Moose 09.02.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Niby cieplej trochę się zrobiło, ale wiatrzysko paskudne jest i wrażenie mam jakby z -20 było a na termometrze jeno -9... Włażę pod kocyk i nie wystawiam nosiska na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 I nie wiem czemu ten wiatr, przed południem było pięknie, poszłam sobie poodśnieżałam, pooddychałam świeżym powietrzem, było naprawdę przyjemnie! A potem rozdmuchało się bez sensu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.02.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Łosia - i koniecznego Błękitnego weź ze sobą pod ten kocyk A Ty się DPSia nie żołądkuj - chciałaś zimy to masz. I cieszyć mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A ja chcę wiosny, bez tego białego ścierwa i zimna - czy też mi się spełni??? Noooo, pewnie tak, tylko kiedy, mrozowata ich mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wtedy, kiedy nadejdzie właściwy czas. Nie od parady są "lute mrozy" - taki związek frazeologiczny. Zimą ma być zima! Bez wiatrów, wiatry wieją wiosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A co to jest związek frazeologiczny - czy Ty mnie obrażasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Związki frazeologiczne w szkole były na polskim. Nikt Cię nie obraża. A lute mrozy są jak najbardziej na miejscu w lutym. Podobnie jak luty tur nad gospodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Widocznie nie było mnie na tej lekcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Albo byłaś nieobecna duchem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No coś, Ty, Brazunia, jak ja będę chciała Cię,obrazić (co, jak mam nadzieję, nigdy nie nastąpi), gdyby jednak - to ja wymyślę cos znacznie bardziej fantazyjnego i skomplikowanego, co będzie Ciebie godne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Łosia - i koniecznego Błękitnego weź ze sobą pod ten kocyk Drugiego mam se kupić czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.02.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No tak, Łosia, to faktycznie było nie na miejscu oraz bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No tak, Łosia, to faktycznie było nie na miejscu oraz bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mam tak, że nigdy nie wpuściłabym psa do łóżka. Kota na chwilę pomiziania to jeszcze wpuszczę na pościel (koty się myją i dbają o czystość), ale psiaka - never. Kocham, ale moje łóżko jest MOJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No coś, Ty, Brazunia, jak ja będę chciała Cię,obrazić (co, jak mam nadzieję, nigdy nie nastąpi), gdyby jednak - to ja wymyślę cos znacznie bardziej fantazyjnego i skomplikowanego, co będzie Ciebie godne! Uspokoiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.02.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ale tam zaraz DO ŁÓŻKA... Tylko pod kocyk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Tiaaaa... A kocyk na łóżeczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Właściciele psów dzielą się na tych, którzy wpuszczają psy do łóżek i tych, którzy się do tego nie przyznają. Ja kiedyś oczywiście wpuszczałam moją kundlicę do łóżka (wręcz ją sobie z bratem podkradaliśmy, bo była ciepła, a w domu strasznie zimno mieliśmy), a teraz to już nie. Primo Andrzej by na to nie pozwolił, secundo... no jednak ona taka brudniejsza niż pościel jest na ogół... A koty to jak najbardziej! Nawet Andrzej ostatnio mniej zasadniczy się w tej kwestii zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Kocham, ale moje łóżko jest MOJE. Dla jasności, kocham szare ale do wyra nie bierę... Łóżko jest tylko moje i chopa Szare ma wieczorem 15 minut miziania na kanapie, sadza dupsko co było na zdjęciach i przytula się do pańci a pańcia głaszcze, mizia i przytula... potem mówi dość i wygania na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moja już też ze mną nie sypia, w bloku była czyściejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts