Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkie koty kochają kartony. Wszystkie znane mi koty. Kartony służą do wchodzenia do nich albo destrukcji ich. Jedno nie wyklucza drugiego, bo można destruować siedząc w środku. Miśka robi to powoli i metodycznie odgryzając niewielkie kawałeczki i wypluwając je wokół pudła. Carmen woli wchodzić niż niszczyć, a KotekRysio niszczy z zapałem i szaleństwem w oku.

Ciekawe jest to, że stary i wysłużony kartonik , w którym starszyzna ledwo się mieści, ostał się niszczycielskim zapędom. Mam wrażenie, że jej wysokośc broni tego pudełka przed młodszą z błyskiem szaleństwa w oku .... tylko dlaczego ...???

Z naszych wieści świąteczno-agroturystycznych: gościł w Siedlisku z Krakowa Martin Turnau (braty słynnego brata :cool:) - jednakowoż nie śpiewał.... szkoooodaaa....

Za to przywieźli pyszną kawę! I zapowiedzieli się na lato.

Poza tym nasi stali goście świąteczni - pichcili sobie w apartamencie na Wiglię suma ( spróbować nie dali:mad:, ale dali za to pyszną babkę drożdżową z bakaliami!)

Teraz (już sylwestrowo) przyjechała Warszawka - cała spora rodzinka, która planowała......................... kulig :bash:

Myślę sobie, coby im zaproponować wycieczki bryczką - tyż kuń z przodu :sick:..

Ale już ogólnie (przynajmniej w domu) spokój - obrus już zamieniłam z powrotem na codzienne, wiklinowe kółeczka:D.