TAR 28.02.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 w sumie jak skoczna to mogla i sama sie wydostac, wyzly sasiadow non stop im uciekaja na pole, spryciarze potrafia przeskoczyc ogrodzenie ok. 160-180 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Myslę, że jedyne racjonalne wytłumaczenie to skok Emi. I co z tego, że w tym wieku, toć ona jest w kwitnącej formie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Oooo, ciekawe, jak by się Tyrion zachował?? Pewnie po chwilowej konsternacji tez oszalałby ze szczęścia!! Nasze koty robia straszliwy hałas, młoda atakuje po cichu, starszyzna syczy jak żmija, obie galopuja z wdziękiem hipopotama!! Ponieważ Szanowny wrócił i zajął mniejszą sofę, na którą one często w ferworze walki się przenoszą przebiegły się po Nim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Oczywiście w ferworze i z sykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 A podobno kotki są ciche i bezszelestne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ten, kto to rozpropagował, nigdy nie miał kota! Z całą pewnością!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Gospodyni, czy Ty zamierzasz się jeszcze odezwać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.03.2014 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Odzywam się ! Ze Starbucks'a we Wrocławiu (chwilowo wszystko inne zamknięte a tu jest dobra kawa i mila muzyczka...). Dziś trochę miasta (jest parę spraw) ale pogoda się ładna zapowiada a że się nie muszę spieszyć to jest miło... DPSia - miasto bywa miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości. Zwlaszcza w kawiarni, przy pysznym dużym deserku! Albo w kinie lub teatrze, w parku, na deptaku... Byle nie na zakupach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Byle nie na zakupach! Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Zakupy też bywają miłe - jeżeli kupię coś w miarę szybko, TANIO, ładne albo potrzebne albo oba naraz najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Nic na to nie poradzę, że nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 A ja bardzo lubię zakupy szczególnie w galeriach handlowych (albo w Ikea)! Jeden warunek: muszę mieć czas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Nieee, zakupy to zdecydowanie konieczność, rzado mam radość z nich. Ale bez zakupów miasto bywa fajne. Czasami niektóre miasta są bardzo piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Przyniosłam Ci faaajneego kijaszka! Nieee chceeeesz....?? Ale dlaczeeeegoooo........?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ona tak z Tobą rozmawia czy dobierasz zdjęcia? Jeszcze trochę, a chyba powinnaś zastanowić się nad wydaniem fabularyzowanego fotoalbumu Bazyśki! Ma wyjątkowo wyrazistą mordkę, a jeśli doda się do tego Wasze umiejętności w dziedzinie fotografii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 No właśnie ona jest taka wyrazisto-dyskutancka, zawsze była Jak była jeszcze taką maleńką kupeczką, jak się do niej coś mówiło (cokolwiek) to siadała na podłodze i tak się tam z dołu (teraz to już z wyższego poziomu ) przyglądała, patrzyła głęboko, świdrująco w oczy i kręciła główką na wszystkie strony - widać było, że wytęża tę główkę żeby zrozumieć i ja zaczynałam się poważnie zastanawiać co do niej mówię, bo było mi głupio pleść byle co, skoro patrzyła tak inteligentnie, z taką pełną uwagą i koncentracją... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 No właśnie ona jest taka wyrazisto-dyskutancka, zawsze była Jak była jeszcze taką maleńką kupeczką, jak się do niej coś mówiło (cokolwiek) to siadała na podłodze i tak się tam z dołu (teraz to już z wyższego poziomu ) przyglądała, patrzyła głęboko, świdrująco w oczy i kręciła główką na wszystkie strony - widać było, że wytęża tę główkę żeby zrozumieć i ja zaczynałam się poważnie zastanawiać co do niej mówię, bo było mi głupio pleść byle co, skoro patrzyła tak inteligentnie, z taką pełną uwagą i koncentracją... :rolleyes: tak jak bialy nr jeden, numer drugi jest glupiutki nie ma takiego wyrazistego spojrzenia:rolleyes:no i nie ma cierpliwosci w sobie, niestety u niego rozum w zoladku:bash:ale cwaniakowac juz sie uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Wiesz TARcia - jak cwaniak to musi, że inteligentny! A poza tym, jako ten Drugi, ma inną pozycję startową i jakoś sobie musi poradzić, pewnie i kosztem Pierwszego (bo czemu nie..?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts