braza 19.02.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie wiem co ta Sołtys miał macać, ale też chciałabym to obejrzeć! Kolorowo się u mnie zaczyna robić - na razie przeważa kolor buro-zielony ale już jest okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.02.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A u nas normalnie wiosenne ptaszki dziś śpiewały. Jeszcze nie odkryłam co to za osobnik, ale tropię Wiosna idzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No pewnie, że idzie - u nas ptaszki od kilku dni już słychać, aż świat inaczej brzmi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wiosna idzie!! Wreszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Przez chwilę tak jakoś zapachniało dzisiaj wiosną. A ptaszki to wiosennie śpiewały w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Przez chwilę tak jakoś zapachniało dzisiaj wiosną. A ptaszki to wiosennie śpiewały w grudniu. Coś w tym jest, moje ptaszki też nadawały wiosennie dokładnie w tym samym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Potem im zamroziło chęć do amorów. Ciekawe, czy odzyskają ją wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Melduję, że u nas też ptaszki od dwóch dni nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Moje sie właśnie zamknęły ... znowu piździ i białe g... nawala z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 .....białe g... nawala z góry u mnie słonko nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 U mnie wiatr i jakieś pojedyncze płatki sniegowe, jak to na przedwiośniu. Jutro będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.02.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 U nas jakis śnieżek popaduje. jak na przedwiośniu. OBY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.02.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Witaj Dorbie Resztę Ekipy też witam oczywiscie ... Ptaszki przestały niestety się odzywać ale to NA PEWNO chwilowe, nie ma innej opcji. Uwielbiam (jeśli już musi być zima) pogodę przy - 2, ze słonkiem i małym, leżacym śniezkiem. Nie cierpię przy +2, mokro, snieg topnieje (zgniłe jabłko - tak mowiłam w dzieciństwie na to coś) i ogólna syfoza. Czyli jednak, czasem, lepiej zimniej niż cieplej (zimą, bo latem bywa to oczywiste..) Jedziemy z mała sunią (zwaną rekinem ludojadem z racji zębatej paszczy i lekko wyłupiastych oczek) do weta, bo wlasnie jedno z tych oczek jest mocno czerwone i nieładne... nie wiem czy nie ma to związku z potyczkami kocimi.... Edytowane 21 Lutego 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Koty mogły mieć spory udział ... A mi nie przeszkadza mokre i ciepłe na zewnątrz bo to znaczy, że niedługo będzie suche i coraz cieplejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Właśnie opitoliłam kotu pazurki. Wredny Rysio podrapał Miśkę koło oka. Faceci są beznadziejni! Kotki od razu wiedziały, do czego służy kuweta, a faceci nie do końca. Znaczy niby wie i do kuwety leje i nie tylko, ale poza kuwetą też. Gieniek upodobał sobie w tym celu łazienkę dziewczyn, a Rysiek podłogę w okolicach obu kuwet i leje jak z cebra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No i jak Bazylka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ten Rysio do jakiś damskikoci bosker jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Napada Miśkę fachowo - jak lew antylopę. Carmen chyba się boi i to bardziej niż Emi. A teraz chyba się obraził o te pazurki, bo gdzieś się schował i odsypia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Gagata, opowiadaj natychmiast... co z małą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.02.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Zostawiliśmy właśnie Bazylkę u weta. Ma jednak mocno pocięte oczko, tzn nie samą galke tylko głównie trzecią powiekę..... Jest teraz operowana, bidulka a my czekamy w knajpie i ja osobiście znoszę jajo....nic nie mogę jeść i czekamy na telefon.. TRZYMAJCIE KCIUKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts