Maxtorka 06.08.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Już nie czekamy Ale na BABCIĘ poczekamy Znaczy że Gagatka została ŻONĄ DZIADKA ? Tak czy inaczej GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.08.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Dzięki dziewczyny!!!!! Łosia już nieco zeznała, dobrze, bo nie miałam głowy.... No jest już z nami Kubuś, 5 sierpnia godz. 17.35. Uffff........................................................................ Chyba lepiej jednak mieć synów :rolleyes: Polak, Polak! Zięć kończy doktorat w Emden (równolegle zresztą dokładnie bo właśnie dziś nadał pracę do Oldenburga kurierem..miał ją zawieźć sam ale ...) a potem to nikt jeszcze nie wie gdzie będą mieszkać ale generalnie to chcą wracać do Polski. Tylko nie wiadomo kiedy.. Będzie zależało od pracy, wiadomo... Jestem EXżoną dziadka a to już brzmi zbyt deprecjonująco... Pozostanę przy BABCI A Romek to .... mąż babci/ex zony dziadka.... zwariować przyjdzie jak nic... No nie dałam do lecza czosnku i nie ostrzyłam ale trochę cebuli jest... może nie zaszkodzi...? Tylko maleńka fotka z telefonu (co by nie przesadzać z prywatą, ale jakiś DOWÓD musi być 3 godziny po porodzie, już w pokoju . Dziękuje Wam raz jeszcze, TO BYŁ DZIEŃ!!!!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.08.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Jaki zadowolony GRATULACJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.08.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 GRATULACJE!!!BABCIU:)Szczęścia dla KUBY i RODZICÓW!!Dla mnie to brzmi:mojejżonybratrodzony:)Ciszę się z Wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Ojejku jaki ON piękny!!! Wcale nie noworodkowy, nie czerwony! Taki piękny, mały książe!!! Gratuluję i Babci i Dziadkowi i Rodzicom też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.08.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Śliczny ten Nowy Polak ( taki mojny , bo mnie się wszystkie dzieci śliczne rodzą ) Arnisiu nie czerwony , bo urodził się w kapitalistycznym kraju ... u nas jak wiesz jeszcze komuna się błąka Wszystkiego naj !...Dziecku i Rodzicom i Dziadkom też ( Dziadkom to chyba kondycji nada życzyć ) Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.08.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Przekażę wszystkie te miłe słowa RODZICOM ))) Mały Książę - Oczywiście, że jest piękny - wiadomo! :D Ale faktycznie wygląda na zadowolonego, cały czas :yes: Może dlatego, że W R E S Z C I E się urodził Porób był niestety raczej ciężki i długi (jakoś ta główka byłą przekrzywiona nie tak), córcia dochodzi do siebie, szczęście że ma cały czas męża koło siebie, własny pokój i dobrą opiekę. My się przydajemy, bo mieszkając u nich dbamy o dom (Romek SPRZĄTA - zwariował..) i porzuconą (chwilowo..) kocicę .. Kubuś więc cały czas się uśmiecha, głównie przez sen, bo przede wszystkim śpi. Córa przespała wreszcie noc (wymęczona po kilkunastogodzinnym porodzie ze skurczami co .. 3 minuty) a zięć spał z Kubusiem na ramieniu, bo mały cały czas jeszcze pozbywał się nadmiaru wody itp, więc żeby się nie zakrztusił położył go na sobie i pilnował... Pytał nas dziś jak stwierdzić, że dziecko oddycha kiedy leży zawinięte w kocyki i trudno wyczuć.... Przeżycia młodego ojca ... Do mnie dopiero dociera :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 GRATULACJE, Babciu! Jaki ładny maluszek!!! Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i młodych rodziców!!! Ale fajnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Gratulacje dla dziadka Romka i jego żony dla młodych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Do mnie dopiero dociera :rolleyes: Adrenalinka jeszcze działa...? Jeszcze raz zdrowia i wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.08.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Gratulacje z narodzin prześlicznego Kubusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.08.2014 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM !!! :hug: My już w Polsce a na autostradzie prawie mijaliśmy się z drugimi dziadkami (przekazując sobie najświeższe njusy) jadącymi tam, skąd wracaliśmy My wyjechaliśmy koło południa, oni przyjechali po - akurat na tyle, aby młody tata zdążył ogarnąć chałupę ;) Słowem - zmiana warty Ale i tak, jak na razie, cały czas jesteśmy na bieżąco, pewnie z czasem się to rozluźni ale póki co trudno inaczej Jeszcze jestem jedną nogą tam ........................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.08.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Uważaj, żebyś szpagatu nie szczeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 I co - zwariowałas na punkcie wnusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.08.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Nooo ...już puszcza trochę... Już widzę, że u córy wszystko nabrało wymiaru "zwyczajnej" codzienności (martwiło mnie oczywiście jak sobie wszystko poukładają w nowej sytuacji), są tam jeszcze na razie drudzy dziadkowie, szczęśliwa młoda mama i młody tata dają radę, więc się mogę nieco uspokoić ... Umówieni jesteśmy póki co na częsty kontakt i nowe fotki Wnusio słodki i jak nie interesują mnie zwykle niemowlaki (nigdy nie gruchałam nad cudzymi wózeczkami) - ten jest OCZYWIŚCIE WYJĄTKOWY:wiggle:. Zobaczymy co będzie dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.08.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 do czasu kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ano własnie, też nigdy nad wózeczkami i w ogóle nad małymi dziećmi... Dlatego taka ciekawa byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.08.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Babcia Gagata serdecznie pozdrawia U mnie/nas wszystko OK, trochę przerwy z FM mi się zrobiło, ale to tylko dobrze dla zdrowia... :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts