Agduś 02.12.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tylko, że mój barszczyk, to siekiera prawdziwa (dzieciom smakuje, Andrzejowi mniej), kapuśniaczek to esencja kwasu kapuścianego (łyżka czernieje podobno, ale dzieci też taki lubią, Andrzej mniej, za to niestety nikt nie podziela mojej miłości do dużych ilości kminku), ogórkowa z kilograma ogórków kiszonych i całej wody spod ogórków (a Magda i tak kiedyś doprawiała kwaskiem cytrynowym, bo "mało kwaśna" była). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ja właściwie każdą zupę, jedynie krupnik mniej chętnie.Czerninę - NIE MA MOWY. Wszystkie pozostałe z przyjemnością.Jarzynowa, mniam! Co roku jechaliśmy na jakiś jarmark świąteczny, a w tym roku w ogóle mi się nie chce.Zramolałam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 pomidorowa, kapusniak kwasny, kapusniak slodki, grochowa, barszcz ukrainski, rosol, botwina, jarzynowa, ziemniaczana, koperkowa, brokulowa, kalafiorowa, wiosenna, grzybowa, ogorkowa (50%) i ostatnio kremik porowo-cukiniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 A ja czarninę lubię ... nie jadłam ze 100 lat, cholera!!! W zimne dni uwielbiam kartoflankę z klopsikami z metki cebulowej, pycha i rozgrzewa jak grzane wino!!!! Jarzynowa niezbyt, barszcz poza wigilijnym tez niezbyt, za to grzybowa, pomidorowa, rosół, kapusniak, ogórkowa .... o tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) zapomnialam o rybnej we wszelkich wydaniach, ostatnio jadlam rewelacyjna jarzynowo-koperkową z klopsikami rybnymi - byla obledna Edytowane 3 Grudnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 A ja uwielbiam wszystkie przez was wymienione zupki za to moja córcia tylko rosół i pomidorową. Grzybową wigilijną każe sobie przez sitko nalewać, żeby grzybów przypadkiem nie było. I babcia kochanej wnusi cedzi, myślicie że nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wierzę Bo bancie takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Zawsze mówiłam: zbójeckie prawo babci rozpuszczać wnusie. Dzięki temu mają cudowne dzieciństwo (wnusie, nie babcie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Zupy lubie wszystkie, ale u mnie rzadko sie robi, bo jedno dziecko nie tyka, drugie zje od czasu do czasu a chłop sama zupa sie nie naje no chyba ze jest pelna miesa i warzyw, nigdy nie robie dwoch dań wiec zupa musi byc tresciwa jak juz uwielbiam grochowa, ale nie moge jesc bo potem umieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.12.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 uwielbiam grochowa, ale nie moge jesc bo potem umieram Oj nawet nie wiesz jak ja cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Skonsumowałam dziś i żyję... pyyyszna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ja szykuję na jutro, grochówę właśnie, ale mi wodę zabrali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Możesz śnieg stopić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Na razie mam wodę i prund... ale jak długo jeszcze... nie wiadomo... Jutro kupię paliwo do generatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Brak wody to jest problem, bo trzeba kupować hektolitry wody butelkowanej, żeby móc herbatę/kawę wypić. A umyć się? Brazunia, braku wody bardzo współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 wczoraj zrobilam grochowa, pasuje do aury pyszniasta z duza iloscia wedzonki i marnego janka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.12.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Zrobiłam mały porządek zdjęciowy i oto co jeszcze znalazłam: CHODŹ się bawić!! No łaaadnieee proooszę.... Mooże, moooże coś tego będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Gagatka, nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 a co ci sie w oczy stalo???? toc zdjecia jak malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Osia łotfus łocy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts