Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuje, dziękuję Jamlesie! W imieniu NAS :-) Jeszcze raz powtórzę - najważniejsze jest, że doceniono nas za to, co i dla mnie było najważniejsze i czemu od początku konsekwentnie byłam wierna - szacunek dla "wiejskości" i przyrody. Tak to sobie wymyślałam i okazuje się, że może wcale niegłupio... ;-)

No... ta nagroda pieniężna tez nie jest bez znaczenia...moja córka w kwietniu 2012 wychodzi za mąż...

Brazunia - dzięki za wiarę :-) Ty jako jedna z pierwszych zobaczyłaś "na piśmie" naszą nominację.. Nagroda to pewnie skutek Twojego trzymania kciuków...... ;-)

Gosiek - dziękuję! - ostatnio znów zaczęłam "bywać", brakowało mi jakoś tego FM....

Ja tak czy owak miałam napisać o tym konkursie, tylko chciałam wiedzieć czy mamy "tylko" nominację czy NAGRODĘ!

Jamles - to jakoś tak - jedna baba drugiej babie i trzeciemu chłopowi - nie tak to szło...??

A co ślubu - co zrobić - życie biegnie do przodu i ledwie ja wzięłam ślub (co prawda drugi..;-)) to już moja córa mnie goni (żeby nie było - są już razem ze ... 6? 7? lat..). Ja to w ogóle jestem jakaś zapóźniona - studia skończyłam dwa lata przed córką (a raczej ona dwa lata po mnie), prawko zrobiłyśmy prawie równocześnie.. Tak to już mam - do góry nogami ;-)

Brazunia - u mnie choinka planowana na dziś - przyjeżdża córa z narzeczonym (!!), oni się tym zajmą :-)

DPSia! Miło Cię widzieć kobito :-) Chętnie obejrzę fotki z Waszej wyprawy, co tu dużo gadać.... Po Twoim opisie to aż chciałby się tam zamieszkać...

(..żeby jeszcze po niemiecku nie mówili..)

Wesołych, Ciepłych i Spokojnych i od nas wszystkich!

I - aby do wiosny ... :-)

Najcieplejsze Życzenia Noworoczne dla każdego czytającego te słowa!

A co do Nowego Roczku - tzw kryzys ja porównuję do, powiedzmy, defragmentacji dysków w komputerze..;-)

Wszystko w takich chwilach "wstrząsa się" i zajmuje potem miejsca od nowa ale już w lepszy, sensowniejszy, bardziej dopasowany sposób.

Lepiej, czyli SENSOWNIEJ (bo lepiej to nie znaczy wcale - więcej).

I tego życzą Wam i sobie :-)

Żuraw i Czapla z Doliny Baryczy