ O BIEGANIU. :o:o :jawdrop: Ale serio - POWAŻNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.09.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Poważnie MYŚLEĆ. Zeznam, jak zacznę poważnie BIEGAĆ. Ale ja wcale nie żartuję. :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Biegam nadal. Ściągnij sobie Endomondo na komórkę i załóż profil. Mobilizuje, bo będziesz widziała postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2013 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ale że co, że schudnąć chcesz??? Z czego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 No tak, tylko raz się spotkały i masz: Gagata poważnie myśli o bieganiu!!!! Ludzie, to zaraźliwe chyba jest, ale ja na szczęście jestem zaszczepiona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.09.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja MUSZĘ sobie poprawić kondychę.Jest słabiuuuutko..... Wstyd. Wstyd.A to najprostsze i las za progiem.A jak się rozkręcę (?) to może i być przyjemnie....? Agduś - dzięki, zobaczę co to, bo na razie nie wiem o czym do mnie rozmawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 To poniekąd takie FB dla sportowych, bo są i grupy i profile się zakłada, i znajomych się ma, ale nie o to mi chodzi - ja nadal kontestuję FB i nie istnieję tam szczęśliwie. Po włączeniu Endomondo w telefonie ono liczy i pokazuje czas treningu (w opcji płatnej można ten trening zaplanować i wtedy ono krzyczy, czy masz biec, czy iść, szybciej, wolniej - chyba tak to wygląda - nie wiem na pewno, bo nie mam), rysuje mapkę (nie da się zgubić w obcym terenie), podaje tempo. Po zakończeniu treningu zapisuje go, można porównywać własne wyniki i cieszyć się z postępów, pokazuje wykres tempa w czasie, pokazuje mapkę, wylicza prędkość i tempo w każdej chwili treningu i średnie, podaje zużycie kalorii (lubię), utratę wody itp. W dodatku jest jakaś akcja, że się pomaga dzieciom nabijając kilometry, ale nie wiem dokładnie, o co biega. I można nie tylko biegać, do wyboru jest mnóstwo aktywności i wszystkie zapisuje, przelicza. Wejdź na stronę w necie zanim ściągniesz na komórkę. Ja, w przeciwieństwie do Gagaty, miałam z czego chudnąć, ale gdybym nawet nie chciała schuść, to sam fakt, że kondycję zgubiłam gdzieś i znaleźć nie mogłam, wystarczyłby, żeby zacząć coś robić. Uznałam, że to ostatni moment - albo się wezmę za siebie, albo nie będzie się za co brać niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts