DPS 13.05.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Ha! Z musztardą truskawkowo - rabarbarową, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Jakoś mnie nie zachęciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.05.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Kiełba z wody - BŁEEEEEEEEEE!!!! nawet domowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Kiełbasa błe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.05.2015 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Eeee... zwęglona dooobraaaa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.05.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.05.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Kiełbasa z woooody.... Z RABARBAREM?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.05.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Fantastyczna! ale to musi być ta nasza, łużycka. Kto spróbuje, nie pożałuje, zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2015 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Popróbujem, obaczym. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2015 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) A co do Zimnej Zośki ..... NIEKTÓRZY posadzili dziś pomidory..... NIEKTÓRZY nie życzą sobie już przymrozków :mad: Na poniższym zdjęciu w tle Strażnik Pogody ...oraz POMIDORÓW ! Edytowane 17 Maja 2015 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Bardzo piękne pomidorki! Czyżby NIEKTÓRZY zajęli się uprawą warzyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.05.2015 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 DPSia, my od początku przecież mamy warzywka swoje, dla nas to był jeden z plusów mieszkania na wsi. Tylko raz więcej raz mniej - czas, czas...... Ale od kiedy mieszka z nami Anita - ogródek lepiej wygląda, jak widać ) Pytanie - co sypnąc pomidorkom jeszcze teraz, jaki nawóz, żeby je wzmocnić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Najlepszy to rozcieńczony kurzeniec. Alb jak nie ma we wsi kur, to biohumus jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 My mamy kompost, który co dwa lata przekopujemy to tu, to tam (znaczy raz dostają kwiatki, raz warzywka). Do warzyw kupujemy gówienko w granulkach. Np. kurze o zapachu wanilii bywało, a teraz mamy chyba krowie bez dodanego zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Kiełbasiany węgielek też mi nie przeszkadza, moge konsumować! Z wody kiełbaskę to ja i owszem, zjeść mogę ... gdy nie można rozpalić ogniska No Gagatko, odetchnęłam!!! I jak zawsze cieszę się jak cholera, że zajechaliście!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 ... i tej radości na całe pięć dni ciszy wystarczyło...Ciesz się bardziej żywiołowo, bo tu pajęczyny zaczynają rosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.06.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 No... a mnie się juz sprzątać nie chce... nawet u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2015 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Chrzanić pajęczyny! Lepsze pająki niż muchy :yes: Jeszcze trochę, jeszcze trochę ........ ale już nie tak strasznie pod górkę Bardziej jakby poziomo, jeszcze jakieś dwa miesiące... Wróbliniec nas trzyma przy zyciu, goście szczęśliwi,wypoczywają, wracają..... Teraz mamy trzy rodziny z piątką dzieciaków (7-10 lat), wczoraj w stodole siedzieli w czasie pięknej burzy i sycili się nią zamiast uciekać ;) A dzieciaki ciągle wypożyczają sobie Bazylię i widzę, że ona z tego zadowolona (rzucają kijaszki itp) więc OK Wyszło dokładnie to, co kiedyś wymyśliłam, że być może nastąpi i kupując dom na wsi "na wszelki wypadek" (jak to ja wtedy mówiłam "dywersyfikacja portfela") zainwestowaliśmy w pokoje dla gości. Przez ostatnie 3 lata to one utrzymywały nas i .. całą resztę. Uffffff.... No no - spokojnie, trochę za wczesnie chyba na te westchnienie Ale fakt - już odczuwam ulgę :yes: Choć BOJĘ SIĘ ZAPESZYĆ (głupia jakaś czy co..) Brazunia, dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2015 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Z cyklu - Kto się boi GENDER-ów?? Odkurzacz czy skrzynka z narzędziami....? No - głupie pytanie ... to chyba O C Z Y W I S T E :yes: Mój wnuś-Kubuś, za niedługo ROCZNIAK - kiedy to minęło ???????? Czy ktoś wie co się dzieje z CZASEM ????? :eek: Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts