Moose 19.01.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Tęcza jest bardzo niebezpieczna dla chorego umysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jak nic tęczę zesłało jakoweś zło, żeby dziatki niewinne na ugory sprowadzić Gagata, wątek anty Ci się rozwija, zrób coś z tym, bo tu mi zaczyna rewolucją pachnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 A ja dzisiaj przebiegłam 6,66 km. To już chyba całkiem zła jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wcielenie szatana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Zgiń, przepadnij, siło nieczysta!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ach, jak miło poczytać.... :yes: Jak nic tęczę zesłało jakoweś zło, żeby dziatki niewinne na ugory sprowadzić Gagata, wątek anty Ci się rozwija, zrób coś z tym, bo tu mi zaczyna rewolucją pachnieć Znaczy co - mam rozdać bagnety??? D O B O J U !!!!!!! ...oj, bo nas zamkną..... znaczy mnie - gospodynię chyba, bo tak to zdaje się działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2014 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Takiego Bazylka, wypadającego zza rogu, niektórzy się bali...: .. dlaczego..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.01.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No nie wieeeeem:rolleyes: Piękny!!!! Cudny!!!! Tylko uklęknąć i złapać w objęcia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Otóż to! Niezłe miałam siniaki po takim łapaniu w objęcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2014 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A dla równowagi (?) - brat Bazylii (z domu Hebe ) - Hultaj (zdjęcia sprzed ok. pół roku): (Z podziękowaniem dla http://www.locura.pl/ !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Gagatka, nie przejmuj się jak Cię zamkną to w dobrym towarzystwie Zarówno Bazyl jak i Hultaj piękni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No ... czasem marzy mi się zamknięcie w dobrym towarzystwie i niechby tak już zostało W tych naszych więźniach ponoć warunki all inclusive - zyc nie umierać, o nic się nie martwić i jeszcze w dobrym towarzystwie... Tylko troche kicha z tymi spacerami w kółko... ale Dulski tez tak miał i co, źle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Też mam dość wszystkiego i zamknięcie oraz możność nie chodzenia do roboty wielce by mnie ukontentowała Zwłaszcza w obecnych warunkach pogodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ja jednakowoż wolałabym więzienie skandynawskie...Zastanawiam się poważnie, czy na starość sobie nie załatwić. Za polską emeryturę mało kogo stać na takie sanatorium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jakbyś chciała jakieś przestępstwo w Skandynawi popełniać to daj znać, chętnie dołączę ... Zarąbiste psiaki, a historyjka po prostu przednia.!!! Dawaj te bagnety, kto wie, kiedy się przydadzą!!!!! ...a przy okazji bagnetów podrzuć swój sposób na ten schab suszony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Hultaj boski!!! Dużo większy jest od Bazylii??? Schab też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 piekny ten Hultaj, oczka niebieskie - boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Nooo - kawaler, że ho ho! Piękny jest. Przekażę :yes: Zresztą został uhonorowany : (Zobacz Arctica - on tam stoi w środku przy ludziu, widać wielkość. Jest nieco większy i nieco masywniejszy od Bazylki, poza tym psy mają większe głowy) „Na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim, Hultaj Locura en los Ojos w pięknym stylu zakończył swoje występy w klasie pośredniej oraz występy w 2013 roku zdobywając BOB'a Pokonując pięknych konkurentów” Hultaj Locura en los Ojos -intermediate class- excellent - BOB - Nowy Dwór Mazowiecki 7.12.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2014 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zawsze sobie oglądam tamtą hultajową historyjkę przy barze jak sobie chcę humor poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Trochę masywniejszy jest niż moje psiczki, zresztą widziałam mnóstwo bardzo różnych CC. Rasa ta nie trzyma się jakoś kurczowo wzorca. Ostatnio poznałam korsiczkę, ślachetną, rodowodową... duuużo mniejszą od Salmy. Salma jest mniejsza od Hany;) Wymigałaś się... schab dawaj... no przepis:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts