Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

Nie zazdroszczę Młodym tego poczucia pustki po kici, bo jest ona ogromna, na pewno! Kicia sobie poradzi, prędzej czy później dojdzie do "zawieszenia broni" w nowym domu. Moje kocie non stop się naparzają: albo młoda zaczepia starszyznę, albo odwrotnie. Starszyzna przy tym straszliwie warczy, jak wściekły lampart, młodej to nie przeszkadza! Tyrion goni koty tez non stop, młodą częściej, starszyznę tylko w chwilach zapomnienia ... od niej obrywa bezpardonowo! Nasza młoda jest przyjaźnie nastawiona do innych kotów, kilkakrotnie już widziałam ją siedzącą z obcym kotem twarzą w twarz i patrzących sobie w oczka. Starsza nie lubi, za dumna jest na kontakty z jakimś pospólstwem.

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rudy dojrzewa na pewno, ciachaj go, bo jak Ci pójdzie na wieś to wróci z lekka naruszony po 2-3 miesiącach (wersja bardzo prawdopodobna)

Moje ciachnięte obie, mam święty spokój!!!! Sąsiadki Ulubionej kocur też w końcu został ciachnięty i teraz w miarę spokojnie podchodzi do życia:D

Łosia, Może Rudi wiosnę czuje ?? :D:D

Kolejny raport - Kleo bawi się z wybranym panemkotem o imieniu zerszta Leo :lol2:

Może będzie dobrze...

A ja mam takie pytanie - skąd Bazysie wie, że za oknem pojawił się OBCY kot??

Teraz to już nie, chyba się już żaden nie odważy, ale kiedys zdarzały sie koty sąsiadów (chciało im sie przyleźć te 600 m bo chyba załapały, że u nas na parapetach zdarza się karmia kocia niedojedzona przez nasze, wykarmione szyneczkami i bógwieczym przez naszych gości-turystów, wzruszonych losem biednych, wiejskich, pewnie głodnych, grubych kotów...

Ale wracając - skąd Bazysia wiedziała PRZEZ SZYBĘ i Z DALEKA, że to obcy kot jest??

No, ja muszę nasze ciachnąć w styczniu, bo mi się zaczną rozmnażać wsobnie i co ja zrobię???

Wiesz... kiedyś niejakiego Popiela cóś zeżarło...:lol2: Historia lubi się powtarzać podobno...;)

Rudy dojrzewa na pewno, ciachaj go, bo jak Ci pójdzie na wieś to wróci z lekka naruszony po 2-3 miesiącach (wersja bardzo prawdopodobna)

Moje ciachnięte obie, mam święty spokój!!!! Sąsiadki Ulubionej kocur też w końcu został ciachnięty i teraz w miarę spokojnie podchodzi do życia:D

Miał być ciachnięty we wtorek... czekam na telefon od veta...

Wiesz... kiedyś niejakiego Popiela cóś zeżarło...:lol2: Historia lubi się powtarzać podobno...;)

Mamy aktualnie pięć kotów - nie sądzę, żeby jakakolwiek mysz zbliżyła się do naszego domu dobrowolnie!

Emi ma taki wspaniały filtr, który odrzuca polecenia, kiedy są wydawane w celu wykonania ich za friko, natomiast wzmacnia je, jeżeli są wydawane w celu nagrodzenia pieseczka smacznym kąskiem za dobre ich wykonanie. Genialne urządzenie!

Ha. Bazysia DOKŁADNIE ten sam:sick:

A przy okazji - będąc sama w domu przez 5 dnia spałam sobie na dole w salonie co by nie grzać całego domu tylko dla mnie jednej i oto co zobaczyłam rano przyjściu z łazienki:

Bazysia łózko.jpg

Jak myślicie - zamordować czy nakryć kołderką ???????

Przez wzgląd na te wigilijne zwierzenia - nomen omen....

:lol2: