Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Artica - ale pamiętaj, że ono musi być "obtoczone w soli" a nie "posolone", bo to nie ma słuzy doprawieniu tylko zakonserwowaniu własnie no i wode pięknie wyciągnie, potem tą wode (razem dużą ilością soli ) wylejesz, umyjesz i będzie OK. Ale nie przesadzic nalezy w żadną strone! Wazne czy po zasolenie wylewałas wodę (zebrała się)? Jesli tak - to git.

Zamieszczę zdjęcia mojego, tylko przerzucę...

Noooo .... :wiggle::wiggle::wiggle:

Już nic prawie nie zostało, ale w cukrze (w soli już była) obecnie zalega polędwiczka wieprzowa (na próbę).

A potem znów schabik.

Jak mi się trochę przeje to będzie na dłużej, bo miał dla Romka na kanapki być a ja wsuwam saute.... :p:p

ALEŻ U NAS ZIMNICA!!!!!!!!!

Ale COŚ PIĘKNEGO porobiło się na wszystkim co rośnie... jutro pokażę.:yes::yes:

Mamy teraz 4 panie w gościach (nota bene to już stałe klientki - są o każdej porze roku)- dzielne kobitki nic tylko na spacery chodzę (lub jeżdżą)!

Może porobią jakies foty (np stawy...) i coś udostępnią...

Powinnam sama pojechać z aparatem w przyrodę ale .... przeciez mogę zawsze prawda? to może nie dziś? Ani nie jutro... ziiimno... A w domku ciepełko, kominek i te inne... Poprzestałam tymczasem na fotkach z "obejścia" i itp...

Schabik wygląda rzeczywiście niezmiernie apetycznie! :yes:

Już się napaliłam, że fotki z obejścia będa, a tu jak szczerbaty na suchary, nic z tego. :(

No nie bądź taka i daj parę fotek z obejścia!

Matko, zaśliniłam się ..... Pięęęęęknyyyy!!!!!

piękny??? jaki piękny??? ... to polędwica przecie ;) :)

.... gdybym Ci pokazał swój boczuś ... to ... byś ...

... nie kończę bo Pineska czyta :) :lol2:

... byłaby zazdrosna ... bo sama piekła :)

wreszcie ktos sie ulitowal i foty pokazal schabowe :D wyglada zajesmacznie.

takie mielonki i inne mieska w sloiczkach sa pyszne, pamietam jak moj Ś.P. Dziadek robil

moje zwierza nie siedza ze mna na forumie, spia jak zabite, dzis duzo wrazen mialy. jak o 8 rano wstaly tako dopiero luz maja. nawet na sikunde nie chca wyjsc ;)

sluchajcie ja nie kumam swojego duzego bialego, w domu mamy temperature 27 st. (mezus kominek odpalil :rolleyes:) a duzy bialy zalega na sofce przytulony i zakopany w polarowy koc, ja bym chyba zdechla z goraca, i tak chodze w samej chuscie plazowej, bo mi ciut za cieplo.

rozumiem, jest dzis po fryzjerze ogolony ale 27 st. i pod kocem??????