Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze U GAGATY

Recommended Posts

Victoria Stilwell (bardzo podoba mi sie podejście tej kobiety do psów) mawia zawsze: "nikt nie wchodzi przewodnikowi do legowiska i nie przeszkadza mu w jedzeniu".

I ja się z tym w pełni zgadzam. ;)

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak, nasze piesia tez z nami nie sypiały nigdy.

Zresztą - za duże na to..

Chociaż - moi znajomi właściciele pewnego bouviera de flandre regularnie (czyt. zawsze) z nim sypiali, tzn. pies spał po środku łóżka, z jednej strony pan z drugiej pani.

Ja nie wiem czy to ma jakiś związek ale oni się byli (ci znajomi) rozwiedli niedawno....

A ja już wiem do której FRAKCJI należy nasza Bazylia - TARZAJĄCYCH czy ZJADAJĄCYCH..

W czasie spacerku po naszym ogrodzie Biśka wtrąciła cichcem (przyuważyłam w ostatniej chwili) zamarznięta kocią kupę (taką wyglądająca na styczniową czy jakoś tak)..

Trudno się mówi, ale jak się jeszcze (to już pewnie po roztopach) w jakiejś wytarza - cała teoria legnie w gruzy....

Badania trwają...

No ja własnie nie wiem DPSia ale ona KOCHA zjadać (wylizywać) popiół z kominka!!

A w takim popiele to i potas, i fosfor, i wapń .... ale wet powiedział, że jej nie potrzeba żadnych suplementów dawać bo ma super zbilansowaną karmę.. OK, nie to nie ale widać pies wie lepiej ;-)

Trujące to nie jest (kocie kupy też), niech je (chociaż staram się OGRANICZAĆ jak tylko babę dorwę ;-))..