Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, ciekawe, jak by się Tyrion zachował?? Pewnie po chwilowej konsternacji tez oszalałby ze szczęścia!!

Nasze koty robia straszliwy hałas, młoda atakuje po cichu, starszyzna syczy jak żmija, obie galopuja z wdziękiem hipopotama!! Ponieważ Szanowny wrócił i zajął mniejszą sofę, na którą one często w ferworze walki się przenoszą przebiegły się po Nim:)

Co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości.

Zwlaszcza w kawiarni, przy pysznym dużym deserku! :D

Albo w kinie lub teatrze, w parku, na deptaku... ;)

Byle nie na zakupach!

:rotfl:

Ona tak z Tobą rozmawia czy dobierasz zdjęcia?

Jeszcze trochę, a chyba powinnaś zastanowić się nad wydaniem fabularyzowanego fotoalbumu Bazyśki! :yes:

Ma wyjątkowo wyrazistą mordkę, a jeśli doda się do tego Wasze umiejętności w dziedzinie fotografii... :cool:

No właśnie ona jest taka wyrazisto-dyskutancka, zawsze była :lol2:

Jak była jeszcze taką maleńką kupeczką, jak się do niej coś mówiło (cokolwiek) to siadała na podłodze i tak się tam z dołu (teraz to już z wyższego poziomu ;)) przyglądała, patrzyła głęboko, świdrująco w oczy i kręciła główką na wszystkie strony - widać było, że wytęża tę główkę żeby zrozumieć i ja zaczynałam się poważnie zastanawiać co do niej mówię, bo było mi głupio pleść byle co, skoro patrzyła tak inteligentnie, z taką pełną uwagą i koncentracją... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

No właśnie ona jest taka wyrazisto-dyskutancka, zawsze była :lol2:

Jak była jeszcze taką maleńką kupeczką, jak się do niej coś mówiło (cokolwiek) to siadała na podłodze i tak się tam z dołu (teraz to już z wyższego poziomu ;)) przyglądała, patrzyła głęboko, świdrująco w oczy i kręciła główką na wszystkie strony - widać było, że wytęża tę główkę żeby zrozumieć i ja zaczynałam się poważnie zastanawiać co do niej mówię, bo było mi głupio pleść byle co, skoro patrzyła tak inteligentnie, z taką pełną uwagą i koncentracją... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tak jak bialy nr jeden, numer drugi jest glupiutki nie ma takiego wyrazistego spojrzenia:rolleyes:no i nie ma cierpliwosci w sobie, niestety u niego rozum w zoladku:bash:ale cwaniakowac juz sie uczy