Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Precz z jajkami!!!

W Y Ł Ą C Z N I E broda i wąsy!!!

Ps. Aguś - w kościele mówią o GENDER? Może się przejdę?

"Gender – (...) suma cech, zachowań, stereotypów i ról płciowych przyjmowanych przez kobiety i mężczyzn w ramach danej kultury w drodze socjalizacji (...)"

Czyli nasi Badek i Dziabcia - wypisz, wymaluj!

Precz z jajkami!!!

!

Ale tak całkiem...?:jawdrop:

Te kurzęce tyż precz mają iść???:rolleyes:;)

Podobno mówią, ale o jakimś innym genderze, bo tamten kościelny polega na zmuszaniu chłopców do chodzenia w sukienkach, dziewczynek do bawienia się samochodzikami, wszystkich dzieci do masturbacji itp.

No nie mogę...:rotfl:

Jak my dotarli do ważkich tematów kościelnych to zapytam, czy słyszeliście, iż jakiś mędrzec w koloratce wyklął z ambony papier toaletowy z owcą, twierdząc, że to nie owca tylko baranek wielkanocny symbolizujący Jezusa... :rolleyes:

Moose, nie słyszałam, ale mnie już nie są w stanie zdziwić.

Zastanawiam się, kiedy ten mędrzec potknie się nieszczęśliwie na schodach... czego mu wcale nie życzę, oczywiście, ale obawiam się, że wielu osobom nadepnął na odcisk.

Zastanawiam się, kiedy ten mędrzec potknie się nieszczęśliwie na schodach... czego mu wcale nie życzę, oczywiście, ale obawiam się, że wielu osobom nadepnął na odcisk.

A wiesz, że mam podobne odczucia...:confused:

I też wcale mu tego nie życzę, bo mam wrażenie, że to uczciwy i mądry facet jest :bye:

O tym baranku wielk...tfu ... owcy na papierze też nie słyszałam i tez mnie to nie dziwi!!! Bardzo bym chciała taki papier nabyć, wiecie czyjej to produkcji i gdzie go można kupić, jakoś mi się do tej pory w motylki trafia ... O motylkach ci inteligentni inaczej w czarnych sukienkach nic nie mówili jeszcze????

Niestety to nie papier z barankami tylko opakowanie ;)

http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114,15265185,Papier_toaletowy_z_Krapkowic_moze_posluzyc_do_ataku.html

ani chybi dostali glejt na wyszukiwanie każdego kuriozalnego powodu by mówić o kościele w innym kontekście jak pedofilia :sick:

ale przy okazji papieru toaletowego znalazłam - cud miód papier http://missbrunettepl.blogspot.com/2013/09/najdrozszy-papier-toaletowy-na-swiecie.html

i zawieszki na papier ;)

http://zmierzchluny.blogspot.com/2011/05/zawieszka-na-papier-toaletowy.html

Bo nigdy Kościół nie był tak prześladowany, jak teraz! Nawet znany od lat papier toaletowy, śladem tęczy, się do tych prześladowań przyłączył.

Właśnie - całkiem niedawno widziałam tęczę! Wypinała się bezczelnie i prowokująco na niewinne dziatki idące do szkoły. A w szkole co? Lekcja religii! I o co chodziło tej bezczelnej tęczy? Czy chciała odwrócić myśli dziatek niewinnych od lekcji religii? Natchnąć je grzesznymi myślami?