Gagata 27.02.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Moje koty tarzają się tak: wbiegają pod nogi, robią gwałtowny PAD (aż dudni), potem fik-fik, fik-fik - przetoczenie na obie strony, zryw z powrotem i hajda dalej !! Coś koło tego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie wiem ale nie mogę dodać odpowiedzi z cytatem i nie wklikują mi się emotki Żeby dodać emotkę muszę ją wpisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 A i nie mam możliwości dodawania zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 A mi weszła przed chwilą.. zobaczę teraz - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 poszło... a teraz cytat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zwłaszcza jak tarzają się wszystkie trzy jednocześnie Nooo - już sobie wyobrażam to 12 (!) końcówek fajtających w powietrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Rodzeństwo jak nic Zawsze wiedziałam, że coś jest na rzeczy Cytaty tyż działajom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Karuś też śmieszny. Najpierw, jak zobaczy mnie, to leci i dopomina się o mizianie. Jak już go wymiziam, wytarmoszę za uszkiem i wyklepię po zadku, to dostaje szału radości i lata w kółko z szaleństwem w oku. No śmieszny! Oooo - Karuś też lubi po dupci?? Myślałam, że to babska przypadłość a jednak nie... Bazylia zawsze najpierw paszczę daje a potem się odwraca tyłem i - proszę kontynuować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Chmmmm...jak ktoś nie lubi zwierząt to chyba nie powinien tu zaglądać.. Szansa spora, że tak własnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Bazylia zawsze najpierw paszczę daje a potem się odwraca tyłem i - proszę kontynuować... Wywaliłam ciasteczka, zrestartowałam i DZIAŁA!!! A co do klepania po zadzie to Gruby też uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Łosia zglos do technicznych swego czasu tez tak mialam i poprawili. Moje biale szczescia tez sie lubia tarzac i oddzielnie i wspolnie. i tez dzikie biegi na oslep urzadzaja, jak mikre biale koniko-sarenki:lol2: i tez po dupci lubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2014 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 I właśnie to jest śmieszne i fajne - pies to pies, nieważne, mały, duży itd... te same zachowania Swoją drogą ciekawe - czasem myślę, co by było gdybyśmy to nasze całe mieszane psie towarzystwo umieścili na raz w jednym miejscu.... A jakie ZDJĘCIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Karo by nie był śmieszny - obawiam się, że byłby groźny, dla siebie przede wszystkim. Ma agresję lękową. Kompletnie niezsocjalizowany jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.02.2014 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No to bez Karusia - trudno On to pewnie wymagałby najpierw długiej, żmudnej terapii... a sądzę, że to nie jest po prostu, z różnych przyczyn, możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Swoją drogą ciekawe - czasem myślę, co by było gdybyśmy to nasze całe mieszane psie towarzystwo umieścili na raz w jednym miejscu.... A jakie ZDJĘCIA!! Ale byłby jazgot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ano raczej bez Karusia... Ale Karusiowa pańcia to by chętnie popatrzyła na takie zebranie psie, oj, chętnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 bylby siwy dym i skrzypce:lol2: i raczej tez bez duzego bialego, on boi sie duzych psow i robi sie wtedy agresywny ze strachu. za to z malymi pieskami jaka zabawa przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Emi by zgłupiała ze szczętem z nadmiaru szczęścia, bo ona lubi towarzystwo (pod warunkiem, że nie znajduje się ono po drugiej stronie JEJ płotu).Wciąż nie potrafię rozwiązać zagadki, jakim cudem ona dwa razy znalazła się po niewłaściwej stronie płotu. Że furtkę umie otwierać, już wiemy, więc zamykamy ją na klamkę i zabezpieczamy pętelką ze sznurka zakładaną od góry na szczeble. Tego nie umie otworzyć, ale dwa razy zdarzyło się, że pętelka była założona, a Emi biegała na zewnątrz. Jak? Przeskoczyła? Kiedy była młodsza, pokazała, że umie, ale teraz??? Nasze koty namiętnie tarzają się po ziemi, zwłaszcza tam, gdzie są grudki i kamyczki. Wyglądają potem zupełnie niekocio - podobno koty to czyste i eleganckie zwierzęta. Dziewczyny to przynajmniej się po taki tarzaniu umyją, ale KotekRysio machnie dwa razy językiem i już śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a czy ktos od zewnatrz mogl otworzyc furtke i ja wypuscic? jakis bezmozgi dowcipnis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Bezmózgi dowcipniś musiałby być bardzo odważny, bo Emi zazwyczaj drze mordę, kiedy ktoś się zbliża do furtki. I czy chciało by mu się zakładać sznurek z powrotem? Wykluczyć nie można, ale musiałby być to ktoś, kto choć trochę Emi zna. Dzieciaki z sąsiedztwa nie, bo się boją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts