Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to w sumie - jaką niby korzyść mieliście mieć z tego, że wpuściliście ich do siebie???

Samo to, że nakręcą u Was miało być nagrodą za cały dzień zmarnowany i zadymę w zagrodzie? :o

Chyba tak, tacy są ci z tv, wiem coś o tym...

A fotki piękne, w końcu to TY je robiłaś! :D

Brazunia - juz po depresji? Jak było?? :hug: (wiem, że na fb odzywasz się rzadko, więc DOCENIAM!!)

DPSia - dzięki :D:bye:

Ano korzyść taka, że promujemy NASZE tereny. Że tak się wyrażę - WSPÓLNA korzyść (komunistka czy co??:sick:).

Poprosiła mnie lokalna spółka Stawy Milickie o pomoc to pomogłam - ma się ten gest :cool:

Szukali miejsca w Dolinie Baryczy, z klimatem i "wyglądem" a jednocześnie w pełni wyposażonego, z kuchnią z prawdziwego zdarzenia - cóż, wyszło, że TYLKO MY :yes::popcorn:.

Ale było zabawnie (nasi goście mieli radochę pokazując znajomym "też tu byliśmy"!:cool:) tylko - cały dzień wyjęty.

Dziś kilka "Portrecików" :wiggle:czyli sunia tam, gdzie baaardzo chętnie siadywuje - jest tam bardzo ciepło (górne partie schodów parteru czyli w zasadzie pod sufitem), mozna rozsiąść się wygodnie (dupcia wyżej, spuścić nóżki - super :cool:, tak jak tygryski cc lubią najbardziej) oraz ma się oko z góry na wszystko :rolleyes:

P1080573+.jpg

P1080577+.jpg

P1080578+.jpg

P1080581+.jpg

P1080583+jpg.jpg

Łojej... ale tu się arystokracja po pintach całuje:rolleyes:;)

Bazylia jak zwykle... CUDNA!... te kukardki to tak non stop nosi, czy tylko od czasu do czasu wietrzenie mózgu ma:lol:

CC jednak są baaaardzo zróżnicowane pod względem wyglądu, moje nie mają aż takich fąfli... a! wiem... moje to kundle przecież:confused:

To idę... zamknąć się w sobie:x

Ale zaraz! Masz może gdzieś na podorędziu Bazylka??? Nie chce mi się szukać bo pewnie gdzieś jest, ale chciała bym groźnego CC zobaczyć:p

A propos groźnych psów, to nasz kościelny, któren z opłatkami chodzi przed świętami, ma cudny zwyczaj wchodzenia do domów bez pukania. Strasznie żałuję, że w tym roku Weronika była na dole i zdążyła Emi zawołać, zanim ta go dopadła, kiedy wlazł do wiatrołapu. Emi zjeść by go nie zjadła, ale może chociaż nastraszyła porządnie. A swoją drogą, to mnie się zdarza zbiec po telefon, który zawsze zaczyna dzwonić, kiedy go nie mam przy sobie, wyskoczywszy spod prysznica w stroju żadnym. A co? Mam prawo u siebie! I gdyby tak w tym momencie pan kościelny się napatoczył...