Arctica 14.06.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Spierdziela Gagaciu... spierdziela:bash:... Kubuś Bossssski!!!! I ten uśmiech!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 W uśmiechniętej buzi widać rodzinne podobieństwo rysów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.06.2015 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Byłoby mi dziwnie miło, gdyby choc trochę podobny był ....... do mnie... Co by nie mowić, przychodzi takie jakiś poczucie - przedłużenia własnego zycia o pokolenie Umiech - nooo :) Załatwia tym co chce Szczerze mówiac, nie do końca dotarło do mnie, że jestem mamą a tu babcia. Ha. Dzieje się to co kiedyś, chcąc nie chcąc, a raczej po prostu nie planując - uruchomiliśmy i "żyje własnym życiem". No, jeszcze dwa i koniec. To nie album rodzinny :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 A on kiedyś płacze???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ale on JEST podobny do Ciebie, zwłaszcza w uśmiechu właśnie to widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dobra, może ja upośledzona jestem, ale podobieństwa żadnego, poza samym Kubisiem, do nikogo nie widzę .... A przystojniak rośnie ... dobrze, że Karla Go nieźle wyprzedza Uściski dla Bazylki ... no dobra, dla Was wszystkich też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2015 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Będę się trzymać wersji DPSi, że podobieństwo JEST Czasem płacze i w ogóle to ..ma charakterek.. . taki konkretny facecik Uściski i te inne przekazane :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ejjjjj Tyyyyyyy!!! Wypięłaś się, czy czasu nie masz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.09.2015 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Wrzesień jak to wrzesień ... w naszej edu-branży to obok czerwca niezły dym... Ale pozdrawiam wszystkich serdecznie i myslę, co by się znów bardziej uaktywnic (zatęskniłam...???) Widziałam, że Komtury były na zjeździe FM - co u nich? Czy ktoś wie cos bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Tole by trza zapytać albo Wusię, One były i znają Komtura! Siemka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Największym prezentem w dniu dzisiejszym ode mnie dla Ciebie jest to, że nie słyszysz mojego wykonania "100 lat"!!! Co nie przeszkadza mi - a wręcz przeciwnie, bardzo mnie zachęca - do wykonania tejże pieśni całym swoim gardłem!!!!!!! A więc...: "Stoooooo laaaaat, stoooooo laaaat niech żyje żyje nam ...." itd, itp, etc. http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/milosne/milosc29_%28www.e-gify.pl%29.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Szczęścia, zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Złożyłabym życzenia, ale się nie będę powtarzać. Za to kwiotka mogę dać. Albo kilka kwiotków. A poza tym orzeł odleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Orły nie odlatują, ptaszencje Ci się pomyliły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Matko, alez tu pajęczynami zarosło! I kurzem! No ja sprzątać nie będę, już mi kiedyś Depsia w odwecie chciała kupę po łazience rozmazywać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.11.2015 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Dzień dobry To już chyba nie będę dziękować za życzenia ... głupio by wyszło (już i tak wystarczająco głupio wyszło...) Dziewczyny, brońboże nie sprzątajcie ! Tak ma zostać bo, jak wiadomo: A my teraz, dla odmiany, remontujemy to i owo gościom..... Kiedyś musiał nadejść ten moment ALE POZDROWIENIA SERDECZNE PRZESYŁAM!!!!!!!! :hug: I idę do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Co racja to racja, ja tylko wspomniałam o pajęczynach, a sprzątać nie miałam zamiaru bo tylko nudne kobiety/ludzie mają nieskazitelnie czyste domy!!! Pokażesz efekt remontu czy to tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts