Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ach, jak miło poczytać.... :yes::yes::yes:

Jak nic tęczę zesłało jakoweś zło, żeby dziatki niewinne na ugory sprowadzić:D

Gagata, wątek anty Ci się rozwija, zrób coś z tym, bo tu mi zaczyna rewolucją pachnieć :D

Znaczy co - mam rozdać bagnety???

D O B O J U !!!!!!!

...oj, bo nas zamkną..... :sick: znaczy mnie - gospodynię chyba, bo tak to zdaje się działa....

No ... czasem marzy mi się zamknięcie w dobrym towarzystwie i niechby tak już zostało :D

W tych naszych więźniach ponoć warunki all inclusive - zyc nie umierać, o nic się nie martwić i jeszcze w dobrym towarzystwie... :yes:

Tylko troche kicha z tymi spacerami w kółko... ale Dulski tez tak miał i co, źle ??

Jakbyś chciała jakieś przestępstwo w Skandynawi popełniać to daj znać, chętnie dołączę ...

Zarąbiste psiaki, a historyjka po prostu przednia.!!!

Dawaj te bagnety, kto wie, kiedy się przydadzą!!!!!

...a przy okazji bagnetów podrzuć swój sposób na ten schab suszony!!!

Nooo - kawaler, że ho ho! Piękny jest. Przekażę :yes::yes:

Zresztą został uhonorowany :cool::

(Zobacz Arctica - on tam stoi w środku przy ludziu, widać wielkość. Jest nieco większy i nieco masywniejszy od Bazylki, poza tym psy mają większe głowy)

„Na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim, Hultaj Locura en los Ojos w pięknym stylu zakończył swoje występy w klasie pośredniej oraz występy w 2013 roku zdobywając BOB'a Pokonując pięknych konkurentów”

Hultaj Locura en los Ojos -intermediate class- excellent - BOB - Nowy Dwór Mazowiecki 7.12.2013

Hultaj.jpg

Trochę masywniejszy jest niż moje psiczki, zresztą widziałam mnóstwo bardzo różnych CC. Rasa ta nie trzyma się jakoś kurczowo wzorca.

Ostatnio poznałam korsiczkę, ślachetną, rodowodową... duuużo mniejszą od Salmy. Salma jest mniejsza od Hany;)

Wymigałaś się:rolleyes:... schab dawaj... no przepis:p