Moose 03.01.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Spróbuję to odpalić ale mam duuuże wątpliwości czy dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Oto kilka fotek dla niefejsowych i Łosi :yes:: Na ostatnim zdjęciu - efekt końcowy! I moim zdaniem (jako nieskromnej autorki) te foki są lepsze od całego programu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2014 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 A nieee - coś mi się pozajączkowało... przecież Łosia te fotki widziała na fb... a no to filmik możesz se darować, chyba, że dla samego przepisu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Oooo widzisz Oś dziękuje za fotki... możesz sobie być nieskromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2014 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ja też je widziałam na fb, nawet skomentowałam, czuję się niedowartościowana ..... Idę wpaść w depresję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2014 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja też je widziałam na fb, nawet skomentowałam, czuję się niedowartościowana ..... Idę wpaść w depresję .... Nie szalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No to w sumie - jaką niby korzyść mieliście mieć z tego, że wpuściliście ich do siebie??? Samo to, że nakręcą u Was miało być nagrodą za cały dzień zmarnowany i zadymę w zagrodzie? Chyba tak, tacy są ci z tv, wiem coś o tym... A fotki piękne, w końcu to TY je robiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Brazunia - juz po depresji? Jak było?? (wiem, że na fb odzywasz się rzadko, więc DOCENIAM!!) DPSia - dzięki :bye: Ano korzyść taka, że promujemy NASZE tereny. Że tak się wyrażę - WSPÓLNA korzyść (komunistka czy co??). Poprosiła mnie lokalna spółka Stawy Milickie o pomoc to pomogłam - ma się ten gest Szukali miejsca w Dolinie Baryczy, z klimatem i "wyglądem" a jednocześnie w pełni wyposażonego, z kuchnią z prawdziwego zdarzenia - cóż, wyszło, że TYLKO MY . Ale było zabawnie (nasi goście mieli radochę pokazując znajomym "też tu byliśmy"!) tylko - cały dzień wyjęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jeśli Wy jesteście zadowoleni, to najważniejsze. A nie wybieracie się czasem w nasze strony, hę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Hę? Się wybieramy . Ale nie dziś, nie jutro . Wczesna wiosna mooże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dziś kilka "Portrecików" :wiggle:czyli sunia tam, gdzie baaardzo chętnie siadywuje - jest tam bardzo ciepło (górne partie schodów parteru czyli w zasadzie pod sufitem), mozna rozsiąść się wygodnie (dupcia wyżej, spuścić nóżki - super , tak jak tygryski cc lubią najbardziej) oraz ma się oko z góry na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Choć to cc i powinna wyglądać groźnie, to wygląda po prostu słodko! Bazyl to była zupełnie inna para kaloszy, samiec pełną gębą. A Bazylka - wieeeeelki pluszak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dokładnie tak, DPSia :yes:, zresztą znałaś Bazylka . Bazyli naprawdę wyglądał groźnie, wiem o tym (aż mi było głupio czasem) a Bazysia jest po prostu śmieszna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Może i ona jest śmieszna ... tylko nie wiem, czy komuś byłoby do śmiechu jakby co .... Już po depresji, na chwilkę w nią wpadłam, tak dla odmiany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jakby co - otóż to Pozdrowienia od panny Bazylii dla panicza Tyriona :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Panicz Tyrion rad wielce takowoż uszanowania przesyła :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Łojej... ale tu się arystokracja po pintach całuje:rolleyes: Bazylia jak zwykle... CUDNA!... te kukardki to tak non stop nosi, czy tylko od czasu do czasu wietrzenie mózgu ma:lol: CC jednak są baaaardzo zróżnicowane pod względem wyglądu, moje nie mają aż takich fąfli... a! wiem... moje to kundle przecież To idę... zamknąć się w sobie:x Ale zaraz! Masz może gdzieś na podorędziu Bazylka??? Nie chce mi się szukać bo pewnie gdzieś jest, ale chciała bym groźnego CC zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Po czymś cza się całować od czasu do czasu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A propos groźnych psów, to nasz kościelny, któren z opłatkami chodzi przed świętami, ma cudny zwyczaj wchodzenia do domów bez pukania. Strasznie żałuję, że w tym roku Weronika była na dole i zdążyła Emi zawołać, zanim ta go dopadła, kiedy wlazł do wiatrołapu. Emi zjeść by go nie zjadła, ale może chociaż nastraszyła porządnie. A swoją drogą, to mnie się zdarza zbiec po telefon, który zawsze zaczyna dzwonić, kiedy go nie mam przy sobie, wyskoczywszy spod prysznica w stroju żadnym. A co? Mam prawo u siebie! I gdyby tak w tym momencie pan kościelny się napatoczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts