Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja lubię śpiewać, nawet bardzo!

I całkiem nieźle sobie z tym radzę! :p

W aucie to już obowiązkowo wspomagam wykonawców z płyt i z radia, zależy co włączone akurat. :)

Do tej pory Sołtys nie spowodował wypadku... :lol2:

Ja stawiam więcej warunków - nie na trzeźwo, nie w towarzystwie choćby jednej trzeźwej osoby, tylko wtedy, kiedy inni śpiewają na tyle głośno, żeby mnie zagłuszyć. Jednakowoż Braza świadkiem, że zdarzają mi się odstępstwa, za co serdecznie przepraszam.

Przepraszać to nie ma za co, mnie w każdym razie .... Populacja saren się nie zmniejszyła po tych Twoich wystepach więc spoko!!! Niektóre punkty zawarte powyżej też mi nie pasują - kubełek skrzydełek zjem i o 4-ej rano, bo lubię i na pewno nie odchoruję!! Z tym "k*a i co teraz" też się identyfikuję! A śpiewać nie będę ... sorry, najczęściej spotykam się z ludźmi, których lubię, wrogów omijam szerokim łukiem, więc powtarzam: śpiewać nie będę!!!!

Mam pytanie poważne - jest do przygarnięcia maluszek Cane Corso do kochania.

Rodowodowy do oddania w bardzo dobre ręce do domu w ciepełko!!!

To dziecko psie jest po ostrej reakcji poszczepiennej teraz chudziutkie ale do odchuchania, słodziak z niego wyrosnie i przylepa.

Chłopiec w kolorze szaerobłekitnym. Szukamy mu domu ale odpowiedniego....

Malec jest za darmo (rozmawialiśmy o koszcie worka z karmą), bo to nie jest pies na sprzedarz.

Psiak jest po silnej reakcji poszczepiennej która spowodowała wgłowienie jelita- była konieczna operacja.

Jest chudziutki i musi mieć ciepło - mieszkanie jak najbardziej wskazane.

Taka psia bida ale jak widać już najgosze za nim i teraz trzeba go przygarnąć i dać mu dom.

Ale to musi byc kto ma pojęcie o psach, dlatego nie można dać ot tak ogłoszenia do internetu..

Piesek jest teraz pod Warszawą.

Z wszelkimi pytaniami do mnie proszę. Temat jest dośc pilny, piesek bardzo już potrzebuje DOMU.

Teraz jest juz zdrowy, normalnie je, nie wymaga leczenia, "tylko" większej ilości ilości ciepła "po przejściach" czyli po operacji (wycinany kawałek jelita).

Z tym się normalnie żyje! :)

Urodził się we wrzesniu '14.

maluszek2.jpg

maluszek3.jpg

Edytowane przez Gagata