Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DPSia, my od początku przecież mamy warzywka swoje, dla nas to był jeden z plusów mieszkania na wsi. Tylko raz więcej raz mniej - czas, czas......

Ale od kiedy mieszka z nami Anita - ogródek lepiej wygląda, jak widać :))

Pytanie - co sypnąc pomidorkom jeszcze teraz, jaki nawóz, żeby je wzmocnić ??

• 2 weeks później...

Kiełbasiany węgielek też mi nie przeszkadza, moge konsumować! Z wody kiełbaskę to ja i owszem, zjeść mogę ... gdy nie można rozpalić ogniska :D

No Gagatko, odetchnęłam!!! I jak zawsze cieszę się jak cholera, że zajechaliście!!

Chrzanić pajęczyny! Lepsze pająki niż muchy :D:yes:

Jeszcze trochę, jeszcze trochę ........ ale już nie tak strasznie pod górkę :) Bardziej jakby poziomo, jeszcze jakieś dwa miesiące...

Wróbliniec nas trzyma przy zyciu, goście szczęśliwi,wypoczywają, wracają..... Teraz mamy trzy rodziny z piątką dzieciaków (7-10 lat), wczoraj w stodole siedzieli w czasie pięknej burzy i sycili się nią zamiast uciekać ;) ;) A dzieciaki ciągle wypożyczają sobie Bazylię i widzę, że ona z tego zadowolona (rzucają kijaszki itp) więc OK :)

Wyszło dokładnie to, co kiedyś wymyśliłam, że być może nastąpi i kupując dom na wsi "na wszelki wypadek" (jak to ja wtedy mówiłam "dywersyfikacja portfela") zainwestowaliśmy w pokoje dla gości. Przez ostatnie 3 lata to one utrzymywały nas i .. całą resztę.

Uffffff....

No no - spokojnie, trochę za wczesnie chyba na te westchnienie :cool: Ale fakt - już odczuwam ulgę :yes::yes: Choć BOJĘ SIĘ ZAPESZYĆ (głupia jakaś czy co..)

Brazunia, dziewczyny :hug:

Z cyklu - Kto się boi GENDER-ów?? :D

KUBUŚ1.jpg

Odkurzacz czy skrzynka z narzędziami....?

KUBUŚ2.jpg No - głupie pytanie ... to chyba O C Z Y W I S T E :yes::yes:

Mój wnuś-Kubuś, za niedługo ROCZNIAK - kiedy to minęło ???????? Czy ktoś wie co się dzieje z CZASEM ????? :eek::eek:

Edytowane przez Gagata