Gagata 30.07.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ano nie załamaliśmy się, wystarczy że stodoła się załamała..... jak to mówią - co nas nie zabije........ Chcieliśmy bardzo ten wóz ale oni też go CHCIELI.... Kiedys kupimy. I bryczkę i sanie, takie stare, na kuligi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 a zaglądamy tu czasem ...zaglądamy posdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 19.08.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 a zaglądamy tu czasem ...zaglądamy i nic sie nie dzieje a tu 20-ty sierpnia zapasem Może kilka zdań o postępach - o zdjęciach domu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.08.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 albo się działa albo się pisze... niestety opisywanie na bieżąco postępów kompletnie mi nie wychodzi... Ale ponieważ trochę jest do pokazania a takie "wywołania do tablicy" swoje robią - spróbuję coś podrzucić w nadchodzącym tygodniu! Serdecznie pozdrawiam Moich Miłych Gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Gagato, zajrzyj na agro, są nowe ustalenia o spotkaniu wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.08.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 O-cześć DPS-ko Nie zaglądam zbytnio ostatnio na agro bo nie chce się denerowować...wiem ze najbliższe weekendy u mnie są nie do ruszenia - własnie wróciliśmy z kilkudniowych wakacji, jeśli mozna to tak nazwać, po Kotlinie Kłodzkiej i okolicach Świeradowa Zdr - i teraz siedze kołkiem na miejscu i pcham sprawy do przodu (jakos dziwnie nasza obecność dodaje kopa naszy, skądinąd miłym i udanym, wykonawcom....). Romek ruszył ze szkołą bo lada dzień 1 września i siedzi duzo we Wrocku póki co.. A ja wciąż czekam aż mi się dachowcy zdeklarują kiedy przyjadą a im się ciągle przesuwa..... Przedwczoraj zapowiedzieli się na poczatek wrzesnia. Chyba na wrzesień nie da rady z moim wyjazdem. chyba że ludziska przyjedziecie w końcu do mnie i tak się to skończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No, MY to bankowo. Tylko nie wiem, kiedy. Ale zrobi się. Szkoda byłoby, gdyby Was nie było, jesteś ważną osobą w tym wątku. Brakuje nam Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.08.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ech... miło to słyszeć Dziekuje kochana Pre...datorko nieoceniona Jakoś sobie musimy poukładać ten Nowy Rok Szkolny i będzie dobrze a wtedy czas znajdzie sie na wszystko. Chciałabym w tym tygodniu wrzucić jakies fotki w ten Dziwny Dziennik-Niedziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No właśnie, ja już nogami przebieram z niecierpliwości jak zając przed ru...aniem, a tu zdjęć nie widać. Chyba już marmury tam gościom kładziecie, czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 też czekam na mowe fotki pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 21.08.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ale ponieważ trochę jest do pokazania a takie "wywołania do tablicy" swoje robią - spróbuję coś podrzucić.... Serdecznie pozdrawiam Moich Miłych Gości Dziękuje/my za zdjęcia - jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.08.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 KacMar - pozdrawiam serdecznie między jednym wklejanym zdjęciem a drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Łomot mojej spadającej szczęki słychać było chyba w dolinie Baryczy. Gagato, nie znajduję słów, mój język jest zbyt ubogi. Twój dom jest chyba piękniejszy od mojej "komturii". Muszę to zobaczyć na własne oczy, tylko uprzedzam, nie wiem kiedy. Możesz nie zapraszać, wproszę się sam, choć na krótka chwilkę. Nie odpuszczę. Pozdrawiam Ciebie i Romka 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.08.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ...ale klimatyczny dom ...jestem pod wrażeniem! Kominek, kaflok, ściana z cegły po prostu piękne..... zresztą jak cała reszta . Takie domy mają duszę...strasznie żałuję, że nie będę miała w podobnym klimacie ... Nie lubię nowoczesnego stylu...ale muszę iść na kompromis ...może coś z tego wyjdzie ... Uczta dla oczu....będę zaglądała z prawdziwą przyjemnością . Pozdrawiam serdecznie Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.08.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 hi hi hi...Tomek - oglądaliśmy dom Gagaty w tym samym momencie...teraz wiem skąd ten hałas ... ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No to teraz się pochwalę - BYŁAM!!! Siedziałam w fotelu, jadłam pyszny obiad z kaflowej kuchni, latałam po całym domu i gospodarstwie, oglądając i podziwiając. I jeszcze pojadę! Odpoczynek mi się po sezonie należy w godziwych warunkach, nie? Gagatko, patrząc na te fotki powspominałam sobie pobyt u Was, mogłam zobaczyć ogrom wykonanej pracy, bo pierwszy raz widziałam to, co "before". Prawdziwa przyjemnością jest myśl, że jeszcze u Was zawitamy. Na pewno na dłużej, niż za pierwszym razem... Gratuluję wykonanej roboty. I gratuluję stylu i wyczucia. Fantastic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.08.2007 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Tomek, monikach - dziękuję BARDZO za te słowa. ja tak myślałam własnie (..miałam nadzieję..) że jak sie usłyszy cos takiego to jakoś sił przybywa i chmmm .. wiary w cud Bo to czasem graniczy z cudem jak się wszystko układa po naszej mysli choc w zyciu bysmy tak nie wymyśleć nie śmieli... Np - kiedy już moglismy sie przeprowadzać bo i ciepło w domu i jest gdzie obiad ugotować to wciąż był jeden problem innej natury - założone nowietkie przyłącze wodociągowe (kolejny palec boży - jak kupowalismy to go nie było i nic nie było wiadomo na ten temat..woda była ze studni nie za ciekawa więc liczylismy sie z zakładaniem kosztownych filtrów..a tu - niespodzianka! na szczęście dowiedzielismy sie juz po podpisaniu aktu ) no i to przyłacze ciągle nie prowadziło wody do kranów bo wykrywano jakies zanieczyszczenia.... Ale ponieważ był to już grudzień i naciski mamy się wzmagały.. postanowilismy - przeprowadzka. A wodę kupimy w sklepie trudno. No i proszę państwa przyjeżdżamy z tobołami, dwoma samochodami, deszcz leje , jest 20 grudnia a tu przed domem obcy samochód............................. Ide ci ja do niego a tam pan pyta czy ja to ja i wręcz mi do podpisania umowę bo jest to pan z wodociągów a WODĘ WŁASNIE PUŚCILI. Ale niestety bywa tez gorzej - mam pare złotych na fuduszu , miałam zarobić choćby na trochę styropianu do oceplenia a tu - wiecie jak jest.. a ja wpłaciłam w najgorszym momencie... No i tak to także bywa..... Tomku - szarżujesz - doceniam te słowa (...piekniejszy od...) ale wypowiedziane były zapewne w szoku Ale się ciesze że sie podoba.......... A człowiek tak widząc ile go jeszcze czeka zapomina o tym co juz zrobił a niesłusznie....... Bo zrobilismy OGROMNIE duzo. I tak naprawde to aż się wierzyć nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.08.2007 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 DPS-ko - potwierdzasz Dzięki!! Wy wiecie że ja Was ZAPRASZAm to co sie będę powtarzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 He, he - ciekawe, czy będziecie tacy zadowoleni, jak się Wam na kilka dni zanadzimy... Ale, oczywiście - poza sezonem. I oczywiście - coś ze sobą fajnego zabierzemy, coby wieczory przy kozie/kominku nie były zbyt monotonne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Gagato, wiem ile pracy, potu, krwi i kasy włożyliście w remont. Potrafię to jakoś oszacować. Wiesz dlaczego? Efekt macie fantastyczny. Szczerze zazdroszczę. To taka nieszkodliwa zazdrość. Jesli chodzi o fundusze Pocieszam się tylko, że będą jednak iść w górę. Muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts