Gagata 05.08.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 TRZYMAĆ TRZYMAĆ TRZYMAĆ !!!!!! Skurcze są, rozwarcia nie ma (dla tych co wiedzą o czym w ogóle tu mowa...), męczy się biedna ale jest dzielna, mąż z nią (w końcu miał swój WKŁAD w to wszystko...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Oj biedulka... TRZYMAM, TRZYMAM z całych sił i pomieszać nie zawadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 TRZYMAĆ DALEJ!!!!! Ostatnie info od zięcia: ODESZŁY WODY!! ROZWARCIE na 9 cm!!!!! Jesteśmy u nich w domu, 10 min piechotką do szpitala, ja robię leczo (córa bardzo lubi) bo coś chcę zrobić DLA NIEJ!!! Nie wiem czy lecieć do szpitala czy co.???? Tymczasem robię leczy i MYŚLĘ intensywnie oraz TRZYMAM KCIUKI!!! (Czy to jakis pieprzony film amerykański??? NIGDY nie myślałam,że będę o tym trąbić w necie ale sprawia mi to o dziwo ulgę (skoro już nie mogę rodzić z Nią).... Romek chodzi w kółko po dywanie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.08.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Romek chodzi w kółko po dywanie............. wyślij Go na jaki mecz na razie nie trzymam, walczę z zarazą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2014 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Gosiek - dziękujemy pięknie!! TERAZ potrzeba jak najwięcej dobrej energii Jamles - precz z zarazą!! (..jasny gwint, nie ma meczu.....chyba że niemiecki ale to nie da oczekiwanego efektu, najwyżej przeciwny...) Na razie cisza, zięć nie woła, robię leczo dalej a Romek poszedł pod prysznic..... (nie wiadomo po co).. Proszę TRZYMAĆ, proszę MIESZAĆ! (szpital mamy 3 min od domu nie 10, ale co to za różnica...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.08.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot:dobrą energię posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Trzymam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.08.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Spokojnie Gagatko:)To już tuż,tuż:)Zacznij mówić do Romka dziadziuniu:)Pchamy dobrą energię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 zaraz będziemy dmuchać, oddychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.08.2014 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Naprawdę CZUJĘ te pozytywne wibracje :yes: Myślę, że córa też to czuje...................................................................................! D Z I Ę K U J E M Y ! :hug: Chyba nie wytrzymam i zaraz pójdziemy do szpitala, zawsze to bliżej (leczo zrobione..). To jeszcze i ja: :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Trzymam i myślę!!! Ja już bym leciała do tego szpitala... :stirthepot: :stirthepot: :stirthepot: :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Pewnie już akcja w toku i siedzą w szpitalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.08.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Teee... BABCIA!!! Byś się nam w końcu przyznała... bo tutaj czekamy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Już nie czekamy Ale na BABCIĘ poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2014 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Oooo, to ktoś coś wie, wszyscy czekają, nikt nie wie...?Osia, gadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 I to NATENTYCHMIAST!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.08.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Niech się sama pochwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.08.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Co ? akcja porodowa? ...to też przyleciałam Gagatko poród ma to do siebie , że trwa krótko aaaalbo długo .... a Ty Babcia uważaj teraz co warzysz ....chyba nie chcesz żeby wnuczątko miało gazy po cebuli no chyba że leczo bez cebuli żegnajcie spokojne noce ....ale czy nam się urodzi nowy Polak czy obcokrajowiec ? Trzymam kciuki za szczęśliwy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts