Gagata 02.02.2014 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No ale to napisz coś więcej! Gdzie, kiedy, jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 15-16.02. w Borowej mówi to Pani coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.02.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 He he. Mówi :cool: No ale co my za atrakcja w porównaniu z ...... Borową Ale tylko te dwa dni? A jak jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Nieeee, cały tydzień, 15 wyjeżdża z Kołobrzegu w Kępnie Ją odbiorą. No nie przypuszczałam, że tak wielką skromnością ociekasz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.02.2014 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Ha. To jest dokładnie ten sam tydzień na który przyjeżdżają moja córka z zieciuniem z Niemcowni.. Ale - piszesz o tych dwóch dniach w Borowej a jakie poza tym ma plany? Zeznajże coś więcej! Ja nie wiem teraz gdzie w które dni będziemy. Dzieci planują być u nas we Wróblińcu pewnie jakieś 2 góra 3 dni (nie wiemy teraz które), będziemy też we Wrocku.. Jak to u nas - trudno powiedzieć wcześniej, zbyt dużo zmiennych. No ale ona przecież ma jakieś plany na ten tydzień? Napisz jakie - już będziemy COŚ wiedzieć (jakiś punkt odniesienia)! Fajnie by było się jakoś z Karlitką spotkać :yes: Edytowane 5 Lutego 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.02.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Trochę muzyki, ku pamięci Lubię: i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Jedzie na cały tydzień, więc pewnie coś wymyśli. Ona też o Was myślała! Spokojnie, dacie sobie wszyscy radę! W drugim tygodniu ferii przyjeżdżają do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.02.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ale mieszkać będzie dziewczyna przez ten tydzień u ... narzeczonego? :rolleyes: No to wiedząc to weźmiemy pod uwagę i jak nam się wyklaruje to będziemy in tacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No a gadzie, przecież nie w hotelu Narzeczony u nas też mieszkał i było okey, nawet ja zyskałam, bo nie musiałam sobie stołeczka podstawiać sięgając po coś wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.02.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No ale własnie nie napisałaś najpierw że u nich będzie przez tydzień tylko "15-16" i myślałam, że potem jakies inne plany itp.. OK, to teraz mam jasność. A tak nawiasem mówiąc to poważna już sprawa widzę.......:cool: Ale chłopak wygląda na sensownego. Generalnie to ja im kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dobrze życzę, choć nie wróżę młodziutkim takim długiego stażu. Ale niech się dobrze razem bawią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nooo, sceptycznie podchodze, ale trzymam za nich kciuki:) Aj Gagacia, bo ja znowu skrót myślowy tylko sobie zrozumiały zastosowałam ... będzie przez tydzień, telefon do Was ma, pewnie się odezwie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 PRZYLECIAŁY ŻURAWIE!!!!!!!!! :wave: Dziś parka najpierw kręciła się nad naszymi łąkami i darła japy a później zlądowała na łąkę i przechadzały się dostojnie po swojemu..... WIOSNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Kocham żurawie!!!! Bo gdyby nie one to by tutaj pajęczynami i kurzem zarosło!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Najpierw u nas, potem u Was - wypatruj! A w Trójce przed chwilą ktoś dzwonił, że widział............... bociany:jawdrop: Może to tez były żurawie..... BOCIANY?? W LUTYM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dzikie gęsi już prawie dwa tygodnie temu przyleciały, żurawie tydzień temu. Coś chyba wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Noooo, oby nie jak w ub.r. ... trzeba je było dokarmiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A co mi tam, mogę i dokarmiać, byle wiosnę przyniosły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ano tak, w zeszłym też jeszcze potem śnieg był.. ale jak IM nie przeszkadza to mnie też.. Gęsi nigdy tak nie przeżywam, są gesi, które przylatują do nas z Rosji na zimę, są jakoś ciągle obecne.. a żurawie to taki dla mnie SYMBOL. No i ten klangor..........! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No i u nas nieco lepiej ( śniegu coraz mniej) ale żurawi niet:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts