Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Apage, satanas!

W tym roku w poście nie jem ciasta. :cool:

Bywa to trudne, oj bywa...

No ale... toż to i dla zdrowia! :D

Przypomniał mi się dowcip.

Dwoje staruszków on i ona trafili do nieba.

Zapraszają ich do stołu suto zastawionego.

Staruszkowi ślinka leci na te pyszności ale nic nie rusza, na żonkę spogląda z nadzieją w oczach..

Żonka: nie ruszaj, dieta, zdrowie ważniejsze !

Ależ skąd! - odpowiadają aniołowie - tutaj można do woli co smakuje jeść, bo tu w niebie nic nie szkodzi.

Staruszek spogląda z wyrzutem na żonę i mówi "A widzisz ! Gdyby nie te twoje diety wydłużające życie, już 10 lat bym tu sobie był!"

Modlitwa pewnej starszej pani:

- Drogi Boże, ostatnie pięć lat było dla mnie naprawdę ciężkie. Zabrałeś mojego ulubionego aktora Patricka Swayze, moją ulubioną aktorkę Elizabeth Taylor,mojego ulubionego piosenkarza Michaela Jacksona, moją ulubioną piosenkarkę Whitney Huston..... a teraz mojego ulubionego pisarza Toma Clancy!

Chcę ci tylko wspomnieć Boże, że moimi ulubionymi politykami są Jarosław Kaczyński i Antoni Macierewicz, a ulubionymi duszpasterzami biskupi Michalik, Dziwisz, Głódź i ojciec Rydzyk.

Amen

:sick::sick::sick: