Gagata 24.02.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) No tak.. Bazyśka dostał maść i żel do oka (nie na raz), w czasie spanka - cos tam się porusza wtedy przez sen, ale generalnie mozna jej do oka włozyc dowolna rzecz. natomiast podczas NIESPANIA jest wykluczone. A raczej - wykluczone jest włożenie tego, co się zaplanowało... Hasam, apetyt mam i jest OK ogólnie tylko to dziwne coś co mi do szyi przyrosło..........! Dziękujemy raz jeszcze za kciuki od AGPki i DPSi, miziania od Brazki, pozdrowka od Emisi (malutkiej ) i Łosiow0-Dogusiowe drapanka za uszkami!!! Wiecie, z tym kotem to pech.. nie mógł jej dziabnąć chocby w nochal? Pobolałoby i już.. W każdym razie- JA SIĘ DO KOTÓW NIE ODZYWAM. Agduś - ano własnie - wyobrażam sobie doskonale taką sytuacje i u nas.. spróbujemy jednak nie dopuscić...chmmmm.... DPSia - ja też wierzę w Romka, choć może ... to odszczekam.. odszczekamy z Bazylką..jak przyjdzie co do czego Edytowane 24 Lutego 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No tak - a Ty nie mówiłas kotom, że do oczu to nie wolno? Musisz im powiedzieć, że oczy są zakazane dla pazurków, na pewno zrozumieją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Odnoszę wrażenie, że Bessie jest w tej chwili głupio ... przecież ona wcale a wcale nie chciała tak od razu z grubej rury ... No bo tak od razu łup i w oko, a przecież przed nimi i jeszcze tyle starć ... Katma gdy była malutka zasypiała dokłądnie tak samo twardo i na amen. Absolutnie wszystko można było z nią zrobić. Z czasem niestety jej to przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.02.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dobra kobitki, wytłumaczę kotom na przyszłość odnosnie oczu i psa oraz spróbuję podejść do tematu TOLERANCYJNIE.. (z trudem..) Ale jakos wpienia mnie na razie Beśka jak ją widzę.... Myślisz Brazia, że ona nie chciała? Jesteś aby pewna....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.02.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ogólnie to kosmiczne samopoczucie mamy raczej dobre... Oprócz tego,że teraz najgorzej swędzi... i trzeba drapać łapą durny plastik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dobrze, że psy nie mają języków jak jaszczurki, bo by wylizywała oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Jak swędzi, to znaczy, że się goi. Będzie dobrze, będzie pani zadowolooooonaaa!!! Słodka jest, dzieciuch z wielkimi łapskami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.02.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Agduś - to by była tragedia. To by się juz NIC nie dało zrobić!Pozostawałaby nadzieja, że skoro Matka Natura albo Bóg Ojciec dali taki długi ozór, żeby wszędzie sięgnął to dlatego, że on tez wszystko wyleczy........ No właśnie DPSia, też tak zakładam, że to oznacza gojenie...A łapska to ma wielkie, fakt!One jak są dorosłe nadal maja grube łapska dlatego ludzie czasem mysleli, że 10 letni Bazyli jest młodym psem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.02.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Przeczytałam raz jeszcze tą historyjkę Agduś z piesem co wpadł swego czasu pod samochód i co było dalej... obśmiałam się po raz drugi Co to za cwane bestie jednak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Beśka głupia nie jest, wie doskonale, że w przyszłości czekają kolejne potyczki. Na pewno nie chciała, no bo jaki porządny i przewidujący dowódca rzuci swoje wszystkie siły i pokaże wszystkie karty od razu w pierwszej bitwie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U nas dzisiaj słoneczko zza chmur wygląda - mam nadzieję, że u Was także! A Bazylka długo jeszcze w tym kołnierzu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ale się bedzie dziwnie czuła, kiedy zdejmiecie jej kołnierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.02.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 oo widać, że czujem się już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.02.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Braza - myślisz że kocica ma ASA W RĘKAWIE??? Strach pomysleć co by to mogło być.................................................... DPSia- no w wersji pierwszej dwa tygodnie... w środę mija tydzień i jedziemy do weta.. zobaczyć co dalej.Ale od początku mowa była niestety, że możliwa jest konieczność zrobienia drugiego zabiegu potem... Agduś - no własnie tez się nad tym zastanawialiśmy wczoraj.. trzeba by jakoś stopniowo czy co...?? AGP - ano czujemy się swietnie, powiedziałabym NIEADEKWATNIE świetnie... lepsze byłoby jakies wyhamowanie różnych, np. regularnych wieczornych (jak to dzieci przed snem), świrancji bo słabnę jak Bazyśka glową wali w ścianę tytułem rozpędu... Ale CO MY MAMY ZROBIĆ? Mlody piesio to latający POWER.. musi sie wyładowac na różne sposoby bo ją roznosi..Przypuszczam, że nawet brak oka (!!) w niczym by jej nie przeszkodził........ Edytowane 26 Lutego 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Odnoszę wrażenie, że to oko to był właśnie ów as w rękawie i Beśka chyba jest zła na siebie, że tak szybko go wyciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jak to młodemu, młodym nic nie przeszkadza. Będzie dobrze, zagoi się jak na psie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.02.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 DOBRZE JEJ TAK ! (mówię o kocicy...)! No własnie - najbardziej to przeżywamy MY - ludziowłaściciele. Tak to już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aaaa, bo człowieki to zawsze jakieś problemy dziwne mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No to świetnie, że się goi Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Przyszłam, ale nie bardzo wiem co powiedzieć ... Wiosna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts