Gosia-Anbudowa 19.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_3.jpg tłusty czwartek dziś to pączki na dobry dzień przyniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.02.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Gosia - jak słodko dzięki Tobie ! Ale fajnie! Biorę wszystko. Mmmmm........ Widziały my się z Brazią, pogadały (choć absolutnie czasu za mało..) i pozdrowienia też dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 no to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.02.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a ja przyszłam tu od Brazy rolniczkę poznać słowa uznania złożyć.. i słodkości zostawić no i proszę..za Gwoździkiem stoję jaki ten świat maały... http://polishgeno.com/wp-content/themes/homeschool/images/postimgs/08april/Faworki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.02.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witaj Piąteczko! Faaaaawooorki......to już chyba na jutro trzeba by zostawić..? ...Ale jutro nie będą już tak pyszne A - co tam - raz się żyje - SMACZNEGO..... I dziękuję za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sie ma ... jak to Owsiak mówi ... ...znalazłaś jakąś nową "hacjendę" ...do remontu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Przyjdzie czas...opowiem.... Ale ale - czy kolega Gwóźdź Programu ogląda Wielkie projekty jak obiecał...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 na razie walczę z kretem ... ....Wielki Projekt opisany w (Pół)dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No jasne - obawiałam się wymijającej odpowiedzi z cyklu obracania kreta ogonem ( a ma ogon??) Czytałam, czytałam...ale nie ma mądrych.. niech sobie zwierzątko żyje gdzie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Coraz bardziej ciekawi mnie, kiedy Ty, Gagatko, zaczniesz swój kolejny Wielki Projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 DPS-iu Ciekawość to ..... Na razie nie mam w planie WIELKICH Projektów. Trzeba trochę odpocząć............... Ale nie żeby tak całkiem osiadać na laurach (jakich laurach ??? ) ... Nawiasem mówiąc- gdybym faktycznie chciała rozpocząć nowy temat, to co - nowy Dziennik? Druga część Dziennika?? A może ten usunąć a założyć nowy...? Nie wiem..[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jakie usunąć????? To zakazane jest!!!! Wielki Projekt przyjdzie, to będzie, nie powiem jednak, że mnie to nie interesuje Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kochana, wiesz przecież doskonale, że gdyby nie ciekawość, to do dzis na drzewach byśmy mieszkali. A usunąć? No cos Ty? Te dzienniki sa tutaj po to, żeby inni mogli się z nich czegos nauczyć. Nabrać wiary w siebie. Zobaczyć, że każda budowa jest trudna i każda trudnośc mozna pokonać. No to jak - usunąć? Gdyby coś nastepnego - to następny dziennik chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Następny dziennik? To ile tych linków stopce.. ? Pozwolą?? Pozdrawiam Was również Kochane Kobitki, ja na pewno będę dalej działać, jak Wam wiadomo , tylko na razie nie na tą skalę co ostatnio. Wymęczyło mnie to psychicznie głównie i dlatego teraz coś na "ludzki wymiar" Jak się co zacznie to z cała pewnością dam temu wyraz tutaj A w jakiej formie to się zobaczy.... ps. DPS-iu droga a z tym mieszkaniem na drzewach to może by nie było takie złe, co? jesteś taka całkiem pewna że to dobrze żeśmy z nich zeszli?? Tak np w kontekście GMO Brazunia - i na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ha, pewności nie ma, tym bardziej, że nie wiemy, czy wtedy małpy by nie zeszły i nie zafundowały nam drzew GMO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ale domki na drzewie fajne są, to nie wiem czy jest się czym martwić "Planeta Małp" ... ale to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.03.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No a poza tym małpy to przecież my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 08.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 ...LOL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.03.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 I to wcale nie w związku ani w kontekście 8 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja lubię 8 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts