Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

no dobra tak calkiem glupiutki to nie jest ale nie rozmawia ze mna oczyskami jak Okruch, ten to ma spojrzenie dokladnie jak Bazylka - mowiace. tylko czasem jak gupia pani nie rozumie to skrobnie lapka proszaco. a maly ma calkiem inne zachowania, dla czlowieka latwiejsze do odgadniecia: jak chce siku to drapie w drzwi lub pisnie, jak chce jesc to prosi i jezorem oblizuje nochal, jak chce miziania to podsuwa pychol.

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Da się zrobić, pracujemy nad tym (nie wiadomo kto intensywniej - ja czy modelka:wiggle: ).

Z autografami tylko po znajomości... :yes::yes:(żeby się nie rozmieniać na drobne..)

Ostatnio był u nas znajomy z 10letnim synem Mikołajem. Oni mają teriera rosyjskiego Tymka. Ale Tymon się nie bawi za bardzo, tzn nie wchodzi w interakcje - jak coś dorwie (piłeczkę, kijek) to sam obrabia w kącie. Albo tylko wyrywa z ręki i porzuca.

A jak u nas wyszli na dwór to mały poczuł nagle, że... ma coś w ręce - a to Bazylia w pysk porwała co tam pierwsze znalazła na dworze (gumowa piłeczka) i Mikołajowi do ręki pcha natarczywie, żeby rzucał!:D

Mikołaj przyszedł do domu i mówi - (cytuję) "Co to za pies! Daje mi piłeczkę zamiast zabierać!"

Potem całe rano bawili się w rzucanie piłeczki :lol2:

Poczuwam się:rolleyes:

dziękuję za pozdrówka i również pozdrawiam:)

Bazylia jak zawsze miodzio:hug:... szczególnie to drugie zdjęcie... aż mi się morda w podkówkę wygięła... biedna psina... patysia nie chcą:confused:

moje kiedyś muszę złapać jak niosą jednego patysia... lepiej konar...

jak kobyłki w zaprzęgu:lol:

A jak u nas wyszli na dwór to mały poczuł nagle, że... ma coś w ręce - a to Bazylia w pysk porwała co tam pierwsze znalazła na dworze (gumowa piłeczka) i Mikołajowi do ręki pcha natarczywie, żeby rzucał!:D

Mikołaj przyszedł do domu i mówi - (cytuję) "Co to za pies! Daje mi piłeczkę zamiast zabierać!"

Potem całe rano bawili się w rzucanie piłeczki :lol2:

no nie, jakbys o bialym pisala, jak bliznieta tylko inne rasowo:lol2:

kurde Depesia a ja juz mam tik nerwowy jak widze paszczaka z ta zolta pileczka. do zameczenia, dlatego chowamy mu ja i dostaje na pare godzin w ramach nagrody, jak broi od razu jest chowana. on nie wciska do reki jak Bazylia (za maly jest) ale podturlowuje nochalem do skutku a czasem jak go olewam to lapie za spodnie i przytrzymuje zeby przypadkiem nie zapomniec rzucic, za przeproszeniem czasem do :sick:

:rotfl::rotfl:

No kino za darmo z tymi futrami! Fakt - Białasek do ręki nie włoży, wysokość się nie zgadza, ale daje radę chłopak, jak może :D

Arctica - nooo ja to bym z wieeelką chęcią zobaczyła panny CC z jednym kijachem w paszczy. Wiem jak to jest - im większy i grubszy tym lepszy! Trzeba podejmować wyzwania a nie tak z górki....:wiggle:

A Ty DPSia chyba nic nie rozumiesz- - przecież Karuś ucieka, żebyś go goniła :rolleyes::rolleyes:

..próbowałaś???:lol2: (już to widzę oczami wyobraźni..)