Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję kobitki :hug:

Jestem wzruszona i poruszona :yes::yes:

Co prawda córa już wiele lat z tym samym Piotrem, parę lat po ślubie, wiek w sam raz (26) ale ..... jak tak naprawdę nie przyswoiłam dobrze, że jestem mama a tuuuu.....:D

Oni chcieli maleństwo już jakiś czas temu ale zwlekali bo siedzą w Niemcowni (wspominałam), zięciunio kończy doktorat niedługo, potem chce coś dalej iść w swoim kierunku a gdzie ich rzuci - nie wiadomo .... raczej na pewno na razie nie Polska, chyba chcą Niemcy bo się trochę już przyzwyczaili (było ciężko na początku) ale kto to wie..

Córa pracowała ostatnio w żłobku tamtejszym (ona jest po pedagogice dla maluchów) ale teraz musiała zrezygnować (tak powiedział gin tamtejszy) dla bezpieczeństwa.

Tak czekali kiedy się "ustabilizują" ale chyba bardziej niż teraz to nie prędko, więc szybka decyzja i - strzał i gol :yes::yes:. A nastawiali się, że po anty to może trochę potrwać..

To ci historia....................................:lol2:

No to gratulacje, BABCIU!!! :D :hug:

A to ci dopiero!

No i chyba będą ciągle wątpliwości, czy prawdę z tym babciostwem mówisz, bo w żaden sposób na wygląd nie jesteś babcią. :yes:

Oby zdrowe i szczęśliwe było!

Dzięki TARcia, dzięki DPSia :hug:

DPSia - my tak równo z tym teściostwem szłyśmy - a co u Was ? :D

Arctica - ponoć jest jedna sztuka .... ale bliźniaki mogłyby być, byłoby fajowo (choć nie wiem co na to powiedzieliby rodzice..:p).

No własnie - ciągle na to BABCIU zastanawiam się - do kogo to??? :rolleyes:

Chyba zacznę się chustą owijać, czy co??

Tymczasem kolejne info ze źródła - fasolka rośnie :cool:.

W ogóle tak sobie myślę, że to dobrze, że TAM. Córa się już do obcego kraju przyzwyczaiła, język podciągnęła a opieka u nich to jednak OPIEKA.

Cytuję: "wchodzę do ginekologa a tam jak u prywatnego u nas" :rolleyes:

Cóż........

Jako talib będziesz fajnie wyglądała.

Nie ma róży bez kolców - oni mają tam ten Jugendamt czy jakoś tak, co to zabiera dzieci Polakom i oddaje Niemcom.

Chyba normalnym, pracującym i potrafiącym pociechy utrzymać,rodzinom, nie zabierają dzieci... :rolleyes:

Łośka, nie znasz się na babciach! :mad:

Trzeba koczek na głowie wiązać i na drutach w fotelu robić!

Może sie i nie znam ale sądząc po ostatnim zdaniu zaczynam się letko obawiać...;)

Zdecydowanie na babcię się nie nadaję, bo robić to ja wolę w miejscu do tego przeznaczonym... wygódka się to nazywa czy jakoś tak...:rolleyes: