Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny!!!!!

Łosia już nieco zeznała, dobrze, bo nie miałam głowy....

No jest już z nami Kubuś, 5 sierpnia godz. 17.35.

Uffff........................................................................

Chyba lepiej jednak mieć synów :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Polak, Polak! Zięć kończy doktorat w Emden (równolegle zresztą dokładnie bo właśnie dziś nadał pracę do Oldenburga kurierem..miał ją zawieźć sam ale ...;)) a potem to nikt jeszcze nie wie gdzie będą mieszkać ale generalnie to chcą wracać do Polski. Tylko nie wiadomo kiedy.. Będzie zależało od pracy, wiadomo...

Jestem EXżoną dziadka a to już brzmi zbyt deprecjonująco...:eek: Pozostanę przy BABCI :D A Romek to .... mąż babci/ex zony dziadka.... zwariować przyjdzie jak nic...:bash:

No nie dałam do lecza czosnku i nie ostrzyłam ale trochę cebuli jest... może nie zaszkodzi...?

Tylko maleńka fotka z telefonu (co by nie przesadzać z prywatą, ale jakiś DOWÓD musi być :yes:

Kubuś2 WP_20140805_005.jpg

3 godziny po porodzie, już w pokoju :).

Dziękuje Wam raz jeszcze, TO BYŁ DZIEŃ!!!!!!

:hug::hug::hug:

Śliczny ten Nowy Polak :) ( taki mojny , bo mnie się wszystkie dzieci śliczne rodzą :p :wiggle: ;) )

Arnisiu nie czerwony , bo urodził się w kapitalistycznym kraju ... u nas jak wiesz jeszcze komuna się błąka :rotfl:;)

Wszystkiego naj !...Dziecku i Rodzicom i Dziadkom też ( Dziadkom to chyba kondycji nada życzyć :lol2:)

Edytowane przez relek

Przekażę wszystkie te miłe słowa RODZICOM :)))) Mały Książę - :hug:

Oczywiście, że jest piękny - wiadomo! :D:D

Ale faktycznie wygląda na zadowolonego, cały czas :yes::yes:

Może dlatego, że W R E S Z C I E się urodził :rolleyes:

Porób był niestety raczej ciężki i długi (jakoś ta główka byłą przekrzywiona nie tak), córcia dochodzi do siebie, szczęście że ma cały czas męża koło siebie, własny pokój i dobrą opiekę. My się przydajemy, bo mieszkając u nich dbamy o dom (Romek SPRZĄTA - zwariował..) i porzuconą (chwilowo..) kocicę :)..

Kubuś więc cały czas się uśmiecha, głównie przez sen, bo przede wszystkim śpi.

Córa przespała wreszcie noc (wymęczona po kilkunastogodzinnym porodzie ze skurczami co .. 3 minuty) a zięć spał z Kubusiem na ramieniu, bo mały cały czas jeszcze pozbywał się nadmiaru wody itp, więc żeby się nie zakrztusił położył go na sobie i pilnował... Pytał nas dziś jak stwierdzić, że dziecko oddycha kiedy leży zawinięte w kocyki i trudno wyczuć.... Przeżycia młodego ojca ...;)

Do mnie dopiero dociera :rolleyes::rolleyes:

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM !!! :hug::hug::hug:

My już w Polsce a na autostradzie prawie mijaliśmy się z drugimi dziadkami (przekazując sobie najświeższe njusy) jadącymi tam, skąd wracaliśmy :D

My wyjechaliśmy koło południa, oni przyjechali po - akurat na tyle, aby młody tata zdążył ogarnąć chałupę ;);)

Słowem - zmiana warty :wiggle:

Ale i tak, jak na razie, cały czas jesteśmy na bieżąco, pewnie z czasem się to rozluźni ale póki co trudno inaczej :rolleyes:

Jeszcze jestem jedną nogą tam ...........................................................

Nooo ...już puszcza trochę... ;)

Już widzę, że u córy wszystko nabrało wymiaru "zwyczajnej" codzienności (martwiło mnie oczywiście jak sobie wszystko poukładają w nowej sytuacji), są tam jeszcze na razie drudzy dziadkowie, szczęśliwa młoda mama i młody tata dają radę, więc się mogę nieco uspokoić ...

Umówieni jesteśmy póki co na częsty kontakt i nowe fotki :D

Wnusio słodki i jak nie interesują mnie zwykle niemowlaki (nigdy nie gruchałam nad cudzymi wózeczkami) - ten jest OCZYWIŚCIE WYJĄTKOWY:wiggle:.

Zobaczymy co będzie dalej ... :rolleyes:

• 2 weeks później...