Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cieszę się, że nadal - przynajmniej dotąd - homo-sapiens przewodzi temu stadu!

Bazylka wygląda mi na taką, której chodzenie po Romku sprawia ogromniastą przyjemność. Na miejscu Romka bardzo mocno przemyślałabym tę sprawę ... tak na przyszłość ... ale to tylko sugestia ...

DPSia - właśnie - wylewne uczucia już maja miejsce a co będzie jak się spotęgują???

Tak Brazka, a najgorsze jest to, że Romek tez jest najwyraźniej baardzo zadowolony... natomiast wzrost psiej masy będzie, jak sądzę, odwrotnie proporcjonalny do tego zadowolenia. Chyba juz teraz nalezałoby to przewidzieć ;-))

Ale że żre?

Czasem może to oznaczać jakieś braki składnikowe, pogadajcie z wetem, może zaproponuje jakieś suplementy.

Bo jakby się tarzał, to atawizm, kiedyś tarzały się, żeby w czasie polowania zamaskować swój własny zapach.

A ponoć psy dzielą się na te TARZAJĄCE i ZJADAJĄCE.

Wziąwszy wszystko pod uwagę ..... to chyba lepiej, żeby zjadał...

;-)

To ja mam dwa w jednym - zjada kocie z kuwety, a tarza się, na szczęście rzadko, w czym popadnie. Ostatnio znalazła zwłoki jeża i tarzała się w nich regularnie. Znikała w chaszczach podczas spaceru i wracała uperfumowana. W końcu odkryłam, co i gdzie. Zastanawiałam się tylko, czy chodziło o zapach, czy poczochranie się kolcami...

A ponoć psy dzielą się na te TARZAJĄCE i ZJADAJĄCE.

Wziąwszy wszystko pod uwagę ..... to chyba lepiej, żeby zjadał...

;-)

Hhehehe no to mnie pocieszyłyście...;)

A tik-taki ma...? :rolleyes:

Nie ma... chyba muszę kupić... :)

A co ma się z nim całować...??

Choć fakt - chłop przystojny baaardzo!!

;-)

No i on buziaki lubi dawać ale chyba zrezygnuję z tych czułości...:bash:

To ja mam dwa w jednym - zjada kocie z kuwety, a tarza się, na szczęście rzadko, w czym popadnie.

Wynika z tego, iż Gluś jest baaardzo grzeczny...;)

Ale Ty to masz Agduś szczęście - nie słyszałam jeszcze co by pies po kocie w kuwecie sprzątał !!

Pozazdrościć...

Mojej mamie taki pies by się przydał, bo jej coraz trudniej do kuwetki się schylić..

;-)

Ale ta alternatywa - TARZAĆ SIĘ LUB ZJADAĆ dotyczy jedynie KUP.

Reszta atrakcji (np ścierwko jeżowe czy inne) to osobna bajka...... Nie ma lekko..

U nas tyż troszkę biało ... goście się cieszą widokiem zimowym :-)