Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

Maylandziu - baaardzo Ci dziękuję :D

Jedno wiem na pewno - gdybym wiedziała wcześniej ile mnie to będzie kosztować - i nerwów i pieniędzy - w życiu bym się za to nie wzięła.

Całe więc szczęście, że nie wiedziałam :D

No a teraz już wiem - i co? - jakoś znowu mnie nosi.... :roll:

Brazka - pozdrowienia! nieodmniennie bardzo się ciesze, że się podoba..

Wyobraźcie sobie, że ludzie przyjeżdżają do nas w naprawdę dziwnych porach - np zimą (choć to przecież nie góry ani nic) ale jak ostatnio gość zadzwonił, że chce przyjechać 4 dni temu (bo mu ciocia poleciła, że jak chce wypocząć i odetchnąć to tylko u nas - nie chciał powiedzieć kim jest ciocia, miało się to wyjaśnić jak przyjedzie :wink: ) to byłam bliska wybicia mu tego z głowy, bowiem słyszałam prognozę pogody...

No chyba, że jemu o to właśnie chodziło, żeby zamknąć za sobą drzwi, które następnie skutecznie zasypie śnieg i siedzieć i odpoczywać w odcięciu od świata, z dużym zapasem drewna (to ma zapewnione!).

Na szczęście sami odłożyli to na inny termin (chyba też słyszeli prognozy..).

Choć z drugiej strony - prąd, o dziwo! cały czas jest, lodówka więc hula, drewna opór - może to i niezła perspektywa - w sumie tak właśnie sami teraz mamy no i jest PIĘKNIE. To co się dziwić innym ludziom... jeszcze jak szuflować nie muszą... 8)

Oczywiście to wszystko to czysta kokieteria :D

Bardzo się cieszę, że mamy klientów o każdej porze roku i wiem, że czegoś takiego jak spokój cisza i przyroda potrzebuje się niezależnie od pogody :wink:

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A był problem z dopasowaniem tam kanap. Chciałam tam absolutnie rodzaj kącika wypoczynkowego/salonika a miejsca niewiele... Żadne "normalne" kanapy by się nie zmieściły. Do tego jeszcze miały być skórzane/skóropodobne ze względu na, krótko mówiąc, higienę... W miejscu użytkowanym prze wiele osób sensownie jest ustawić coś co łatwo się czyści i WIDAĆ że jest czyste.

No i tu nieoceniona (czasem) IKEA przyszła z pomocą :D

No wiesz, Mayjandziu, nie żebym zmuszała, czy wywierała jakieś naciski..... :roll:

Ale nasi Goście są np. z:

Warszawy, Krakowa, Słupska (!), Katowic - czy wystarczy ;-) ?

Nie wspominam rzecz jasna o tych z Wrocławia czy Poznania.... :D

W każdym razie, gdybyś się kiedyś wybierała w tę stronę (może bardziej sprzyjającą porą roku ;-)) - zapraszam! A zawsze można przy okazji obejrzec Wrocławski Rynek.. Albo podskoczyć w górki...

Ale ale - w końcu żadna z Was tu nie była jeszcze..... :-?

I co z tego??? Wyobraźnia pobudzona fachowymi zdjęciami potrafi cuda zdziałać :D

Ja! Ja byłam, ja! :D

I to nieraz! 8) :D

Chociaż sof jeszcze wtedy nie było. :roll: :wink: