Moose 14.01.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Bo nie wiedzą głąby jak się zachować Bo jest im taka sytuacja całkowicie obca:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Założę się, że połowa repertuaru jest im po prostu całkowicie nieznana - a to uniemożliwia przyłączenie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 To też możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2015 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Eeetam od kiedy to znajomość repertuaru uniemożliwia przyłączenia się, nie wecie jak to jest ? My też nie znamy repertuaru (no - częściowo..) a śpiewamy! Potrzeba tylko CHĘCI :yes: A potem to już samo idzie:D:D Ale oni, mam wrażenie, jakby się wstydzą śpiewać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Są ludzie, którzy nie powinni śpiewać.. ja do takowych należę... ale czasem mnie się wyrwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.01.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Są ludzie, którzy nie powinni śpiewać.. ja do takowych należę... ale czasem mnie się wyrwie... Siostro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Siostry!!! Ja na trzeźwo nie śpiewam. Z zasady... Zasady czasem łamię, ku rozpaczy otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 A ja lubię śpiewać, nawet bardzo! I całkiem nieźle sobie z tym radzę! W aucie to już obowiązkowo wspomagam wykonawców z płyt i z radia, zależy co włączone akurat. Do tej pory Sołtys nie spowodował wypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Siostry!!! Ja na trzeźwo nie śpiewam. Z zasady... Zasady czasem łamię, ku rozpaczy otoczenia. W sumie racja... niech się otoczenie martwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 To musi być wyjątkowe otoczenie, żebym się nie bała wygłupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.01.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 To musi być wyjątkowe otoczenie, żebym się nie bała wygłupić... Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2015 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Są ludzie, którzy nie powinni śpiewać.. ja do takowych należę... ale czasem mnie się wyrwie... BRAWO ŁOSIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2015 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Siostry!!! Ja na trzeźwo nie śpiewam. Z zasady... Zasady czasem łamię, ku rozpaczy otoczenia. Ale kto powiedział, że na trzeźwo ??? Bożebroń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2015 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 O widzisz DPSia - i tu się rozumiemy Z tą tylko różnicą, że ja w samochodzie to nie ...... muszę mieć wokoło otwartą przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.01.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ale kto powiedział, że na trzeźwo ??? Bożebroń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ja stawiam więcej warunków - nie na trzeźwo, nie w towarzystwie choćby jednej trzeźwej osoby, tylko wtedy, kiedy inni śpiewają na tyle głośno, żeby mnie zagłuszyć. Jednakowoż Braza świadkiem, że zdarzają mi się odstępstwa, za co serdecznie przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.01.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ja stawiam więcej warunków - nie na trzeźwo, nie w towarzystwie choćby jednej trzeźwej osoby, tylko wtedy, kiedy inni śpiewają na tyle głośno, żeby mnie zagłuszyć. Jednakowoż Braza świadkiem, że zdarzają mi się odstępstwa, za co serdecznie przepraszam. Chyba Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Przepraszać to nie ma za co, mnie w każdym razie .... Populacja saren się nie zmniejszyła po tych Twoich wystepach więc spoko!!! Niektóre punkty zawarte powyżej też mi nie pasują - kubełek skrzydełek zjem i o 4-ej rano, bo lubię i na pewno nie odchoruję!! Z tym "k*a i co teraz" też się identyfikuję! A śpiewać nie będę ... sorry, najczęściej spotykam się z ludźmi, których lubię, wrogów omijam szerokim łukiem, więc powtarzam: śpiewać nie będę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2015 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Mam pytanie poważne - jest do przygarnięcia maluszek Cane Corso do kochania. Rodowodowy do oddania w bardzo dobre ręce do domu w ciepełko!!! To dziecko psie jest po ostrej reakcji poszczepiennej teraz chudziutkie ale do odchuchania, słodziak z niego wyrosnie i przylepa. Chłopiec w kolorze szaerobłekitnym. Szukamy mu domu ale odpowiedniego.... Malec jest za darmo (rozmawialiśmy o koszcie worka z karmą), bo to nie jest pies na sprzedarz. Psiak jest po silnej reakcji poszczepiennej która spowodowała wgłowienie jelita- była konieczna operacja. Jest chudziutki i musi mieć ciepło - mieszkanie jak najbardziej wskazane. Taka psia bida ale jak widać już najgosze za nim i teraz trzeba go przygarnąć i dać mu dom. Ale to musi byc kto ma pojęcie o psach, dlatego nie można dać ot tak ogłoszenia do internetu.. Piesek jest teraz pod Warszawą. Z wszelkimi pytaniami do mnie proszę. Temat jest dośc pilny, piesek bardzo już potrzebuje DOMU. Teraz jest juz zdrowy, normalnie je, nie wymaga leczenia, "tylko" większej ilości ilości ciepła "po przejściach" czyli po operacji (wycinany kawałek jelita). Z tym się normalnie żyje! Urodził się we wrzesniu '14. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Gagatko, rozpuściłam już 2 tygodnie temu wici ale cisza... wszystko zapsione na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts