Agduś 27.02.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 U nas jakaś niezdecydowana - dzisiaj była śnieżyca i słonko też było. To chyba w marcu ma być jak w garncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Przyszłam, ale nie bardzo wiem co powiedzieć ... Wiosna!!!!! HDZIE??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jak wiosna, to i na dwór trzeba iść! Gagata, siejesz marchewki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.02.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 I dobrześ, Brazka powiedziała! Tylko dziś u nas .. dziwnie biało.. Agduś - Jak w lutym będzie jak w garncu to w marcu będzie pletło (plotło)... Dobra - może być, jak dla mnie Łosia - nie u mnie, oj nie..... Tak więc z tą marchwią, DPSia to wiesz - nie przed orkiestrę... chyba, że jej to (tej marchwi) obojętne....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Łośka, nie tłucz tą łepetyną bo szkoda ściany! Wczoraj była, dzisiaj gdzieś polazła, łajza jedna Jeszcze do końca tygodnia ma tak wrednie być, ale weekend ponoć już słoneczny - u mnie oczywiście. Patrzyłam na prognozie 16-dniowej. Jeśli się nie sprawdzi to i zimie i wiośnie niezłego kopa zasunę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No marchewce w sumie wszystko jedno, im wcześniej posiana, tym wcześniej wzejdzie, tak jak pietruszka i koperek. U nas sniegu nie ma, ale deszcz jest cały dzień. Już wolę deszcz niż wiatr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 U mnie też lało i wiało cały dzień, ale to wszystko nic, grunt że śnieg tylko przez chwilę był i ... go deszcz zmył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja na razie o ogródku nie myślę. Bielutko dzisiaj! W dodatku i tak zawsze muszę czekać, aż nasza glina trochę przeschnie. Inaczej bym w niej zostawiła buty i szpadel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tylko dziś u nas .. dziwnie biało.. U mnie śnieg zapitalał całe popołudnie... wrrr... Łośka, nie tłucz tą łepetyną bo szkoda ściany! Fakt... we głowie wszak nietęgawo... Już wolę deszcz niż wiatr... Tiaaa, wybór między dżumą a cholerą... Ja na razie o ogródku nie myślę. Bielutko dzisiaj! Oj bielutko... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Co Wy gadacie, żadnego białego nie ma od tygodnia co najmniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 U mnie też już białęgo nie ma - na szczęście! Mam nadzieję, że i u Was niedługo szlag trafi to białe g.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.02.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 U mnie też już białęgo nie ma - na szczęście! Mam nadzieję, że i u Was niedługo szlag trafi to białe g.... Ku chwale ojczyzny... TRAFIŁ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.02.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Gwiazda dziś była na kontroli.. Oczko coraz ładniejsze. Nadal mamy smarować i żelować i za tydzień next kontrol. Może juz zdjęcie szwów - się zobaczy.. Po tym paskudnym spotkaniu z kocim pazurem juz parę razy wypadł jej gruczoł trzeciej powieki - nie wiem czy znacie tę przypadłość..? Dotyczy psow z "obwisłymi" powiekami (dogusiow też) ale nie musi - może dotyczyc. U Bazyśki się to dzieje po tym wypadku. naumialam się chować ten diabelski gruczoł z powrotem masując oczko - jest to w sumie proste. Dopóki się łądnie chowa,nic nie robimy. Ale jest wersja, że trzeba będzie zrobić (w ktoryms momencie) zabieg aby to dziadostwo nie wypadało.. Zobaczymy.... Na razie piesia W OGÓLE nie wygląda jakby jej co dolegało...! Je jak dzika, świruje jak dzika, coraz chętniej na dworze, bo wiosnę baba czuje najwyraźniej, jako i my czujemy! Tylko ten cholerny kołnierz zapluty...!! Przymierzamy się z Baźką do ... nauki chodzenia na smyczy ... chmmmm.... Nawiasem mówiąc, kiedy chcę ją przywołać do prządku wołam krótko - BAŹKA! - co brzmi oczywiście jak BAŚKA! Jeszcze trochę a będę do niej mówić .. Hajduczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No właśnie... te choroby molosowe... a to problem ze ślepiami a to rozszerzenia i skręty... Ale wiesz co... To jest mój pierwszy dog i się zakochałam na ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 W wielkich psach bardzo łatwo się zakochać, są słodkie! Wbrew swoim rozmiarom! Maluchy są zjadliwe - także wbrew swoim rozmiarom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alp_22 01.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Gagato, przeczytałam Twój cały dziennik. Fascynują mnie takie właśnie domy i zagrody. Nowych domów jest mnóstwo, jedne ładne, inne nie, ale są - w większości - bez duszy. Gratuluję nagrody w konkursie Euronagroda. Zaciekawiło mnie (z uzasadnienia): "Za uratowanie starej zagrody i przebudowę wszystkich jej budynków z zachowaniem oryginalnego stylu we Wróblińcu". Czy wiórowe dachy to tradycja i styl budownia w tamtych okolicach? Bo nigdy dach wiórowy nie kojarzył mi się z tamtymi okolicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.03.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ano tak, Łosia.. to tak jak my w cc.. już nie chcieliśmy innego. Tak jak mowi DPSia - coś jest takiego w tych DUŻYCH.. Alp_22 - i słusznie Wior osikowy pochodzi ze wschodu, oczywiście. Akurat ten element nie jest lokalny, pewnie w przypadku dachu bardziej chodzi o wpisanie się w okolicę tego krycia (bo faktycznie tu bardzo pasuje, pod lasem). No chyba, że Kapituła wie o czymś, o czym my nie wiemy! I dziękuję bardzo za słowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja też kocham te ogromniaste futra!!! Buziaki dla Hajduczka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 W wielkich psach bardzo łatwo się zakochać, są słodkie! Ano tak, Łosia.. to tak jak my w cc.. już nie chcieliśmy innego. Tak jak mowi DPSia - coś jest takiego w tych DUŻYCH.. Ja też kocham te ogromniaste futra!!! Buziaki dla Hajduczka!! No właśnie... tyle problemów a tyle kilosów do kochania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ale... kotecki też są słodkie, choć pazurki mają ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts