Moose 16.01.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Możesz... ale se na twardo ugotuj, bo w przeciwnym razie będziesz często musiała odzienie zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Gender daje wolny wybór, nie zmusza do jajek! Ja wybieram bezjajeczność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 W sumie całe szczęści, iż wybór dają, bo nawet te na twardo to jakoś tak... no ciężko byłoby polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Bez jajek to nie gender, to będzie zgodne z płcią biologiczną! Przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Nie wiedziałam, że słowo "gender" oznacza nakaz zmiany płci, ale to chyba dlatego, że dawno w kościele nie byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Szczerze mówiąc to co oznacza gender to chyba nikt nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Proszę się dostosować do ideologii gender... Otóż to (cokolwiek TO oznacza..)! - bądźmy na czasie, bądźmy nowocześni, poszerzajmy horyzonty z myślą o naszych wnukach! Dawajmy im przykład, bo kto, jak nie my!!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Precz z jajkami!!! W Y Ł Ą C Z N I E broda i wąsy!!! Ps. Aguś - w kościele mówią o GENDER? Może się przejdę? "Gender – (...) suma cech, zachowań, stereotypów i ról płciowych przyjmowanych przez kobiety i mężczyzn w ramach danej kultury w drodze socjalizacji (...)" Czyli nasi Badek i Dziabcia - wypisz, wymaluj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Podobno mówią, ale o jakimś innym genderze, bo tamten kościelny polega na zmuszaniu chłopców do chodzenia w sukienkach, dziewczynek do bawienia się samochodzikami, wszystkich dzieci do masturbacji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Precz z jajkami!!! ! Ale tak całkiem...? Te kurzęce tyż precz mają iść??? Podobno mówią, ale o jakimś innym genderze, bo tamten kościelny polega na zmuszaniu chłopców do chodzenia w sukienkach, dziewczynek do bawienia się samochodzikami, wszystkich dzieci do masturbacji itp. No nie mogę... Jak my dotarli do ważkich tematów kościelnych to zapytam, czy słyszeliście, iż jakiś mędrzec w koloratce wyklął z ambony papier toaletowy z owcą, twierdząc, że to nie owca tylko baranek wielkanocny symbolizujący Jezusa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Na szczęście ważniejsza nowina jest taka, że mędrzec imieniem Franciszek w Rzymie dał przykład i ochrzcił dzieci rodziców bez ślubu kościelnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Moose, nie słyszałam, ale mnie już nie są w stanie zdziwić. Zastanawiam się, kiedy ten mędrzec potknie się nieszczęśliwie na schodach... czego mu wcale nie życzę, oczywiście, ale obawiam się, że wielu osobom nadepnął na odcisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zastanawiam się, kiedy ten mędrzec potknie się nieszczęśliwie na schodach... czego mu wcale nie życzę, oczywiście, ale obawiam się, że wielu osobom nadepnął na odcisk. A wiesz, że mam podobne odczucia... I też wcale mu tego nie życzę, bo mam wrażenie, że to uczciwy i mądry facet jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A jak się ma do gender ,,suknia" księdza - przeca on tez się ciągle przebiera i udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Bo to hipokryci Gosiu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Nie wszyscy, spotkałam kkilku naprawdę fantastycznych. Czytałam o wieeeelu tragicznych. Personel naziemny nie daje rady zazwyczaj, całkiem jak nasi urzędnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 O tym baranku wielk...tfu ... owcy na papierze też nie słyszałam i tez mnie to nie dziwi!!! Bardzo bym chciała taki papier nabyć, wiecie czyjej to produkcji i gdzie go można kupić, jakoś mi się do tej pory w motylki trafia ... O motylkach ci inteligentni inaczej w czarnych sukienkach nic nie mówili jeszcze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.01.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Niestety to nie papier z barankami tylko opakowanie http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114,15265185,Papier_toaletowy_z_Krapkowic_moze_posluzyc_do_ataku.html ani chybi dostali glejt na wyszukiwanie każdego kuriozalnego powodu by mówić o kościele w innym kontekście jak pedofilia ale przy okazji papieru toaletowego znalazłam - cud miód papier http://missbrunettepl.blogspot.com/2013/09/najdrozszy-papier-toaletowy-na-swiecie.html i zawieszki na papier http://zmierzchluny.blogspot.com/2011/05/zawieszka-na-papier-toaletowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 To o ten papier chodzi??? Ludzie, przeciez ja znam ten produkt od lat młodzieńczych!!!! To się klecha szybko zorientował w tych szykanach ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Bo nigdy Kościół nie był tak prześladowany, jak teraz! Nawet znany od lat papier toaletowy, śladem tęczy, się do tych prześladowań przyłączył.Właśnie - całkiem niedawno widziałam tęczę! Wypinała się bezczelnie i prowokująco na niewinne dziatki idące do szkoły. A w szkole co? Lekcja religii! I o co chodziło tej bezczelnej tęczy? Czy chciała odwrócić myśli dziatek niewinnych od lekcji religii? Natchnąć je grzesznymi myślami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts