Gagata 13.12.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ożesz! (czy to się tak pisze??). Nie mialam pojęcia że tu cos żyje jeszcze.. Tzn - KTOŚ! Po tym zmianach muratorowych nie mam powiadomien i myślałam, że skoro ja nic to i inni też. Pozdrawiam Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.12.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nowy wpis w dzienniku.... zapraszam (jest kogo!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nowy wpis w dzienniku.... zapraszam (jest kogo!) GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.12.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Dziękuje, dziękuję Jamlesie! W imieniu NAS Jeszcze raz powtórzę - najważniejsze jest, że doceniono nas za to, co i dla mnie było najważniejsze i czemu od początku konsekwentnie byłam wierna - szacunek dla "wiejskości" i przyrody. Tak to sobie wymyślałam i okazuje się, że może wcale niegłupio... No... ta nagroda pieniężna tez nie jest bez znaczenia...moja córka w kwietniu 2012 wychodzi za mąż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Wiedziałam!!!!!!!!!Gratulacje od naszej całej patchworkowej rodziny!!!!!!! Edytowane 13 Grudnia 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Pozdrowienia bardzo dawno Cię nie widziałam i GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Wiedziałam!!!!!!!!! o nagrodzie czy ślubie zapewne i o jednym i o drugim:rolleyes: ale mogłaś coś powiedzieć tak po wiejsku jedna baba drugiej babie i chłop teżby się coś dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jamles, no przepraszam ... jest mi wstyd .... I o jednym i o drugim wiedziałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.12.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Brazunia - dzięki za wiarę Ty jako jedna z pierwszych zobaczyłaś "na piśmie" naszą nominację.. Nagroda to pewnie skutek Twojego trzymania kciuków...... Gosiek - dziękuję! - ostatnio znów zaczęłam "bywać", brakowało mi jakoś tego FM.... Ja tak czy owak miałam napisać o tym konkursie, tylko chciałam wiedzieć czy mamy "tylko" nominację czy NAGRODĘ! Jamles - to jakoś tak - jedna baba drugiej babie i trzeciemu chłopowi - nie tak to szło...?? A co ślubu - co zrobić - życie biegnie do przodu i ledwie ja wzięłam ślub (co prawda drugi..) to już moja córa mnie goni (żeby nie było - są już razem ze ... 6? 7? lat..). Ja to w ogóle jestem jakaś zapóźniona - studia skończyłam dwa lata przed córką (a raczej ona dwa lata po mnie), prawko zrobiłyśmy prawie równocześnie.. Tak to już mam - do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Świat oglądany z pozycji do góry nogami jest na pewno ciekawszy ... nie wiem czy lepszy i guzik mnie to obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.12.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Otóż to, panie tego, otóż to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Przylazłam ... choinka już stoi, co ja teraz będę robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.12.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Brazunia - u mnie choinka planowana na dziś - przyjeżdża córa z narzeczonym (!!), oni się tym zajmą DPSia! Miło Cię widzieć kobito Chętnie obejrzę fotki z Waszej wyprawy, co tu dużo gadać.... Po Twoim opisie to aż chciałby się tam zamieszkać... (..żeby jeszcze po niemiecku nie mówili..) Wesołych, Ciepłych i Spokojnych i od nas wszystkich! I - aby do wiosny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.12.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.12.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt, zdrowia , szczęścia i spełnienia marzeń :) http://www.downloadfreebackgrounds.net/backgrounds/christmas-tree-stars-background.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.12.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Byle do wiosny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Gagata, no jak pragnę zdrowia, ja czasami znikam, ale Ty bijesz rekordy!!!!! Melduję, że kawa i konik stały na stole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.12.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 No to jakbym nie zniknęła... kawa i konik reprezentowały mnie (nas) mam nadzieję GODNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.12.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Najcieplejsze Życzenia Noworoczne dla każdego czytającego te słowa! A co do Nowego Roczku - tzw kryzys ja porównuję do, powiedzmy, defragmentacji dysków w komputerze.. Wszystko w takich chwilach "wstrząsa się" i zajmuje potem miejsca od nowa ale już w lepszy, sensowniejszy, bardziej dopasowany sposób. Lepiej, czyli SENSOWNIEJ (bo lepiej to nie znaczy wcale - więcej). I tego życzą Wam i sobie Żuraw i Czapla z Doliny Baryczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts