TAR 05.03.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 no dobra tak calkiem glupiutki to nie jest ale nie rozmawia ze mna oczyskami jak Okruch, ten to ma spojrzenie dokladnie jak Bazylka - mowiace. tylko czasem jak gupia pani nie rozumie to skrobnie lapka proszaco. a maly ma calkiem inne zachowania, dla czlowieka latwiejsze do odgadniecia: jak chce siku to drapie w drzwi lub pisnie, jak chce jesc to prosi i jezorem oblizuje nochal, jak chce miziania to podsuwa pychol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.03.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 A może to po prostu kwestia czasu. Z dużym białaskiem jesteś dłużej i stąd pewnie to "lepsze" porozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Bazylia wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Można by zakrzyknąć: "Królestwo za kija!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 A Gagata nie chce... hmmmm... dziwna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 jak ten kij to tak czesto jak zolty piesek pilka u Bialaska to jej sie wcale nie dziwie, potrafi zameczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja się już zapisuję na tę fotoksiążkę! Z autografami poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja się już zapisuję na tę fotoksiążkę! Z autografami poproszę! No wreszcie ktoś z sensem gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 To ja też się ustawiam w kolejce - tylko z autografem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Da się zrobić, pracujemy nad tym (nie wiadomo kto intensywniej - ja czy modelka:wiggle: ). Z autografami tylko po znajomości... :yes:(żeby się nie rozmieniać na drobne..) Ostatnio był u nas znajomy z 10letnim synem Mikołajem. Oni mają teriera rosyjskiego Tymka. Ale Tymon się nie bawi za bardzo, tzn nie wchodzi w interakcje - jak coś dorwie (piłeczkę, kijek) to sam obrabia w kącie. Albo tylko wyrywa z ręki i porzuca. A jak u nas wyszli na dwór to mały poczuł nagle, że... ma coś w ręce - a to Bazylia w pysk porwała co tam pierwsze znalazła na dworze (gumowa piłeczka) i Mikołajowi do ręki pcha natarczywie, żeby rzucał! Mikołaj przyszedł do domu i mówi - (cytuję) "Co to za pies! Daje mi piłeczkę zamiast zabierać!" Potem całe rano bawili się w rzucanie piłeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Mikołaj przyszedł do domu i mówi - (cytuję) "Co to za pies! Daje mi piłeczkę zamiast zabierać!" Piękne, ubawiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Szurniętego macie psa, jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2014 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 No właśnie - myśmy się też zdrowo ubawili :lol2: Szurnięty właściciel = szurnięty pies, co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Lubię szurniętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Łosia, ja wiem .. I wcale mnie to nie dziwi.. Pozdrawiam wszystkich Szurniętych :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.03.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Poczuwam się dziękuję za pozdrówka i również pozdrawiam:) Bazylia jak zawsze miodzio:hug:... szczególnie to drugie zdjęcie... aż mi się morda w podkówkę wygięła... biedna psina... patysia nie chcą moje kiedyś muszę złapać jak niosą jednego patysia... lepiej konar... jak kobyłki w zaprzęgu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 A jak u nas wyszli na dwór to mały poczuł nagle, że... ma coś w ręce - a to Bazylia w pysk porwała co tam pierwsze znalazła na dworze (gumowa piłeczka) i Mikołajowi do ręki pcha natarczywie, żeby rzucał! Mikołaj przyszedł do domu i mówi - (cytuję) "Co to za pies! Daje mi piłeczkę zamiast zabierać!" Potem całe rano bawili się w rzucanie piłeczki no nie, jakbys o bialym pisala, jak bliznieta tylko inne rasowo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Chaliera - nasz normalny znaczy się! Jak mu rzucić piłeczkę, to ją łapie i... spier...la, ile sił w nogach! Nie ma takiej szansy, żeby oddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 kurde Depesia a ja juz mam tik nerwowy jak widze paszczaka z ta zolta pileczka. do zameczenia, dlatego chowamy mu ja i dostaje na pare godzin w ramach nagrody, jak broi od razu jest chowana. on nie wciska do reki jak Bazylia (za maly jest) ale podturlowuje nochalem do skutku a czasem jak go olewam to lapie za spodnie i przytrzymuje zeby przypadkiem nie zapomniec rzucic, za przeproszeniem czasem do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.03.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 :rotfl: No kino za darmo z tymi futrami! Fakt - Białasek do ręki nie włoży, wysokość się nie zgadza, ale daje radę chłopak, jak może Arctica - nooo ja to bym z wieeelką chęcią zobaczyła panny CC z jednym kijachem w paszczy. Wiem jak to jest - im większy i grubszy tym lepszy! Trzeba podejmować wyzwania a nie tak z górki.... A Ty DPSia chyba nic nie rozumiesz- - przecież Karuś ucieka, żebyś go goniła :rolleyes: ..próbowałaś??? (już to widzę oczami wyobraźni..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts