Agduś 14.04.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Eeee tam, to ja jestem lepsza. Bardziej nie lubię zastrzyku w dziąsło i tego uczucia zdrętwienia niż borowania na żywca. Dopiero kanałowe jest w stanie mnie przekonać do zastrzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.04.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A ja wlasnie wczoraj u dentysty bylam , ale mojego m3ża a nie mojej. Znalazła mi trzy dziury i teraz zachodzę w głowę co jest grane? Ktora popełnia błąd bo 4 miechy (kontrolna wizyta) to za krotko , żeby mi sie takie cyrki w japie porobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Sipatko - sprawdź może u innego denta? Nooo - znieczulenie przy tej ósemce było bardzo nieprzyjemne.Ale nie chcę zniechęcać do denta, więc nie piszę o tym obszernie.. A samo wyrywanie - znieczulenie absolutnie załatwiło kwestię bólu, fakt.Ale to uczucie, kiedy z całej siły ktoś ciągnie za kawałek mnie (nawet perfidny) , kiedy organizm nie chce oddać - chmmmm... specyficzne........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Czy ja moge prosić o zaprzestanie tej akurat dyskusji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No wiesz, ja akurat jestem PO to się cieszę jak gupia, że z bańki, tym bardziej, że dziś w zasadzie już wszystko OK, jem i w ogóle, nic nie boli.. To chętnie mówię (choć jednak się nieco hamuję...) ale może to i niedelikatne z mojej strony, fakt... :rolleyes: Ogłaszam KONIEC TEMATU WIADOMO JAKIEGO. Będą kary za niesubordynację :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie mam takiego długiego pyska. Dla mnie bardziej taki jak .... dla cc :D albo innego z molosów: No chyba, że taki - wielkanocno-ekologiczny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dziękuję serdecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Proszszsz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Tyrionkowi zanabyłam jeno w formie opaski - taki kaganiec oczywiście - ... nie chcę wiedzieć, co o mnie myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Zależy, czy mu zakładasz. Emi MA kaganiec, ale ile razy założyliśmy jej go - nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.04.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Dentyści, kagańce... SPADAM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Założyłam raz, po kupieniu ... to helti, więc przynajmniej szedł jakoś normalnie! Nie wiem, ile razy będzie używany, ale jest. Osia, zostań, już koniec!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.04.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Halti mam... używałam od początku posiadania Grubego... Spostrzeżenia: prowadzi się łatwo ale... Gruby tego nie znosi... staje na łbie coby ustrojstwa się pozbyć... Efekt: kolczatka Hrabia nie protestuje a ja go jestem ,w razie awarii ofkors, w stanie utrzymać I dodam dla ułatwienia, że Gruch nie chce zeżreć wszystkich co na swej drodze napotka... aliści jego entuzjazm na widok NOWEGO ZNAJOMEGO może być uciążliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2014 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Oooo, ja bym chętnie została NOWĄ ZNAJOMĄ Grusia, a nawet starą, a nie ma jak pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Gruszka gości uwielbia... zwłaszcza NOWYCH, którzy miziają, głaszczą i na kolanka pozwalają siadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.04.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Łosia - ale co masz przeciwko wielkanocno-ekologicznemu kagańcowi, nie rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Nic... zupełnie nic A śmiem nawet twierdzić, że jeśli był on z zawartością to większość psów była zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.04.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Taka biała kiełbaska, wędlinka, jajeczko, zielsko można wypluć, bukszpan czy inne świństwo.......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Młodemu zakładam halti tylko okazjonalnie a reaguje identycznie jak Greyuś - staje na głowie, ociera się o moje nogi, robi tzw. "osiołka" zapierając się zadnimi łapami ... cudo!! Ale przynajmniej idzie normalnie, na zaciskowej dusi się, ale ciągnie dalej. Kolczatka nie poradzi, za dużo kłaków ma na karku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts