TAR 06.03.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 fakt, to bardzo sprytny psiak, czasem w desperacji wskakuje na sofke i kladzie mi na kolanach albo sobie sam w kocyku zakopuje i bawi sie w odnajdywanie skarbow w tym przypadku pileczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Bo futra są faaaajneee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ooo, ja to rozumiem doskonale, kochana, ale niedoczekanie jego! Znam jednego kota... powalonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Tonący, brzytwy się chwyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Moja podobna, przynosi pilke albo rzuca i masz odrzucic albo kopnac a ona broni i jest niezla, ciezko sie przebic przez jej obrone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Za to Tyrion zainteresowanie czymkolwiek wykazuje tylko przez moment - dopóki ja mam to w ręku:) Po rzuceniu owszem biegnie po to, łapie a za chwilę zostawia byle gdzie, bo przecież w koło tyle fajniejszych rzeczy jest!!! (z wyjątkiem małej kici, ona zawsze wygrywa jego zainteresowanie) Ale gdy ze specjalną modulacją głosu (ktoś z boku miałby niezły widok i nasłuch) podchodzę do niego mówiąć: "Dawaj mi to...." ..... nooooo, wtedy jest świetnie!!! Bryki, warki, podskakiwanie - pełen repertuar zachowań Depsia, to zdjęcie mam w telefonie z dopiskiem: "Łyso ci, Pikuś??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.03.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) ŚWIETNE! :lol2: Chciałabym minę Pikusia zobaczyć... Bazylia też uwielbia "dawaj mi to!" oczywiście z modulacją i podchodzenie powolne - TO JEST TO CO TYGRYSKI................................!! Edytowane 7 Marca 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Pikusiowi MUSI być łyso!!! A zdjęcie jest boskie. Kocia powalonego znam z fejsa. Ale dla odmiany Karo ma w sobie coś z kota. Nigdy, ale to nigdy nie wylizuje nikomu paszczy. Robi nosek jak kot! I podstawia się do miziania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Pikusiowi naprawdę łyso, bo się nie ustosunkował do tego!!! Właśnie Gagacia, to jest to co tygryski najbardziej !!!! (dobra, przyznam się, ja też jestem ten tygrysek ... no lubię patrzeć, jak ten baranek bryka i się cieszy jak goopi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 dawaj mi to - dziala chyba na wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Każdy normalny człek to lubi... a może normalny inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 To chyba ta charakterystyczna intonacja działa na piesy. Karusia trzeba zapytać "gdzie masz piłkę?" i natychmiast jej szuka. O dziwo, przekonaliśmy się, że on WIE, co to jest "piłka" i doskonale odróżnia ją od słowa "kij". Jeśli bawić się z nim i rzucać jedno i drugie, to na polecenie "szukaj piłki" pędzi do piłeczki, bezpowrotnie porzucając kij. W naszym odczuciu dowodzi to niebywałej inteligencji Karusia, którego nikt nigdy nie uczył specjalnie, że to okrągłe nazywa się "piłka". Tylko czemu nie jest taki inteligentny, kiedy mu tłumaczymy, że nie wolno ryja drzeć, jak ktoś spokojnie idzie chodnikiem obok naszego płota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Tylko czemu nie jest taki inteligentny, kiedy mu tłumaczymy, że nie wolno ryja drzeć, jak ktoś spokojnie idzie chodnikiem obok naszego płota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 czenia z okazji Dnia Kobiet przesyłam ... ...wraz ... z metalowym kwiatkiem .... trochę dziwnym ... ale od serca http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/1798_zpsaf23655f.jpg PS. ... Dziwność polega na tym, że jeżeli się "najedzie" kursorem na poszczególne "talerze" tego kwiatka ... to one grają jak talerze perkusyjne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.03.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Pięknie dziękuję, wzruszyłam się Dostałam jeszcze goździka na Dniu Kobiet w naszej świetlicy wiejskiej od sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.03.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ja dostałam mnóstwo cwietów i koralik do bransoletki Dawno tak obfitego dnia kobiet nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Karol podobnie działa na tekst "oddaj piłeczkę/patyczek/zabawkę. Fajnie to brzmi jak z kijem w pysku albo gumową hantelką szczeka przez zaciśnięte ząbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.03.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 To raczej nie szczeka tylko coś tam mamrocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) nieeee to taki przytlumiony szczek, bialy robi tak samo jak akurat ma w paszczy pilke a jedzie np. samochod albo obcy idzie jest to o tyle zabawne, ze koniecznie musi szczeknac ale pilki za chiny nie wypuscic Edytowane 11 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.03.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 NO no no dokładnie - on szczeka bokami fafli chyba ale zabawki nie wypuści, nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts