Gosia-Anbudowa 08.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Przyszłam ja też dzień doberek jako, że kawiarz znudził się Brazie to tylko kawę zostawiam http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/kawa_z_likierem_003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam Dawno mnie nie było, to se wpadłam zobaczyć, co u Ciebie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.08.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam i pozdrawiam moich Miłych Gości Jak zwykle - w domu jestem często nieobecna Iwonka - idę do Ciebie podejrzeć postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 cześć Jak będę wiedziała KIEDY nas pokażą - dam znać (zainteresowanym ) ja jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.08.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Gwoździku - witaj ! Biegnę i do Ciebie - co tam słychać w Perkusyjnych Loftach....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No w końcu się pokazałaś Ja również jestem zainteresowana, z dwóch powodów : po pierwsze bardzo chcę zobaczyć chałupkę, po drugie - chcę zobaczyć chałupkę na profesjonalnych zdjęciach Kilka już obejrzałam - brawa wielkie!!! Piękne, stylizowane wnętrza....cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.08.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No baaardzo dziękuję, Iwonko Gościom moim też się podoba Ale to nie miejsce na pisanie o tym... Ale i tak Ci zazdroszczę! Moim marzeniem (które pozostanie marzeniem - fajnie mieć jakieś - niezrealizowane ) jest dom w górkach, niezbyt wysokich (żadne tam tatry) z pięknymi widokami z każdej strony i o każdej porze roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Leśny Człowiek melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nooo, proszę koniecznie i absolutnie cynk dać, w którym numerze Werandy koleżanka będzie ujawniona. Jestem dumna, że mogłam obserwować powstawanie tego miejsca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.08.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Dziękuję za te słowa DPS-iu; faktem JEST( z tym obserwowaniem)! No to przecie wiadomo, że pierwsze info dla DPS - i Braza - Baaardzo jestem ciekawa jak tam u Ciebie Leśny Człecze! Jak już do Ciebie przyjadę - może porobię fotek i powrzucam w Twój wątek (jeśli chcesz..)? Nie chcę nikogo denerwować, ale od poniedziałku będę mieć za ten sam kesz szybsze łącze (radiowe) i net bezprzewodowy na terenie Siedliska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No który numer tej Werandy, dlaczego ja nic nie wiem Gagacia, wszędzie to gadam i gadam i gadam ... no dzięki wielkie, że byliście Czekam na powtórkę!!!!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zaczarowałaś Kurną ze wspomnieniami... bo Kurna co prawda w Łódce się urodziła, ale pierwsze lata swojego życia spędziła na mazurskiej wsi, z lampami naftowymi, wśród bydła rogatego i nie, a także wśród dużej ilości koni i to....w poniemieckim sporawym dworze. Przyznam uczciwie że na Kurnowej szali w "ostatnim razie" jest albo maksymalna modern-design nowoczesność albo...powrót do korzeni Najbardziej dołujące jest to, że Kurna przeczytała u Ciebie wszystko jednym tchem, popatrzyła i zatęskniła...rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.09.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Kurna - witaj Jak miło Cię gościć... I miło jednak wiedzieć że ktoś z przyjemnością czyta co się naskrobało Też miewam takie stany skrajnościowe (chyba taki charakter... chociaż jest taka przypadłość psychiczna .. ) Bardzo jestem ciekawa Twojego modernego.... jeszcze wcale nie przesądzone co mnie w życiu czeka... Brazunia - najnowsze wieści, że w ostatnim tegorocznym (jakoś z końcem listopada, bo Country to jakoś co 2 czy 3 miesiące wychodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 o jak dawno tu nie zaglądałam nie mówiąc juz o wycieczce w realu o której kiedyś myslałam....w końcu tak daleko nie mam no i na mysleniu się skończyło a teraz to będę jakiś czas uziemiona i mogę jedynie zaprosic do siebie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 To ja sobie tę "Werandę" nabędę drogą kupna!!! Koniec listopada, mówisz... Okey, zapisuję co mam kupić Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.09.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Oj Ivo..! Ja Ciebie bardzo serdecznie zapraszam!! Jak już się tylko Ktosiek wykluje i zaczniecie się razem przemieszczać - przyjeżdżajcie Brazunia - ja dam znać kiedy na 100% (na razie czekam na autoryzację... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oj Ivo..! Ja Ciebie bardzo serdecznie zapraszam!! Jak już się tylko Ktosiek wykluje i zaczniecie się razem przemieszczać - przyjeżdżajcie Brazunia - ja dam znać kiedy na 100% (na razie czekam na autoryzację... ) dzięki piękne za zaproszenie Ktosiek ma termin na jutro, ale coś mu się nie spieszy ja też czekam w którym numerze Werandy będziecie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Czekam na informacje Ivo, powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 23.09.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Gagatko, jakie piękne lato.Werandy będę wypatrywać.Może pokarzesz tego lata troszkę więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ivo, powodzenia!!! dzięki pewnie się przyda tylko ciekawe kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts