Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TRZYMAĆ DALEJ!!!!!

Ostatnie info od zięcia: ODESZŁY WODY!! ROZWARCIE na 9 cm!!!!!

Jesteśmy u nich w domu, 10 min piechotką do szpitala, ja robię leczo (córa bardzo lubi) bo coś chcę zrobić DLA NIEJ!!!

Nie wiem czy lecieć do szpitala czy co.????

Tymczasem robię leczy i MYŚLĘ intensywnie oraz TRZYMAM KCIUKI!!!

(Czy to jakis pieprzony film amerykański??? NIGDY nie myślałam,że będę o tym trąbić w necie ale sprawia mi to o dziwo ulgę (skoro już nie mogę rodzić z Nią)....

Romek chodzi w kółko po dywanie.............

:bash:

Gosiek - dziękujemy pięknie!! TERAZ potrzeba jak najwięcej dobrej energii

Jamles - precz z zarazą!! (..jasny gwint, nie ma meczu.....chyba że niemiecki ale to nie da oczekiwanego efektu, najwyżej przeciwny...:rolleyes:)

Na razie cisza, zięć nie woła, robię leczo dalej a Romek poszedł pod prysznic..... (nie wiadomo po co)..

Proszę TRZYMAĆ, proszę MIESZAĆ!

(szpital mamy 3 min od domu nie 10, ale co to za różnica...)

Naprawdę CZUJĘ te pozytywne wibracje :yes::yes:

Myślę, że córa też to czuje...................................................................................!

D Z I Ę K U J E M Y ! :hug::hug:

Chyba nie wytrzymam i zaraz pójdziemy do szpitala, zawsze to bliżej (leczo zrobione..).

To jeszcze i ja:

:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot:

Co :jawdrop:? akcja porodowa? ...to też przyleciałam :) Gagatko poród ma to do siebie , że trwa krótko aaaalbo długo ;) .... a Ty Babcia uważaj teraz co warzysz ....chyba nie chcesz żeby wnuczątko miało gazy po cebuli ;) no chyba że leczo bez cebuli :)

żegnajcie spokojne noce ....ale czy nam się urodzi nowy Polak czy obcokrajowiec ?

Trzymam kciuki za szczęśliwy !!!