Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha.

Sęk w tym, że ja zaściankowa coraz bardziej się robię także mentalnie.

Trochę mnie przeraża, że ZUPEŁNIE mi to nie przeszkadza, a nawet dobrze mi z tym.

Chyba dzisiejszy świat z jego bezpłciowością, gender, homoseksualizmem, przesuwaniem coraz dalej granic w imię wolności jednostki - nie odpowiada mi.

I mało tego, uważam, że na dłuższą metę i w skali makro nie służy ten świat i jego brak jasnych zasad także ludziom, co widać choćby po rosnącej liczbie samobójstw.

Prawo się zmienia w taki sposób, że chroni prawa jednostki, tylko nie wiedzieć czemu bardziej chroni oprawcę niż ofiarę.

Wolno publicznie obrażać innych ludzi, pisać że ten to głupek, a tamten miał zapewne kartę współpracownika w SB i nikt nie jest pociągany do odpowiedzialności - w imię wolności słowa jednostki.

Tfu, nie chcę takiego świata, mój zaścianek choć maleńki, zapewnia mi POUKŁADANY mikroświat.

A przepraszam, masz jakieś wątki do gender?? Bo ja nie, równość płci absolutnie mi odpowiada:rolleyes: Homoseksualiści mi nie przeszkadzają dopóki nie każą mi byc homo, bezpłciowość ... w jakim znaczeniu?? A reszta - podpisuję się:wiggle:

Braza Ty jesteś .. MIĘDZY-ZASCIANKOWA????

Świat jest jaki jest, oraz ludzie takoż i najintensywniejsze plucie się w tym temacie nic nie zmieni.

Albo się pogodzimy, albo stworzymy sobie własny mały światek albo zwariujemy albo zajmiemy się polityką ( 3 = 4 ).

Homoseksualiści zwykle nie każą być homo to heteroseksualiści w tym przodują.