braza 18.03.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Starszyzna odwraca się ogonem i nie chce rozmawiać ... pewnie czeka do ostatniej chwili .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ooo, to ja się tak nachwaliłam, a się okazuje, że nie doceniłam? Jak widać, dobrego człowieka nie ceni się, oj, nie ceni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2014 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Oj no doceniłam docenienie tylko potem i się nie złożyło w czasie no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Eeeee... takiego niechcieja mam, że nawet pić mi się nic nie chce:sick:... ciacho jakieś dobre bym ewentualnie... może... tak myślę... i myślę... o tym piciu... no! moooożeeee gin z tonicem i podwójną limonką poproszę tylko porządnie wydziuźdaną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No to jak już tak ładnie wymyśliłaś......: A - co mi tam:popcorn: - ciacho też, bo tak smakowicie wygląda.....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Apage, satanas! W tym roku w poście nie jem ciasta. Bywa to trudne, oj bywa... No ale... toż to i dla zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Apage, satanas! W tym roku w poście nie jem ciasta. Bywa to trudne, oj bywa... No ale... toż to i dla zdrowia! Przypomniał mi się dowcip. Dwoje staruszków on i ona trafili do nieba. Zapraszają ich do stołu suto zastawionego. Staruszkowi ślinka leci na te pyszności ale nic nie rusza, na żonkę spogląda z nadzieją w oczach.. Żonka: nie ruszaj, dieta, zdrowie ważniejsze ! Ależ skąd! - odpowiadają aniołowie - tutaj można do woli co smakuje jeść, bo tu w niebie nic nie szkodzi. Staruszek spogląda z wyrzutem na żonę i mówi "A widzisz ! Gdyby nie te twoje diety wydłużające życie, już 10 lat bym tu sobie był!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Sipatka, piekne, kwintensencja Za ciasto dziękuję, ktoś może wszamac moją porcje, na zdrowie! Jakbyś tak jakiejś wędlinki długodojrzewającej podrzuciła ..... noooooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Spoko dziewczyny, ciacho było dla Arcti na specjalne zamówienie! A tu coś co tygryski....... Brazka - może być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 A mogę jakiejś sałatki dostać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ale Ci się wymagające towarzycho trafiło:sick: Ciacho może być... chociaż pamiętam jak kiedyś cholernie chciało mi się coś słodkiego... tak bardzo, że nawet moje lenistwo pokonało i pojechałam do sklepu... przywiozłam... trzy rodzaje ŚLEDZI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Daj palec to ..... Przysłowia mądrością narodu DPSia - no to taka bardziej WIELKANOCNA..... Te jaja coś nie teges... No Arctica, toć od zawsze wiadomo, że grzybek marynowany i śledź to najlepsze słodycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Acha - i żeby potem nie było - KONIEC KONCERTU ŻYCZEŃ :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Uff, w ostatniej chwili zdążyłam przed końcem... Salatka bardzo ładna, jajeczka mi się podobają, będę jadła! Może nawet podobną zrobię, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 A jużem myślała, że Cię jeszcze i 101 bedom nękać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Jak dla mnie bomba, pożeram z zachłannością!!! I zabierać łapy od tej surowizny, bo poobcinam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.03.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Modlitwa pewnej starszej pani: - Drogi Boże, ostatnie pięć lat było dla mnie naprawdę ciężkie. Zabrałeś mojego ulubionego aktora Patricka Swayze, moją ulubioną aktorkę Elizabeth Taylor,mojego ulubionego piosenkarza Michaela Jacksona, moją ulubioną piosenkarkę Whitney Huston..... a teraz mojego ulubionego pisarza Toma Clancy! Chcę ci tylko wspomnieć Boże, że moimi ulubionymi politykami są Jarosław Kaczyński i Antoni Macierewicz, a ulubionymi duszpasterzami biskupi Michalik, Dziwisz, Głódź i ojciec Rydzyk. Amen :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.03.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No! Też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts