Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

..... Ale rzecz w tym, że w tym roku trzeba się niestety zająć czynnościami złozonymi, czyli MYŚLENIEM (nie dla tygrysków, o nie..). Bo to męczy... I frustruje.... I czas zabiera, i chęć do zycia też... (zalezy co się wymysli)....

to ja się z Romkiem łączę w ....... bulu ;)

DPS-ia ale po jakiego grzyba??

Odkąd okazało się, że siarczyste mrozy NIE MAJĄ wpływu na populację komarów w przyszłym roku - ja już nie widzę dla zimy zastosowania.

Łączenie w BULU zawsze mile widziane Jamlesie!

PRAWDZIWI mężczyźni (ponoć..) kochają czynności proste.....

Moja teoria na ten temat - mężczyzna jako ten SILNY, mogąc używać innych ARGUMENTÓW, nie musi myśleć, nie jest do tego przeznaczony przez Matkę Naturę lub Ojca Boga, jak kto woli. Dlatego jak go życie do tego zmusi - nie jest dobrze.. A kobieta, słaba płeć, MUSI myśleć i do tego jest przeznaczona, i do tego ma WRODZONY TALENT.

...no,może nie wszystkie....

Brazka - w tym problem. My się już oboje przegrzewamy, a tu ciągle nowe wyzwania-niespodzianki (niech je szlag).

Edytowane przez Gagata

Witam gorąco Panią Łoś :-)

Głupot - właśnie!

DPSia weź ze łopatę i machaj - efekt fitness murowany bez efektów ubocznych.

Ja tez tęskniłam za zimą, tęskniłam, tęskniłam (jeszcze 4 lata temu) aż ... wytęskniłam.

NASYCIŁAM SIĘ i DOŚĆ.

Bedzie.

Zresztą - jakby nie było - pół zimy już mamy z bańki :-))))))

Depsia, jak se chcesz pomachać łopatą to błoto z drogi zgarniaj, na to samo wyjdzie, a śniegu nie wywołuj .... Populacja komarów za grzyba nie będzie mniejsza bez względu na to jakie mrozy i śniegi nas nawiedzą, podejrzewam że i drugie "przyjemniaczki" pod nazwą kleszcze też mają to w głębokim poważaniu więc Gagata ma rację - dla śniegu i mrozów nie widzę zastosowania!!

Za jakże konkretną, prostą a tak przejrzystą definicję płci do nóżek padam łaskawej Pani!!!!

Brazunia - dzięki za uznanie :-) Definicja jest moja i wypróbowana - żaden PRAWDZIWY mężczyzna się o nią nie obraża :-) :-)

Znaczy - ja by się obraził - PRAWDZIWY nie był!

Moja Panie - odnośnie zimy - dziś na ten przykład jest minus dwa, śnieżkiem leciutko ( DPSia - podreślam - LECIUTKO..dla łopaty za cholere nie ma pola do popisu) sypnęło i faktem jest - zrobiło się na świecie ładnie i sympatycznie dla oka.

I niech tak sobie pozostanie przez te DRUGIE PÓŁ.

Zakład dla Zimonielubnych?????

Zgodzę się.

Ale - potrzebujemy definicji ZIMY (ktorej NIE LUBIMY) - myślę, że krótko i na temat - Zimniej niż MINUS PIĘĆ (zgodzisz się ze mną Łosiówko?).

HOWGH.

W Kołobrzegu to ja nawet lubiłam zimę ... jakoś mi przeszło, ciekawe dlaczego ...???

Tiiaaa ... zimniej niż minus pięć nie lubię ... nawet bardzo nie lubię ...

Tym mocniej głowę schylam przed Waćpanną, że to Waćpanny własna definicja. Już się jej nauczyłam na pamięć ...

Edytowane przez braza

Wychodzę z tego zakładu! :p

Depsia bez fochów...fochy są niezdrowe ;)

Ale - potrzebujemy definicji ZIMY (ktorej NIE LUBIMY) - myślę, że krótko i na temat - Zimniej niż MINUS PIĘĆ (zgodzisz się ze mną Łosiówko?).

HOWGH.

W całej rozciągłości...:yes:

Dziś u mnie -1 i 10 cm śniegu - W LESIE PIĘKNIE JEST!!! Gdyby tak zostało, to nie miałabym nic przeciwko ZIMIE :yes:

A no to i śmy się dogadali byli proszę Koleżeństwa ;-)

Wystarczyła definicja :-)

To odnośnie zimy.

A odnośnie płciów -Braza, jak żeś się już naumiała , a w tym wieku to nie takie proste i oczywiste, bez obrazy (oBrazy), bo mam także siebie na myśli, to teraz możesz za jej pomocą oddzielać ziarno od plew. Wystarczy sprawdzić czy testowany podmiot się obrazi (oBrazi??).

Niech Żyją DEFINICJE!!

..Czy coś jeszcze dla Państwa zdefiniować...??

;-)