DPS 25.01.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Walczy się nożem, łatwo nie jest. Ale za to jak smacznie i bez chemii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Głodna sie przez Was robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.01.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Artica - ale pamiętaj, że ono musi być "obtoczone w soli" a nie "posolone", bo to nie ma słuzy doprawieniu tylko zakonserwowaniu własnie no i wode pięknie wyciągnie, potem tą wode (razem dużą ilością soli ) wylejesz, umyjesz i będzie OK. Ale nie przesadzic nalezy w żadną strone! Wazne czy po zasolenie wylewałas wodę (zebrała się)? Jesli tak - to git.Zamieszczę zdjęcia mojego, tylko przerzucę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.01.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Proszsz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Matko, zaśliniłam się ..... Pięęęęęknyyyy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.01.2014 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Noooo .... :wiggle: Już nic prawie nie zostało, ale w cukrze (w soli już była) obecnie zalega polędwiczka wieprzowa (na próbę). A potem znów schabik. Jak mi się trochę przeje to będzie na dłużej, bo miał dla Romka na kanapki być a ja wsuwam saute.... :p ALEŻ U NAS ZIMNICA!!!!!!!!! Ale COŚ PIĘKNEGO porobiło się na wszystkim co rośnie... jutro pokażę.:yes: Mamy teraz 4 panie w gościach (nota bene to już stałe klientki - są o każdej porze roku)- dzielne kobitki nic tylko na spacery chodzę (lub jeżdżą)! Może porobią jakies foty (np stawy...) i coś udostępnią... Powinnam sama pojechać z aparatem w przyrodę ale .... przeciez mogę zawsze prawda? to może nie dziś? Ani nie jutro... ziiimno... A w domku ciepełko, kominek i te inne... Poprzestałam tymczasem na fotkach z "obejścia" i itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 U mnie zimno i w dodatku śnieżysko napier..ala w ilości ponadnormatywnej Kominek działa od rana... chyba sobie winka naleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Schabik wygląda rzeczywiście niezmiernie apetycznie! Już się napaliłam, że fotki z obejścia będa, a tu jak szczerbaty na suchary, nic z tego. No nie bądź taka i daj parę fotek z obejścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Matko, zaśliniłam się ..... Pięęęęęknyyyy!!!!! piękny??? jaki piękny??? ... to polędwica przecie .... gdybym Ci pokazał swój boczuś ... to ... byś ... ... nie kończę bo Pineska czyta ... byłaby zazdrosna ... bo sama piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Piękny bo to schab!!! No jak Ci Pineska boczusia podpieka to już lepiej nic nie pisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Aaaa... zapomniałam... melduję, że swojego schaba uwiesiłam w kotłowni nad piecem... tylko nie jestem pewna ile "pożyje" bo tam koty śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Mój wyglądał o wiele inaczej. Bo ja cieniutkiego kupiłam. I jak się posuszył przy kaloryferze to się zrobił twardy i suchy. Arctica - albo koty albo schab. Koty kociokwiku dostaną, jak się do schabu nie dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 No Klucha i Sodoma póki co ze mną na forumie siedzą... a Gomora za gruba na trzy metry nie podskoczy:D o! Jest i Gomorcia... znaczy schab też chyba jeszcze jest:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 No to jest szansa że go spróbujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 wreszcie ktos sie ulitowal i foty pokazal schabowe wyglada zajesmacznie. takie mielonki i inne mieska w sloiczkach sa pyszne, pamietam jak moj Ś.P. Dziadek robil moje zwierza nie siedza ze mna na forumie, spia jak zabite, dzis duzo wrazen mialy. jak o 8 rano wstaly tako dopiero luz maja. nawet na sikunde nie chca wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Karol poszalał z zabawką, poposzarpywał swoje łóżeczko, a teraz śpi obok n podłodze. Dziwaki te nasze zwierzaki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Psice też śpią, one zawsze koło 20 na siusiu wychodzą. Kociambry się właśnie wszystkie uaktywniły, wystawiłam towarzystwo na dwór, ale zanim sama zdążyłam siusiu zrobić już koncerty pod drzwiami były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 sluchajcie ja nie kumam swojego duzego bialego, w domu mamy temperature 27 st. (mezus kominek odpalil ) a duzy bialy zalega na sofce przytulony i zakopany w polarowy koc, ja bym chyba zdechla z goraca, i tak chodze w samej chuscie plazowej, bo mi ciut za cieplo. rozumiem, jest dzis po fryzjerze ogolony ale 27 st. i pod kocem?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.01.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 może ma gorączkę ......albo się obraził ,że pańcia na takie mrozy (-35) kapotę z grzbietu zerwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ani jedno ani drugie on zawsze "sanatorke" pod kocem uprawia ale dzis jest po prostu cieplo a ten nakryty od czubka glowy po czubek ogona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts