Gagata 06.01.2015 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ha. Czyli jednak nie wszystkie modele mają wbudowany (bądź wykształcony) automat.... Ja się jego istnienia domyślałam juz u Bazyla, kiedy to tableteczki zawiniete w szynkę lądowały w paszczy po czym szynka była przełknieta a za chwilę tabletka odpluta elegancko boczkiem.... Pomyślałam, że to kwestia rasy, ale u Arcti....?? Odrobaczające sa malutkie - może to kwestia tego... U nas generalnie najskuteczniejszy był pasztet. Dobrze oblepial. Ale i jemu automacik dawał czasem radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Karuś też automacik ma tylko wtedy, kiedy tabletka nie jest zawinięta, jak zawinięta, to łyka jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Pasztet rzeczywiście działa stosunkowo najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Ja chyba znalazłam sposób na automat ... Podnosze rękę z zawartością czegoś pysznego (w środku nic pysznego) do góry i podjudzam gnidę! Gdy gnida jest już w pełni podjudzona - no bo czuć ten zapach, oj czuć - wtedy puszczam te pyszności z hasłem: "Twoje". Podjudzona gnida wyskakuje na spotkanie tego czegoś pysznego (w środku nic pysznego) i łyka wręcz "pędzikiem", coby nikt się nie rozmyślił. W ten sposób automat nie ma czasu zareagować!!! Edytowane 6 Stycznia 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 mój też automatu nie, ale licho wie .... dziadek pochodzi z Rosji to pewnie jakiś automat ma gdzieś schowany na wypadek W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jak pochodzi z Rosji to na pewno, oni tam bardzo zapobiegliwi są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 I starowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Emi, na szczęście, tylko aviomarin musi łykać. Raz, dwa razy w roku się to zdarza. Automatu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Że zapytam ... głupio może ... a na odrobaczenie nie dostaje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nasz wet preferuje zastrzyki, chyba właśnie podejrzewając psy, a tym bardziej koty, o istnienie automaciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.01.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 na odrobaczanie jest jeszcze pasta w dozowniku jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Czasem dawałam w zawiesinie ale zawsze było wszyćko upaprane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Oto co moja córka (lat 27) udostępniła na fb (chyba wskutek urodzenia syna...) .. to co mamy powiedzieć my - poprzednie pokolenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 A my to jesteśmy wiecznie młodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2015 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Aaaa - no tak, zapomniałam! Dzięki Łosia Już dziś nie ma takich POKOLEŃ ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Sprawdzałam - nie wszystko mi się zgadza, czyli jest dla mnie nadzieja. Chyba...Dodam jeszcze, że w pewnym wieku na wiadomość o ciąży reaguje się ZNOWU pytaniem "o k...a i co teraz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Tera to "młodzież po klubach chadza, restoranach i inszych takich... a potrafiłaby przy samym ognisku do rana posiedzieć, bez światła dodatkowego i inszych antrakcji muzycznych??? Nie pamiętam żebym o takich "dziwactwach" od 20-30 latków słyszała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Oj, śpiewało się i siedziało do białego rana... Teraz rzeczywiście chyba młodzi nie znają w ogóle czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Dodam jeszcze, że w pewnym wieku na wiadomość o ciąży reaguje się ZNOWU pytaniem "o k...a i co teraz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.01.2015 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 O tym co Agduś to nawet się nie wypowiem.. A najgorzej, że jak my z Romkiem na takim ognisku (np.podczas szkolnego pleneru foto w górach - to wiadomo przecież, że się śpiewa!) zaczynamy śpiewać, to młodzież nawet nie tylko się nie przyłącza ale .... cichcem się zmywa..... D L A C Z E G O ? ? ? ? ? A naprawdę nie śpiewamy najgorzej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts