braza 16.12.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Nie zazdroszczę Młodym tego poczucia pustki po kici, bo jest ona ogromna, na pewno! Kicia sobie poradzi, prędzej czy później dojdzie do "zawieszenia broni" w nowym domu. Moje kocie non stop się naparzają: albo młoda zaczepia starszyznę, albo odwrotnie. Starszyzna przy tym straszliwie warczy, jak wściekły lampart, młodej to nie przeszkadza! Tyrion goni koty tez non stop, młodą częściej, starszyznę tylko w chwilach zapomnienia ... od niej obrywa bezpardonowo! Nasza młoda jest przyjaźnie nastawiona do innych kotów, kilkakrotnie już widziałam ją siedzącą z obcym kotem twarzą w twarz i patrzących sobie w oczka. Starsza nie lubi, za dumna jest na kontakty z jakimś pospólstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ten nasz Rudzielec wariuje coraz bardziej wieczorami... chyba chopok dojrzewa czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 No, ja muszę nasze ciachnąć w styczniu, bo mi się zaczną rozmnażać wsobnie i co ja zrobię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Rudy dojrzewa na pewno, ciachaj go, bo jak Ci pójdzie na wieś to wróci z lekka naruszony po 2-3 miesiącach (wersja bardzo prawdopodobna) Moje ciachnięte obie, mam święty spokój!!!! Sąsiadki Ulubionej kocur też w końcu został ciachnięty i teraz w miarę spokojnie podchodzi do życia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.12.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Łosia, Może Rudi wiosnę czuje ?? :D Kolejny raport - Kleo bawi się z wybranym panemkotem o imieniu zerszta Leo Może będzie dobrze... A ja mam takie pytanie - skąd Bazysie wie, że za oknem pojawił się OBCY kot?? Teraz to już nie, chyba się już żaden nie odważy, ale kiedys zdarzały sie koty sąsiadów (chciało im sie przyleźć te 600 m bo chyba załapały, że u nas na parapetach zdarza się karmia kocia niedojedzona przez nasze, wykarmione szyneczkami i bógwieczym przez naszych gości-turystów, wzruszonych losem biednych, wiejskich, pewnie głodnych, grubych kotów... Ale wracając - skąd Bazysia wiedziała PRZEZ SZYBĘ i Z DALEKA, że to obcy kot jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Prawdopodobnie ze słuchu.My nie słyszymy przez szybę kroków kota, u piesa - to możliwe.No i z sylwetki, wie że to obce i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.12.2014 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 A wiesz, że to byc może No bo przecież nie czuje zapachu przez szyby itd... A niby kot do kota podobny .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 No, ja muszę nasze ciachnąć w styczniu, bo mi się zaczną rozmnażać wsobnie i co ja zrobię??? Wiesz... kiedyś niejakiego Popiela cóś zeżarło... Historia lubi się powtarzać podobno... Rudy dojrzewa na pewno, ciachaj go, bo jak Ci pójdzie na wieś to wróci z lekka naruszony po 2-3 miesiącach (wersja bardzo prawdopodobna) Moje ciachnięte obie, mam święty spokój!!!! Sąsiadki Ulubionej kocur też w końcu został ciachnięty i teraz w miarę spokojnie podchodzi do życia:D Miał być ciachnięty we wtorek... czekam na telefon od veta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Bazysia po prostu WIE, że to nie jej kot!! Po sylwetce poznaje, po ruchach i ... dusza jej gra!!!! A słuch to psy mają niemożebny, to wiadomo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 tia niemozebny i .................wybiorczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Wybiórczy... ładnie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 No tak, szczególnie wybiórczy!!! Mają filtry w uszach najnowszej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.12.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Wiesz... kiedyś niejakiego Popiela cóś zeżarło... Historia lubi się powtarzać podobno... Mamy aktualnie pięć kotów - nie sądzę, żeby jakakolwiek mysz zbliżyła się do naszego domu dobrowolnie! Emi ma taki wspaniały filtr, który odrzuca polecenia, kiedy są wydawane w celu wykonania ich za friko, natomiast wzmacnia je, jeżeli są wydawane w celu nagrodzenia pieseczka smacznym kąskiem za dobre ich wykonanie. Genialne urządzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Tiaaaa ... Tyrion ma chyba ten sam model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.12.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Ha. Bazysia DOKŁADNIE ten sam:sick: A przy okazji - będąc sama w domu przez 5 dnia spałam sobie na dole w salonie co by nie grzać całego domu tylko dla mnie jednej i oto co zobaczyłam rano przyjściu z łazienki: Jak myślicie - zamordować czy nakryć kołderką ??????? Przez wzgląd na te wigilijne zwierzenia - nomen omen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Padłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 nakryc kolderka:yes: Wituś i Kastoś maja dokladnie te same filtry kupione, chyba w sklepie jeden model mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Nakryć ofkors... przecież widzisz chyba, że tego zwierzątko pragnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Oczywiście nakryć, to absolutnie nie ulega wątpliwości!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts