Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta PIĘKNA jesień to będzie w październiku - mówię Wam!

U nas dziś na zmianę słoneczko (ściągam swetry i latam w krótkim) i deszcz (brrrr...). Goście poprzyjeżdżali i wybierają się na grzyby - obaczym, obaczym..... :wiggle:.. Ja zerknę do lasu w poniedziałek - w weekend się nie pcham.

Edytowane przez Gagata

no wlasnie, żeby się przymusić:yes: mielismy dziś pojechać po jakies zakupy kurtke zimowe i te sprawy i niestety nie mogłam się zmusic, lozko wydalo mi się znacznie bardziej przyjemne. sadzic wrzosy powinnam i tez nie chce mi się okrutnie. jutro sprobuje. jedynie zmusiłam się do wlaczenia pralki, tylko co potem, samo się rozwiesi:confused::cool:

To poniekąd takie FB dla sportowych, bo są i grupy i profile się zakłada, i znajomych się ma, ale nie o to mi chodzi - ja nadal kontestuję FB i nie istnieję tam szczęśliwie. Po włączeniu Endomondo w telefonie ono liczy i pokazuje czas treningu (w opcji płatnej można ten trening zaplanować i wtedy ono krzyczy, czy masz biec, czy iść, szybciej, wolniej - chyba tak to wygląda - nie wiem na pewno, bo nie mam), rysuje mapkę (nie da się zgubić w obcym terenie), podaje tempo. Po zakończeniu treningu zapisuje go, można porównywać własne wyniki i cieszyć się z postępów, pokazuje wykres tempa w czasie, pokazuje mapkę, wylicza prędkość i tempo w każdej chwili treningu i średnie, podaje zużycie kalorii (lubię), utratę wody itp. W dodatku jest jakaś akcja, że się pomaga dzieciom nabijając kilometry, ale nie wiem dokładnie, o co biega. I można nie tylko biegać, do wyboru jest mnóstwo aktywności i wszystkie zapisuje, przelicza. Wejdź na stronę w necie zanim ściągniesz na komórkę.

Ja, w przeciwieństwie do Gagaty, miałam z czego chudnąć, ale gdybym nawet nie chciała schuść, to sam fakt, że kondycję zgubiłam gdzieś i znaleźć nie mogłam, wystarczyłby, żeby zacząć coś robić. Uznałam, że to ostatni moment - albo się wezmę za siebie, albo nie będzie się za co brać niedługo.