Moose 26.01.2014 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Psice też śpią, one zawsze koło 20 na siusiu wychodzą.. Ja ostatni spacer robię między 23 a 24 i to jest zazwyczaj siq sluchajcie ja nie kumam swojego duzego bialego, w domu mamy temperature 27 st. (mezus kominek odpalil ) a duzy bialy zalega na sofce przytulony i zakopany w polarowy koc, ja bym chyba zdechla z goraca, i tak chodze w samej chuscie plazowej, bo mi ciut za cieplo. rozumiem, jest dzis po fryzjerze ogolony ale 27 st. i pod kocem?????? My mamy aktualnie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 I Hrabia też pod kocykiem? Karuś te mroźne noce spędza też w domu. Ma swoje miejsce w korytarzu. A zadowolony co najmniej jak hrabia jaki! Ale kurteczki nie chce za skarby świata nosić. Rozbiera się z niej z prędkością światła. Ot, wiejski kundel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nie... hrabia z pańcią na kanapie... Genderowski przyodziewek jeno na dłuższy spacerek zakładamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2014 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Goździk - pokaż swój boczuś...! (.. zaintrygował mnie... :rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2014 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Arctica - to poprosimy cd telenoweli pt. koty i schab czyli eksperyment... Nawiasem mówiąc eksperyment będzie udany tak czy siak, zależy kogo spytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2014 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Oto co się stało naszym okolicznym roślinom: Normalnie rzeźby w lodzie... !!! Cchodziłam i gapiłam się, ale ... zmarzłam.. :mad: Nie ma jak zdjęcia robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Trzeba powiększyć, żeby było lepiej widać, zdjęcia nie oddają niestety (to fotki telefonem..) Na wszystkim, na trawie też i na innych takich (ale koleżanka mandżurska powyżej najbardziej malownicza i .. fotogeniczna): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2014 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 W końcu się ściemniło i juz tylko było słychać jak to wszystko trzeszczy i szumi - niesamowite....A jak się szło po takiej trawie, to jak po kruchym szkle. Pewnie, że szron pięknie osiadał na roślinach już nie raz, ale ten efekt był inny - jakby ktoś oblał szkłem wszystko. I to całkiem grubą warstwą szkła. Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Nie masz śniegu ale Ci fajnie U nas nawaliło śniegu, wiatrem mrozi dodatkowo... ohyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2014 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 W OGÓLE prawie nie ma sniegu. Jakaś nędzna warstewka. I bedzie.Jest trochę biało, widać, że zima. Wystarczy jak dla mnie. Nasze panie wyjechały właśnie, poprosiłam o fotki, obiecały przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 U nas też tak było parę dni temu, a teraz biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Jak zrzucę foty z telefonu to zobaczysz ile śniegu u nas... najlepszy dowód to to, że dziś dwunożną odśnieżarkę wzywaliśmy, bo sami już dość mieliśmy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Widziałam już kiedyś takie szkło na roślinach. Pamiętam, to było w 1995 roku. Cudownie wyglądała wierzba ze swoimi gałązkami w szklanej otoczce. Jak się złamało to była szklana rurka do pepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Piękne rzeźby, ale współczuję braku śniegu u mnie zdążyło kilkanaście centymetrów napadać więc przynajmniej rośliny ochronę jakąś mają! Gwoździk, no co z tym boczusiem?????? Tez chciałabym jakieś szczegóły poznać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2014 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dobra jest - mamy warstewkę śnieżku. Jakby mnie kto pytał - więcej nie trza. Jest z lekka biało, dziś już - 3 (lato, panie!). a za rogiem wiosna :yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 No to u mnie ten róg cholernie duży jest, bo wiośnie nawet czubka nosa zza niego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.01.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nooo... eeeeeeeeeee...................ja też widzę tylko........................ oczyma duszy mojej.....:sick: Ale wiara czyni cuda (czy jakoś tak..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Śniegu i wiatru tudzież mrozu mam po kokardę... wrrr... I chyba jezdem mało wierząca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Gagatka, a moja Młoda to będzie w Waszym rejonie w II poł. lutego. Piszę, bo coś ostatnio z błogim uśmiechem wspomniała, że to przecież blisko wujociotków Gagtów ... Niczego nie sugeruję, żeby nie było!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts