Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

Ha. Czyli jednak nie wszystkie modele mają wbudowany (bądź wykształcony) automat....

Ja się jego istnienia domyślałam juz u Bazyla, kiedy to tableteczki zawiniete w szynkę lądowały w paszczy po czym szynka była przełknieta a za chwilę

tabletka odpluta elegancko boczkiem....

Pomyślałam, że to kwestia rasy, ale u Arcti....??

Odrobaczające sa malutkie - może to kwestia tego...

U nas generalnie najskuteczniejszy był pasztet. Dobrze oblepial. Ale i jemu automacik dawał czasem radę.... :sick:

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chyba znalazłam sposób na automat ... Podnosze rękę z zawartością czegoś pysznego (w środku nic pysznego) do góry i podjudzam gnidę! Gdy gnida jest już w pełni podjudzona - no bo czuć ten zapach, oj czuć - wtedy puszczam te pyszności z hasłem: "Twoje". Podjudzona gnida wyskakuje na spotkanie tego czegoś pysznego (w środku nic pysznego) i łyka wręcz "pędzikiem", coby nikt się nie rozmyślił. W ten sposób automat nie ma czasu zareagować!!! Edytowane przez braza

O tym co Agduś to nawet się nie wypowiem.. :sick:

A najgorzej, że jak my z Romkiem na takim ognisku (np.podczas szkolnego pleneru foto w górach - to wiadomo przecież, że się śpiewa!) zaczynamy śpiewać, to młodzież nawet nie tylko się nie przyłącza ale .... cichcem się zmywa..... D L A C Z E G O ? ? ? ? ?

A naprawdę nie śpiewamy najgorzej ... :bash: