Gagata 01.04.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No cóż - tutaj wyłazi moja zaściankowość. Uważam, że homoseksualizm jest zły. Uważam, że gender czyli płeć kulturowa - to idiotyzm (gdyby wszyscy byli jednakowi i równi to po co różnice fizjologiczne i psychiczne między nami natura czy Bóg stworzył?). Wolę jasność, facet to ktoś, kto przynosi do jaskini zdobycze, a kobieta o nie dba, oboje właśnie to potrafią najlepiej i w taki sposób najlepiej się uzupełniają. Jesli kobieta ma ochotę pracować, to jej święte prawo, facet powinien tak samo poczuwać się do poodkurzania w domu. Ale... on lepiej niech dba o samochód, a ona o dom, w tym się lepiej sprawdzą. Jasne i proste zasady. Takie same jak ta, że nie wolno nikogo obrażać w imię wolności słowa jednostki. Jak komuś nie pasuje mój światopogląd, to trudno, nie umiem i nie chcę się zmieniać w tej kwestii. Szanuję niewierzących, szanuję innych ludzi, nie dostaję szału i piany, bo ktoś myśli inaczej niż ja. Ale w zamian oczekuję tego samego - uszanowania moich poglądów. Nie podśmiewania się, zaczepek i gremialnego przekonywania mnie, żem wsteczna i w ogóle. Jestem, jaka jestem, mam nadzieję, że wciąż można się ze mną porozumieć mimo moich dziwacznych poglądów seksualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.04.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 DPSia - znam Twoje poglądy. Inni tutaj też. I nie zauwazyłam, żeby ktoś się podśmiechiwał, zaczepiał czy nachalnie przekonywał. Co najwyżej inni, o innych poglądach, jako i Ty wyrażają swoją opinię, inną od Twojej. Tylko tyle. W obie strony. Wymiana myśli, czasem w lekkim tonie. Zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No w sumie zgadza się. Czasem tylko bywam nadwrażliwa - ale ja przecie mam klimakterium!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.04.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No i pewnie jesteś zmęczona... Napisz (albo opowiedz) cos potem o tej konferencji (jesli będzie ciekawie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W ramach walki z klimakterium idę na "Ranczo":wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Czasem tylko bywam nadwrażliwa - ale ja przecie mam klimakterium!!! Jeden ma klimakterium, drugi PMS a trzeci permanentnego wcurwa macicy... Te pierwsze 2 są lepsze bo kiedyś miną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No to się dogadałyśmy i wyczerpałyśmy temat :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 http://kotburger.pl/uimages/services/kotburger/i18n/pl_PL/201403/1395753609_by_Milena_500.jpg?1395753609 Wyczerpany temat... Skoro wyczerpany, to się nie odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 To i ja pomilczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 To TEMAT się wyczerpał, jak widać na powyższym załączonym pięknym obrazku (wypisz-wymaluj moja kocica...) - Wy się tak zaraz nie utożsamiajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Kiedy za taką pozycją można a nawet przyjemnie jest się utożsamiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Brazka, nie przesadzaj...mam wrażenie, iż mnie by nie było zbyt wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Iiieeetaaammmm ... sam fakt, że nikt nie przeszkadza .... Chrzanić pozycję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Koty są mistrzami w ładowaniu się! Już sam widok ładującego się kota działa na mnie baaardzo pozytywnie i energetyzująco.Właśnie KotekRysio ładuje się leżąc koło mnie. Przed chwilą zmarnował odrobinę energii przewracając się z brzucha na bok. Musi to nadrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Moje kicie marnują energię na takie fanaberie jak przewracanie niezwykle rzadko a odrabiają to później .... o raaanyyy, baaardzooo długo!!! Aga, ja już wiem skąd my inspiracje (pewnie nieświadomie) czerpiemy do oszczędzania energii!!!!! Od naszych kotów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2014 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Oj tak! Koty dają ludziom natchnienie od wieków!Moje dzisiaj od rana były dziwnie aktywne, ale szybko się połapały, że pogoda do dupy, najadły się i udały na z góry upatrzone pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.04.2014 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 A u nas kiedy są goście (a są) to koty nas zdradzają w całej rozciągłości. Absolutnie bez wyrzutów sumienia. Po prostu idą do gości i czerpią garściami z życia - dokarmianko, wylegiwanie na kolankach, na leżaczkach, na kocykach a może i więcej (wolę nie wnikać, nie da rady opanować zdrajców). Raz tylko jedna pani mi opowiadała, że w nocy wlazł do niej kot przez okno (Basior, ofkors), przeraziła się najpierw nieziemsko bo zeskoczył na podłogę z wdziękiem słonia w środku nocy, budząc ją (miękkie kocie łapki, ha ha!). Myślała najpierw, że coś z lasu przyszło (??) a kiedy się okazało, że to spragniony (wiecznie) pieszczot kot-zdrajca-Basior vel Laluś zagarnęła go do łóżeczka pod kołderkę i przesypiali tak każda nockę, bo okazało się, że pani ... tęskniła bardzo za swoim kotkiem, który został w domu..... Tak precyzując to Basior jest główny zdrajca. Jego matka generalnie chodzi własnymi drogami i nie odda tej niezależności za byle szyneczkę, głaski czy kolanka. Natomiast dla Basiorka-Lalusia nie ma rzeczy, której by nie oddał za choćby jedną z ww. Cóż - prawdziwy facet . Moglibyśmy się obrazić, pewnie ale - po co?? Kogo to obejdzie oprócz nas (na pewno nie Basiora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Fajnie o nich piszesz... Moje zazwyczaj na noc są zamykane w kotłowni. Źle nie mają, cieplutko i każda własne posłanko ma... mąż w nocy ma odruch odrzutny jak coś po nim łazi, mi by nie przeszkadzało, nawet lubię jak coś mi na nogach zalega. Latem... już właściwie czasami lezie któraś do stajni, ostatnio Kluska najchętniej, do alpak łazi, ciekawe czy śpi z nimi??? w sensie, że psitulona:rolleyes: Dziś moje towarzycho cały dzień przespało, tylko one preferują bardziej wygodne pozycje, czyt. rozciągnięte na pełną długość kota... tak z metr prawie będzie:rotfl: No i znalazłam mordercze zagłębie... myszy sztuk 6 i 2 ptaszki... szkoda mi tych ptaszków:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts