braza 14.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Przez skromność dyskutować z Wami nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Twoja skromność jest wielka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A tak se zajszłam, mimo zaspów i tego, że śnieżyca mnie neta kradnie co jakiś czas ale na szczęście oddaje... Jak maleństwo się chowa??? Grejduła, biega, skacze i nic mu nie jest na szczęście a ja latam za nim wrzeszcząc cobu nie biegał... wesolutko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Gagata, czyżby Bazylka Cię całkiem zaabsorbowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.02.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Generalnie to mamy od 3 dni Wizytę Teściowej (znaczy mojej mamy dokładnie). Przyjechała zapoznać się z sunią i - się zapoznają, tzn piesio śpi całymi dniami na jej kolankach.... Co my zrobimy z rozpuszczonym bachorkiem jak mama wyjedzie ??? Dziś robimy pierogi... (z okazji Tłustego Czwartku rzecz jasna). Zięć sobie zażyczył od mamy, więc dostanie, tylko ... ja też będę lepić, obiecałam... nie luuubieeee lepić.... Ale pierogi lubię, cóż począć... Nooo... to dobrze, że dogusiem wszystko OK! Martwilimy się o niego.. Poklepać go proszę w boczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Aaaa, jak Teściowa, to znaczy wszystko w porządku! Miłego lepienia życzę, mimo wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja lubię lepić pierogi raz w roku - na Wigilię. Poza tym - nie! A dzisiaj będę upychała konfiturę z płatków róży do pączków Andrzejowego wyrobu. A potem się nażrę! Na szczęście tylko dzisiaj, bo jutro już nie będą takie dobre, a tak w ogóle to ja pączków nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A ja dzisiaj pomagałam sąsiadce przy faworkach - zostałam zatrudniona do smażenia. Ani jednego nie zjadłam, już mi się nie chciało. Nie zjadłam też ani jednego pączka, a wszystko przez gminę bo mnie za późno odkopali. Może by tak o odszkodowanie za straty moralne wystąpić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Przy Twojej wadze to sa straty nie tylko moralne, a bardzo wymierne, bo straciłaś szansę na choćby minimalne powiększenie swojej szacownej osoby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 O, Depsia dobrze prawisz. Trza by jakiś mały pozew wystosować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Trza by wieeeelką aferę zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A nas klasyka - przedwczoraj rano Romek wstał, odsnieżył drogę do bramy i wokolo bramy, po czym przyjechał pług i zwalił śnieg z powrotem pod bramę co by człowiek z wprawy nie wyszedł... wrrrrrrrrr.......... No to wczoraj rano zaczailismy się na pług, dopadnięty został koło bramy i pan plugawy...tfu! - pługowy wyparł się, że wczoraj TO NIE BYŁ ON, bo on wie, że przy bramie trzeba pług obrócić OD bramy (no naprawdę wzruszyć się mozna, że sprzed roku chłopina zapamietał..) i wypierniczyć śnieg na łąkę, dostał dychę na zachętę i na przedłużenie pamięci. Ale! - nawet SOŁTYS DO MNIE ZADZWONIŁ Z PYTANIEM CZY JEST WSZYSTKO OK I CZY NAS NIE ZASYPAŁO I CZY PŁUG BYŁ??? Chory czy co?? Coś tak mnie się zdaje że on jakby bardziej o nas dba odkąd wyczaił, że dostaliśmy Eurozagrode .. Wyjaśnię jeszcze, że droga do nas (600 m od wsi) jest drogą TYLKO do nas i to o jej odśnieżanie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Widocznie bilet NBP za mały był - albo to był inny pan, który nie dostał jeszcze biletu NBP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 DPSia, wiesz, jeszcze trochę i dostanie taki bilet NBP że się ciężko zdziwi...... Ale tak ogólnie to jest OK, nie mogę narzekać; tak między nami mowiąc, to jeśli panowie pługowi będą tak całą (i każdą) zimę pieknie jeździć codziennie jak jeżdżą od 2 lat - to można nawet tę nieszczęsną brame dwa razy czasem odsniezyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Nooo... to dobrze, że dogusiem wszystko OK! Martwilimy się o niego.. Poklepać go proszę w boczek Wyklepany i wymiziany jest na wszystkie możliwe strony i boki... przeze mnie, oraz moich rodziców dziś a jutro sister zjeżdża za szwagrem to znów będą drapać i przytulać... chyba mu za dobrze... A potem się nażrę! Na szczęście tylko dzisiaj, bo jutro już nie będą takie dobre, a tak w ogóle to ja pączków nie lubię. Zazdraszczam... choć pączków i wszelkich słodyczy nie lubiem to takiego domowego bym zjadła... Coś tak mnie się zdaje że on jakby bardziej o nas dba odkąd wyczaił, że dostaliśmy Eurozagrode .. Może się boi, że się poskarżycie w UE...? Widocznie bilet NBP za mały był - albo to był inny pan, który nie dostał jeszcze biletu NBP... Najwyraźniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 A nas klasyka - przedwczoraj rano Romek wstał, odsnieżył ..... fiskarsem u nas wczoraj sołtysowi drogę odgarnęli i jego sąsiadom przy okazji też, u mnie tylko wygładził śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 No to całe szczęście, że sołtys o Was dba! Dziękuję za maila, mój Sołtys w końcu "pomacał", jak to ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.02.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Łosia - a niech się chłop poboi, tylko mu na dobre wyjdzie Jak dla mnie to gość ma zbyt rozbiegane oczka... A miziania nigdy za wiele, spytaj Niebieskiego.... Jamlesie - fiskarsem, fiskarsem - toć to Najlepszy Przyjaciel Mężczyzny! DPSia - ale OCZYWIŚCIE pokażesz jak to u Was wyszło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 OCZYWIŚCIE pokażę - jak już będzie co pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts