Gagata 11.01.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Maylandziu - baaardzo Ci dziękuję Jedno wiem na pewno - gdybym wiedziała wcześniej ile mnie to będzie kosztować - i nerwów i pieniędzy - w życiu bym się za to nie wzięła. Całe więc szczęście, że nie wiedziałam No a teraz już wiem - i co? - jakoś znowu mnie nosi.... Brazka - pozdrowienia! nieodmniennie bardzo się ciesze, że się podoba.. Wyobraźcie sobie, że ludzie przyjeżdżają do nas w naprawdę dziwnych porach - np zimą (choć to przecież nie góry ani nic) ale jak ostatnio gość zadzwonił, że chce przyjechać 4 dni temu (bo mu ciocia poleciła, że jak chce wypocząć i odetchnąć to tylko u nas - nie chciał powiedzieć kim jest ciocia, miało się to wyjaśnić jak przyjedzie ) to byłam bliska wybicia mu tego z głowy, bowiem słyszałam prognozę pogody... No chyba, że jemu o to właśnie chodziło, żeby zamknąć za sobą drzwi, które następnie skutecznie zasypie śnieg i siedzieć i odpoczywać w odcięciu od świata, z dużym zapasem drewna (to ma zapewnione!). Na szczęście sami odłożyli to na inny termin (chyba też słyszeli prognozy..). Choć z drugiej strony - prąd, o dziwo! cały czas jest, lodówka więc hula, drewna opór - może to i niezła perspektywa - w sumie tak właśnie sami teraz mamy no i jest PIĘKNIE. To co się dziwić innym ludziom... jeszcze jak szuflować nie muszą... Oczywiście to wszystko to czysta kokieteria Bardzo się cieszę, że mamy klientów o każdej porze roku i wiem, że czegoś takiego jak spokój cisza i przyroda potrzebuje się niezależnie od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja byłam przekonana wręcz, ze całorocznie macie klientów Żeby tylko to blizej mnie było to sama bym chcętnie sie do was wybrała Na tych kanapach pomarańczowych posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.01.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A był problem z dopasowaniem tam kanap. Chciałam tam absolutnie rodzaj kącika wypoczynkowego/salonika a miejsca niewiele... Żadne "normalne" kanapy by się nie zmieściły. Do tego jeszcze miały być skórzane/skóropodobne ze względu na, krótko mówiąc, higienę... W miejscu użytkowanym prze wiele osób sensownie jest ustawić coś co łatwo się czyści i WIDAĆ że jest czyste. No i tu nieoceniona (czasem) IKEA przyszła z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Maylandzia, jakby to było bliżej, to ja bym co tydzień była u Gagatów Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Brazunia kupimy sobie takie kanapy to choć namiastkę miec będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 pozdrawiam serdecznie ja mam blisko a jeszcze nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Brazunia kupimy sobie takie kanapy to choć namiastkę miec będziemy Kanapy okey, ale te fotografie .... łooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dziewczyny - przeczytałam sobie właśnie Wasze wpisy ponownie na dobry humor ! Ale ale - w końcu żadna z Was tu nie była jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Powinnas mieć dobry humor codziennie! Ode mnie to kawał drogi. Ja się wogóle w te zakatki kraju nie zapuszczałam nigdy My to samo południe Mazowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No wiesz, Mayjandziu, nie żebym zmuszała, czy wywierała jakieś naciski..... Ale nasi Goście są np. z: Warszawy, Krakowa, Słupska (!), Katowic - czy wystarczy ? Nie wspominam rzecz jasna o tych z Wrocławia czy Poznania.... W każdym razie, gdybyś się kiedyś wybierała w tę stronę (może bardziej sprzyjającą porą roku ) - zapraszam! A zawsze można przy okazji obejrzec Wrocławski Rynek.. Albo podskoczyć w górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Oooo nie musisz mnie namawiać Bardzo mi sie u Was podoba! Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ale ale - w końcu żadna z Was tu nie była jeszcze..... I co z tego??? Wyobraźnia pobudzona fachowymi zdjęciami potrafi cuda zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 "przyleciałam" doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ale ale - w końcu żadna z Was tu nie była jeszcze..... I co z tego??? Wyobraźnia pobudzona fachowymi zdjęciami potrafi cuda zdziałać Ja! Ja byłam, ja! I to nieraz! Chociaż sof jeszcze wtedy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Doberek i Tobie Gosia! Bo Ty byłaś in statu nascendi DPS-ia .. niewielu miało tę szansę.. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Doberek i Tobie Gosia! Bo Ty byłaś in statu nascendi DPS-ia .. niewielu miało tę szansę.. 8) Jesooos, o czym Ty do mnie rozmawiasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 pozdrawiamy z Maciejkiem http://foto0.m.onet.pl/_m/b1ca277443be383099d0cfe1adeebdfc,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Doberek i Tobie Gosia! Bo Ty byłaś in statu nascendi DPS-ia .. niewielu miało tę szansę.. 8) Jesooos, o czym Ty do mnie rozmawiasz??? Nie wiem ... nie znam się ... ale mi to straszliwie obraźliwie brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.01.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 HA. HA. HA. (...to z Alfa, jakby kto nie wiedział... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts