Gagata 06.02.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Tak, tak, może przyjść moment, że ją PRZEPEŁNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 I wtedy nastąpi wylewne uczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Cieszę się, że nadal - przynajmniej dotąd - homo-sapiens przewodzi temu stadu! Bazylka wygląda mi na taką, której chodzenie po Romku sprawia ogromniastą przyjemność. Na miejscu Romka bardzo mocno przemyślałabym tę sprawę ... tak na przyszłość ... ale to tylko sugestia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 DPSia - właśnie - wylewne uczucia już maja miejsce a co będzie jak się spotęgują??? Tak Brazka, a najgorsze jest to, że Romek tez jest najwyraźniej baardzo zadowolony... natomiast wzrost psiej masy będzie, jak sądzę, odwrotnie proporcjonalny do tego zadowolenia. Chyba juz teraz nalezałoby to przewidzieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Faceci są mało przewidujący, zaproponowałabym uprzedzenie Romka, ale zastanawiam się, czy warto ... a niech się sam przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Gagatko - PRZEDYSKUTUJCIE TO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dyskusja już się własnie odbyła. Piesio zaczyna reagować na słowo FE!. ...Szkoda, że nie zawsze tak samo je rozumie jak my, ale ... wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Gratulacje składam!!! Dla piesia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 He he. Ale przekażę, przekażę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Z punktu widzenia piesia na pewno zawsze dobrze rozumie to FE! To tylko my, ludzie, mamy pokrętne pojęcie o rozumieniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hehehehe skąd ja to znam Choć Gluś i tak w miarę grzeczny jest Ostatnio małż zauważył upodobanie ogona do goowien końskich... A u mnie w lesie zwózka drewna idzie pełną parą, więc chyba karmę i mięsko szkoda kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ale że żre?Czasem może to oznaczać jakieś braki składnikowe, pogadajcie z wetem, może zaproponuje jakieś suplementy. Bo jakby się tarzał, to atawizm, kiedyś tarzały się, żeby w czasie polowania zamaskować swój własny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.02.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A ponoć psy dzielą się na te TARZAJĄCE i ZJADAJĄCE. Wziąwszy wszystko pod uwagę ..... to chyba lepiej, żeby zjadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A tik-taki ma...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.02.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A co ma się z nim całować...?? Choć fakt - chłop przystojny baaardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A ponoć psy dzielą się na te TARZAJĄCE i ZJADAJĄCE. Wziąwszy wszystko pod uwagę ..... to chyba lepiej, żeby zjadał... To ja mam dwa w jednym - zjada kocie z kuwety, a tarza się, na szczęście rzadko, w czym popadnie. Ostatnio znalazła zwłoki jeża i tarzała się w nich regularnie. Znikała w chaszczach podczas spaceru i wracała uperfumowana. W końcu odkryłam, co i gdzie. Zastanawiałam się tylko, czy chodziło o zapach, czy poczochranie się kolcami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A ponoć psy dzielą się na te TARZAJĄCE i ZJADAJĄCE. Wziąwszy wszystko pod uwagę ..... to chyba lepiej, żeby zjadał... Hhehehe no to mnie pocieszyłyście... A tik-taki ma...? Nie ma... chyba muszę kupić... A co ma się z nim całować...?? Choć fakt - chłop przystojny baaardzo!! No i on buziaki lubi dawać ale chyba zrezygnuję z tych czułości... To ja mam dwa w jednym - zjada kocie z kuwety, a tarza się, na szczęście rzadko, w czym popadnie. Wynika z tego, iż Gluś jest baaardzo grzeczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No patrzcie, moja też zżera, ale i wytarzać się lubi, znowu cuchnie niemożebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No to ja mam psa idealnego - niczyje odchody go nie interesują w żadnym stopniu. U nas w końcu pieknie się zrobiło - pada śnieg, hurrrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.02.2012 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale Ty to masz Agduś szczęście - nie słyszałam jeszcze co by pies po kocie w kuwecie sprzątał !! Pozazdrościć... Mojej mamie taki pies by się przydał, bo jej coraz trudniej do kuwetki się schylić.. Ale ta alternatywa - TARZAĆ SIĘ LUB ZJADAĆ dotyczy jedynie KUP. Reszta atrakcji (np ścierwko jeżowe czy inne) to osobna bajka...... Nie ma lekko.. U nas tyż troszkę biało ... goście się cieszą widokiem zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts