braza 23.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 W końcu kiedyś ... jakby nie patrzył, to maleństwo nie ma innego wyjścia Gagacia, zapomniałam zapytać, gdy byliście u mnie! Gdzie można znaleźć (kupić) obraz dziewczyny stojącej w drzwiach tarasowych - wisi na ścianie w salonie z pomarańczowymi sofami, tuż koło kozy. Śliczny jest!!!! Bardzo bym chciała taki mieć!!!! To kiedy teraz przyjeżdżacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.09.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ivo - ja kciuki trzymam wciąż, ale to może już PO Jarkotowa - no właśnie ostatnio jakoś nawet zdjęć robić mi się nie chce.. jak jest piękna pogoda (taka wiesz, do zdjęć ) to idę na zewnątrz (bez aparatu ) i się tym cieszę.. Mam trochę teraz na głowie ( a raczej w głowie) męczących i absorbujących mnie spraw.. w zasadzie rodzinnych. Powiem Wam tylko, że nie jest łatwo jak mąż nie jest pierwszym mężem, jak się nie jest pierwszą zoną a w zasadzie to problem w dzieciach (tych niewspólnych). W każdym razie przychodzi taki moment, że to zaczyna być problem. Cóż - nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale ... Uuuuch..! Dość biadolenia. Brazia - to jest fragment jednej z prac dyplomowych, pomyślimy jak by tu coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Uuuuu .. a ja myślałam, że do nabycia może ... Mam nadzieję, że twórca obronił pracę na piątkę!!!!! Pozdrawiam ciepło i czekam na dwie wiadomości: o "Werandzie" i że właśnie jedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gagaty moje kochane, jak to fajnie że byliście Wypadałoby jednak znowu przyjechać, drewno powoli wychodzi, a Gagatek tak ładnie z nim tańczył Buziaki ogromne i jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.10.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Brazunia - cała przyjemność po naszej stronie I trzymajcie się Kobitki! Przekaż pozdrowienia dla Karlity. Romek mówi, że jakby mu tak nie pomagała przy tym drewnie to szłoby dwa razy wolniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 To mi córcia z dumy spuchnie Buziaki Wam zostawiam http://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Heeeejjjj, no i co słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Jest tu jeszcze ktoś????????!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 czy był juz TEN numer werandy czy przegapiłam coś? Gagata - Maciejek urodził sie 24 września - zdjęcia w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.12.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witojcie witojcie U mnie za dużo się dzieje żeby o tym pisać. Sama nie nadążam.... Jak coś się ustali wreszcie to napiszę. Ivo - wielkie gratulacje SUPER! Idę pooglądać.... Co do NUMERU to najnowsza wersja była - grudzień ale dotąd nie mam autoryzacji, więc nie wiem... pani mi powiedziała, że to i z rok można czekać na publikacje materiału, no ale zapowiadali że teraz... Jak coś będę wiedzieć dam znać z całą pewnością! Przypominam, że to W/COUNTRY. Pozdrawiam bardzo bardzo ..... ! Brazula - miło Cię gościć mimo, że gospodyni niet doma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nieee ma. Mam prenumeratę, już przyszło. Ale przed świętami jeszcze się pojawisz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 czyli czekamy dalej na gazetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 09.12.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 w innym wątku przeczytałem że zamierzasz kupić działkę , stawiasz nowy/drugi dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.12.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 seba_x - mało mnie znasz jak widać Nic więcej nie powiem (bo sama nie wiem). Już gdzieś napisałam, że jak coś mi się w życiu ustali to zacznę znów pisać i wsio opowiem Co do gazetki to podano mi nową wersję - następny numer Jak dostanę tekst do autoryzacji to dam znać - wtedy będzie pewnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 10.12.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 seba_x - mało mnie znasz jak widać oczywiście , zapytałem tak tylko z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.12.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No wiesz, ja się tak tylko śmieję, po prostu jestem na tym Forum już ..... 8 lat (o matko, policzyłam!) i jeśli by tak prześledzic moje poczynania to ... trudno nadążyć Czasem mnie samej za sobą.... Pozdrawiam seba_x! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A ja się zapytam, skąd Ty piszesz, bo mi to akurat robi różnicę, wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.12.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/7adv2byv0vck1t3ardjb.jpg .... życzy Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 22.12.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/261.gif Wesołych Świąt życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts