DPS 10.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Victoria Stilwell (bardzo podoba mi sie podejście tej kobiety do psów) mawia zawsze: "nikt nie wchodzi przewodnikowi do legowiska i nie przeszkadza mu w jedzeniu". I ja się z tym w pełni zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 No tak, nasze piesia tez z nami nie sypiały nigdy.Zresztą - za duże na to..Chociaż - moi znajomi właściciele pewnego bouviera de flandre regularnie (czyt. zawsze) z nim sypiali, tzn. pies spał po środku łóżka, z jednej strony pan z drugiej pani. Ja nie wiem czy to ma jakiś związek ale oni się byli (ci znajomi) rozwiedli niedawno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Stworzyli rodzinę dysfunkcyjną i tak się to skończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Eeeetam, to między nimi było coś nie tak, pies ty nie miał nic do gadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Eeeetam, to między nimi było coś nie tak, ... No dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 O matko, a z nami śpią aż trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jestem zszokowana i przerażona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 AGP - spoko - to na pewno był przyyypaaaadek... Nawiasem mówiąc NA PEWNO między nimi było "coś nie tak"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 AGP - spoko - to na pewno był przyyypaaaadek... Nawiasem mówiąc NA PEWNO między nimi było "coś nie tak"... Uffff, ulżyło mi. A tak nawiasem mówiąc, to nasze podświsdomie chyba kładą się od wewnętrznych stron Ot takie mondre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Amber pisała, że muszą przekupować żarciem i w ogóle, żeby mieć chwilę dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.02.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A ja już wiem do której FRAKCJI należy nasza Bazylia - TARZAJĄCYCH czy ZJADAJĄCYCH..W czasie spacerku po naszym ogrodzie Biśka wtrąciła cichcem (przyuważyłam w ostatniej chwili) zamarznięta kocią kupę (taką wyglądająca na styczniową czy jakoś tak)..Trudno się mówi, ale jak się jeszcze (to już pewnie po roztopach) w jakiejś wytarza - cała teoria legnie w gruzy....Badania trwają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.02.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Uffff, ulżyło mi. A tak nawiasem mówiąc, to nasze podświsdomie chyba kładą się od wewnętrznych stron Ot takie mondre ups, miało być od zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.02.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 He he, no własnie - tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No popatrz, jaka torba jedna, no! Może wet da jej jakieś suplementy, żeby uzupełniła skłądniki? Chociaż - czego może jej u Was brakować, poza ptasim mleczkiem...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.02.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No ja własnie nie wiem DPSia ale ona KOCHA zjadać (wylizywać) popiół z kominka!! A w takim popiele to i potas, i fosfor, i wapń .... ale wet powiedział, że jej nie potrzeba żadnych suplementów dawać bo ma super zbilansowaną karmę.. OK, nie to nie ale widać pies wie lepiej Trujące to nie jest (kocie kupy też), niech je (chociaż staram się OGRANICZAĆ jak tylko babę dorwę ).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No. ale jak potem chlaśnie jęzorem po twarzy...? Biedny Romek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Przyszłam, ale nic mądrego nie przychodzi mi do głowy to sobie tylko chwilę posiedzę i posłucham mądrzejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 W temacie spania i zjadania już chyba wszystko zostało powiedziane... A może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.02.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No cóż, posiadacz psa, a szczególnie młodego, może zanudzić towarzystwo...uprzedzam lojalnie.. ...MĄDRZEJSZYCH... he he. Że Braza to niby ta GŁUPSIEJSZA...?? Dobre, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ONA głupsiejsza...? Brazunia - koniowi to powiedz, Twoja klaczka ma dużą głowę, to może posłucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts